70

!

преди 5 години

Пуснете безплатен градски транспорт, ще има по-голям ефект!

69

Анонимен

преди 5 години

До Хахаха - чети бе Пенчо! Двигателя е Дизелов (с гориво от русия или емиратствата) а че прави ток да върти електромотори - всяко преобразуване на енергията е свързано със загуби (ако си ходил на училище сигурно го знаеш). Така че обикновенно е по добре да няма междинни устройства...

68

Ха ха!!!

преди 5 години

'Хибридният автобус е с 4-литров дизелов двигател' - абе нали ще забраняват Дизелите!!! Общинарите пак не са разбрали... Фъбдъчкова вика - "Предстои да пуснем още 82 електробуса на природен газ, които са тук" Тази женица не прави явно разлика между газ и ток? Как ли си плаща сметките? Знам и - може и да не ги плаща, а да има щедър Кръстник?

67

До бай Ганьо

преди 5 години

УшaНКИте такива модерни автобуси никога не могат да направят!Те правят ракети /за убиване на сирийци/, НОВИЧОК, за тровене на неудобните и други подобни нещица!

66

Хасфалт

преди 5 години

Мъ какоу Файдъкова, мъни за кламациците останаа ли мааа, хъъъъ

65

Хахаха

преди 5 години

Как се активизират тролчетата, като стане въпрос за нещо, което една макар и малка крачка в посока Стоп на парите към Русия и Емирствата. Много им бъркат плановете след 20 годи и всичко на ток и от възобновяеми източници..... И край с горе споменатите дори ще го видим... НЕИЗБЕЖНО ЕЕЕЕ брой те на обратно

64

Анонимен

преди 5 години

Те трамваите и автобусите ще дойдат, ама ти кога ще си ходиш?

63

И?

преди 5 години

Има 1 млн коли барутарници по пътищата в софийско и 2.5 млн ***, които карат, горят всякакви гадости за да се топлят, тецовете, химическите заводи и какво ли още не... И някои вече се подмокрят да се хвалят - 20 рейса разбираш ли... Целия градски транспорт да се смени, пак няма да има ефект бре.. Вие **** ли сте или щрауси или и двете?

62

бай ганю

преди 5 години

от русия ли са?или поне толкова добри колкото руските?само връзкар шофиор може да се уреди

61

Анонимен

преди 5 години

До МаксДа, за ДВГ е, както и за хибриди, каквито излиза са новите автобуси. Явно са електро, но има и ДВГ, за екстремни случаи.

60

johnnie walker

преди 5 години

До Анонименмного правилно, още по-добре да няма тротоари, асфалтирани улици, улично осветление отколкото "хрантутниците" да ги "вземат"пък и тези китайци са и комунисти мамка му и не са приатели на НАТО

59

rastafar

преди 5 години

Изключително неграмотно написана дописка, да не говорим за правописната грешка; "...20 електобуса ...". Генератор не се зарежда, както е написано в дописката - зареждат се батериите! Няма смисъл да продължавам - както се казва "толкова си могат"

58

Анонимен

преди 5 години

Честно казано предпочитам да няма автобуси пред това половината от тези пари да потънат в Китай, а другата половина - в джобовете на шепа крадци.Дайте ги за пенсии, дайте ги за учителски заплати, за здравеопазване, за каквото и да е, само СТИГА СТЕ КРАЛИ. СТИГА ВЕЧЕ

57

Анонимен

преди 5 години

До АнонименС този дизел, нулевите емисии са когато е в гаража

56

Анонимен

преди 5 години

До Жоот братския китайски народ

55

не син

преди 5 години

Голям смях ! Умишлено ли не казват къде са произведени автобусите ? Във всички сайтове! Подозирам , че са китайски щом на откриването е бил китайски дипломат ! Поръчка от Китай, затова управляващите се държат като направили пакост деца ! Сега ЕС и чичко Тръмп ще им дърпат ушите !

54

Макс

преди 5 години

Евро 6 не е ли екологичен стандарт за превозни средства с ДВГ ? Журналистите като пишат, проверяват ли фактите или просто си запълват страниците с каквото дойде ?

53

аз

преди 5 години

къде са произведени? защо не ги правим е България?

52

Анонимен

преди 5 години

Матряла не струва, те и шофьорите са от матряла.Но на шофьорите работата им е да возят добре хората, а те си карат автобуса като Голф тройка.

51

Анонимен

преди 5 години

То телефона в автобуса може да се зарежда само до едно време преди матряла да му види сметката, а това става доста бързо.