50

креадлив бизнесмен

преди 5 години

Слушайте герб - пропагандаторите ! И след 6 месеца недейте да ревете , че "пътищата са скапани" и " си трошите колите " !

49

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 44. Ами виждам цена за ремонта - към 1500 лева на квадратен метър (обща цена 24 милиона горе долу - това е официално, за анексите не знаем). И за да ти го онагледя - това изглежда така - всеки квадратен метър е покрит с двайсетачки! Можеш ли да си го представиш?

48

Циник

преди 5 години

"Власт и капитал се срастват"На тази милионер-приватизаторка очите и са толкова дебели, че може да се гмурка без очила в Марианската падина!А единственото по-дебело от тях е наглостта и!Крадеца вика - Дръжте крадеца!

47

Анонимен

преди 5 години

Няма по-измислен протест от този! Какво, мошениците се уплашиха, че ще ги проверят и ще трябва да връщат краденото май. Те искат така да си продължава както до сега, с корупция, с нагласени обществени поръчки, с крадене, с лошо качество на строене на пътищата. Е няма такава държава! Контрол трябва да има! Не може без контрол, не може без проверки. И как може да се протестира срещу това? Пълни мошенници.

46

Анонимен

преди 5 години

кои са бабичките на снимката ?какъв е пронлема ? пенсиите ли са им малки ?

45

Анонимен

преди 5 години

Накрая да питам Корнела-КОРНЕЛО КОЙ МИСЛИТЕ ЩЕ ГЛАСУВА ЗА ВАС-МЛАДИТЕ ЛИ ОТ КОИТО ИСКАТЕ ДА ВЗЕМЕТЕ И ДА ДАДЕТЕ НА БЪДЕЩЕТО НА БКП-СЛАВНИТЕ ПЕНЦИОНЕРИ,БЮДЖЕТНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ ЛИ НАРИЧАНИ ЧИНОВНИЦИ,СТРОИТЕЛИТЕ ЛИК КОИТО НАРИЧАТЕ МАФИОТИ??КОЙ *** ПА.ТКО ЩЕ ГЛАСУВА ЗА ВАС?/Ще ти кажа,изкукали пенции дето хвърлят хилядарки от балконите и чистачките у чистотата защото във вашата визия само това има-640-лв,минимална заплата и преизчисление на пенции-НИЩО ДРУГО.

44

Анонимен

преди 5 години

комунистите са разбирачи на тема сраствания на капитал и държава най-добрите са !

43

Анонимен

преди 5 години

ЕДНА КАМАРИЛА ЦОЦИОЛОЗИ,АНДРЕЙЧО,КЪНЧО,КОЛЬО,ГЕОРГИ ПЪРВАНОВ.КИРИЛ ДОБРЕВ КОНТАБАНДИСТЧЕТО ВАСИЛ ЗЛАТЕВ, ГРИША ГАНЧЕВ, ВЕСЕЛА ЛЕЧЕВА.КРАЙ НЯМАТ ЕДРИТЕ ДРУГАРИ,КРАЙ НЯМАТ!НА КОРНЕЛА ПАРАЛЕЛНАТА ДЪРЖАВА ДЕТО ЩЕ СЕ БОРИ С НЕЯ.

42

Анонимен

преди 5 години

оня с особената тиква е впрегнал цялата смрадлива гепирастия в дращене по форумите. девм да е.

41

До 25

преди 5 години

Парите за дупката на Свинара, ги даде ГЕРБ Варна. И са от държавния бюджет. Баце да ги върне, щом не може да накара Свинара да ги върне.

40

Що, бе...

преди 5 години

Капиталчето на Нинова, къде е....?!Не се ли е срастнало с джоба й??!

39

тия

преди 5 години

другаре протестират срещу правителството или срещу опозицията. ако е първото значи са глу па ци, ако е второто значи са ши зо и ди.

38

Анонимен

преди 5 години

КАКВО МУ Е НА "ГРАФА"БЕ ДРУГАРЮ ГОСПОДИНЕ ЧЕРВЕНОСИН т.е. ЛИЛЯВ БОЛШЕВИКО??Нас/рахте се вече,за щяло и нещяло лаете като бесни псе/та.

37

БС

преди 5 години

Не съм от БСП, нито съм техен поддръжник , но съм 100% ЗА, качеството на пътищата да се проверява в западно европейски лаборатории. Казвам го като високо квалифициран строителен специалист , който работи от 2006 в Западна Европа. Дори трябва да се провери дизайна на важни обекти преди той да се приеме, от независим консултант. Аз лично виждам много обекти с лошо качество в БГ. Тук не говоря за лошота практика при заплащането на контракторите от държавата.

36

Картинка...

преди 5 години

Две властни чуми...

35

Анонимен

преди 5 години

Едрият капитал.МАЛИИИ това като извадено от реч на КАРЛ МАРКС пред Фридрих Енгелс и другари хахахахахаха!!Едрият капитал и правителство против БКП казва другарката ЕДРА КАПИТАЛИСТКА НАЧЕЛО НА ПАРТИЯТА НА ЕДРИТЕ КАПИТАЛИСТИ!!Егати наг/лото същество.Тая пък Йончева сбръчкана като 75 годишна,е това е злобата-сбръчква а Корнела ще полудее съвсем ако така продължава.ДРУГАРКО ЗА МАЛКО ДА ВИ ИЗКЛЮЧАТ И ОТ ПЕС,добре че Станишко е пак шеф,та вие сте сталинисти ***!Чуйте се какво говорите.

34

некой

преди 5 години

До БГ - *** си ти! Думичката е "твърдят" Което не означава че го спазват. И по логиката на ББ - а и твоята, който 'твърди' че спазва закона не е нужно да се проверява. Защото ако не си 'чукча писател а не читател' - щеше да знаеш че същите тези строители поставят световни рекоди по цена на километър и по скорост на разпадане на построеното! Както и липса на гаранция междувпрочем - всички ремонти си ги плащаме ние! А сега отиди да се разходиш по Графа да си направиш една душевна ...

33

Хахахааааа.

преди 5 години

Съскат двете червени кобри..... Щото ги застъпиха зад врата!

32

To6ko56

преди 5 години

И АЗ ПИТАМ, ЗАЩО В БЪЛГАРИЯ ИМА ОЩЕ ХОРА КОИТО ЗАЩИТАВА ГЕРБ ??? А аз питам тези т.н. "строители на пътища", пътували ли са скоро по дясната лента на магистрала Тракия ??? и после да говорят, но не в мерцедесите си.

31

Анонимен

преди 5 години

Защо има хора защитаващи престъпниците от ГЕРБ ?