83

Анонимен

преди 5 години

Ще ви направим завод за полупроводници!"

82

Анонимен

преди 5 години

Нима??Ми Корнела казва че асфалта не се яде и че тия строителите са едрият капитал който бил в завера с Борисов но идва четата около Корнела и СИЧКУ ШСЪ УПРАИ!!Другари какво станА?Оня ден Славун нещо се изказал напреки Деса Мерцедеса,Неска Гадев играе УЖ контра на крушовишката примадона и нейната гъста приятелка,смелата новинарка!?Що става бре?

81

Анонимен

преди 5 години

Няма модерна държава без развита инфраструктура !!!И това клише което и Т.Ж. стотици пъти е повтарял, струва на данъкоплатеца 11 000 лева !!!Боже спаси България от комунисти-русофили ! Амин !

80

Радев угрижен

преди 5 години

Радев разкарай Деса Мерцедеса ,че ще те пързулне и тебе по нанадолнището както е тръгнало!

79

Слаб президент

преди 5 години

Радев е най-слабият ни президент досега! Само общи приказки и нищо конкретно не е свършил за хората вече две години ! Защо ни е такъв президент ?

78

Анонимен

преди 5 години

ЧЕТЕЙКИ НАПИСАНОТО В ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ КОМЕНТАРИИТЕ ВСЕ ПОВЕЧЕ СЕ УБЕЖДАВАМ,ЧЕ ОБРАЗОВАНИЕТО И КУЛТУРАТА В МИЛАТА НИ ТАТКОВИНА СЕ СРИВАТ ПОГОЛОВНО.ТЪЖНА КАРТИНКА......

77

Анонимен

преди 5 години

Деси се оплакала на Радев, че не и' стига инфраструктура за мерцедеса, а и кръговото кръстовище на баща му се видя тясно, та прегази тартонетката на Стефчо инвалида.Изобщо, кремълските опорни точки на Русофили за смяна на модела са насочени към оплюване на това което Правителството и Парламента правят, а не на това, което не правят...т.е. очерняне на направеното и възхвала на отминалото светло бъдеще !

76

АБЕ

преди 5 години

До РаботникСТИГА СТЕ ПРИКРИВАЛИ МАФИОТСКАТА СИ СЪЩНОСТ С РАЗНИ ЧЕРВЕНИ ИЛИ БЕНБЕНИ--ЩО Е ГРОБАР Е МУТРА И КРАДЕЦ--КРАДНАТ И С ГЪЗО СИ ТЕЗИ СТРОИТЕЛЧЕТА...БАСТА

75

Работник

преди 5 години

Прав е Румен Радев. Корупцията и кражбите са излезли на протест заедно с машините си. Искат още и още и още. Нямат наяждане.

74

Анонимен

преди 5 години

Днес един *** от бранша асфалтира в снега. И той вика Всичко е точно.

73

Алеко

преди 5 години

Гюро, и ти като типичен *** оплю всички. Не всички са маскари бе, червен гла.воч, това искаха да кажат с този протест, така ли не го разбра?

72

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Радеффф, Русия има ли развита инфраструктура...

71

Гюро

преди 5 години

Много строителен предприемач в този форум, много нещо. Не можете, обаче да скриете общоизвестния факт, че сте банда измамници, крадци и далавераджии и сте разплакали не едно българско семейство с нефелните си строежи на жилища и пътища, за които прибирате огромни пари. Които не заслужавате.

70

Анонимен

преди 5 години

"А казваше преди - строят магистрали ,а цари безпътица.Кое е вярно бе Радев. ?"Ако се прочете, той и сега казва същото. Но чукчата е писател...

69

Президент-провинциал

преди 5 години

Радев има силно провинциално излъчване и като изказ и като външен вид. Първите седем години от живота са най-важни, а той ги е прекарал на село! И това му личи за съжаление!

68

Анонимен

преди 5 години

"Протестът" на Камарата е принос в световната история на извратеностите!

67

Анонимен

преди 5 години

Тоя забравя какво е говорил вчера защото няма принципи а само изпълнява заповеди от масква

66

Пешко

преди 5 години

На Радев най- му отива да мъцка колко готин е Вовата и как ЕС пречи на българо-съвецката дружба. Чудя се защо не се занимава само с това, ами само мерудийства напред назад

65

Анонимен

преди 5 години

А казваше преди - строят магистрали ,а цари безпътица.Кое е вярно бе Радев. ?

64

Анонимен

преди 5 години

Адски песимистичен черноглед който никога не се е усмихвал хули всички заявява че няма държава от президентския пост