147

Анонимен

преди 5 години

Този е ислямист колкото вие сте християнисти. Най обикновена криминална оттрепка. Разследван за съучастие в убийство и кражби. Такива има хиляди.

146

Анонимен

преди 5 години

щом е шерифзащо да не стреля?и е от мирната религия

145

Анонимен

преди 5 години

Късметлия си е макрон. Как в най-подходящият момент съдбата му изпрати шерифа. Жълтите елеци изтеглиха късата клечка.

144

Анонимен

преди 5 години

Бюреков се е измъкнал за малко. Жалко...

143

Анонимен

преди 5 години

Ало французите, кога ще си интегрирате малцинствата?По-бързо, че Микрона иска да внесе още десетки милиони.

142

Ели

преди 5 години

Ако е бил разследван в Г-я и Ф-я, с него са се занимавали меж. служби и е имало наблюдение. Днес е трябвало да бъде арестуван. - Кой и защо го е изпуснал от наблюдаване? - женен ли е, обикновено типове с досиета много лесно биват вербувани от службите за мръсни поръчки-ранен и бяга? Макрон маха данъка, Жил. стач., Макрон отстъпки - Жил. стач, Макрон-изявление -Жил. обявяват,че не спират, Стрелецът излиза няколко часа след позицията на Жил.Резултат полувоенно положение.Жил.спират протестите

141

Анонимен

преди 5 години

Пак някой ги е обагатил културно, тези мизерници от ЕС

140

Анонимен

преди 5 години

Шериф Шекатинтегриран братПутин му е дал автоматаа дявола (Корнелия) му е нашепвал в ухотокил дем ол

139

Анонимен

преди 5 години

Макрон и Меркел призовават, ако го срещнат гражданите на Страсбург, незабавно да го удовлетворят орално, за да се успокои, след което толерантно да му предложат яташко убежище.

138

Анонимен

преди 5 години

После онова разплупо пихтиесто добиче гутериш ще ми говори колко бил убав пакта на оон.

137

Това е бъдещето

преди 5 години

на западните емигрантски държави, където мурга-вите, ислямски мигранти и заселници стават все повече и повече, т така ще е в следващите десетилетия, дано и от българската емигрантска безродна и аморфна биомаса, там да има жертви, дето се правят на големи французи и белгийци и т.н.

136

от Брюксел

преди 5 години

Призоваваме за повече толераност. Ако срещнете терориста, дайте му плюшено мече и му кажете, че не ви е страх.

135

Валентин

преди 5 години

Преди тер-акта: религия на мира; не всички мюслюмани са терористи; айти специалисти; лекари; майки с деца, бягащи от войни; После - осветяваме сгради в цветовете на флага на пострадалата държава; няма да се уплашим, продължаваме по старому; слагаме плюшени меета и цветя на местопрестълениетоПрез останалото време: НПК (нон-плейъбал карактер) ориндж ман бад, рейсист, бигот, литерали наци

134

Анонимен

преди 5 години

"В последните три години всички терористи все били наблюдавани от службите ,ама си направили атентатите. Какви са тогава службите-1-***,2-кьорави,3-корумпирани?"4- западните служби са меки китки.

133

Българка

преди 5 години

В последните три години всички терористи все били наблюдавани от службите ,ама си направили атентатите. Какви са тогава службите-1-***,2-кьорави,3-корумпирани?

132

Анонимен

преди 5 години

Няма и ден откак безмозъчните мекотели от ООН си приеха пакта за миграция. Ще ми е интересно да чуя позицията на португалския *** начело на организацията, макар, че подозирам в момента се е скатал като мишка и чака всичко да отшуми. Друга интересна позиция ще е тая на немския външен министър, дето ни критикуваше за отказа да подпишем пакта, както и позицията на Меркел.

131

Игла в куп сено

преди 5 години

Брадатите си преличат повече от китайците, как да го намерят? Особено жените с черните чаршафи.

130

когато

преди 5 години

франсетата окървавяваха Либия, Сирия, Тунис, ЦАР, лепвахте ли им етикета "килъри"? Не така, че отивайте на рекриейшън с бананчето под вода. 8

129

Анонимен

преди 5 години

Как така е избягал с такси?

128

Анонимен

преди 5 години

Килър ..вид националност ли е ?