7

Анонимен

преди 5 години

До Курцио"Вълчева, ... Моля, върни се в университета -там явно си проспала няколко години!"---За да се върне, трябва да е била вече там. Не съм сигурен.Тези неща се учат по история и география в 6-ти клас. :)Ама, то на Джес... не й е за пръв път; и не е само тя така в сайта. :)

6

БикМак

преди 5 години

.......Макетата сега какво ще правят,не знам....Нема грешка, челуста си от наште, па и тамо е била земjа макЕдонска.

5

Гробокопач

преди 5 години

Ако всичко, най-древно, не с еоткрие в Израел, има опастност митът за богоизбраността на ханукянците да рухне като картонена кула;))) Естествено е, първият човек да е евреин. защо? Защото самият Менахем Бегин, казва,ч е евреите не са хора, те са богове, с което надмина дори Адолф Шикългрубер по расов изтъп;)))

4

Курцио

преди 5 години

Вълчева,"човешкият вид е започнал да се занимава със земеделие само и единствено, за да може да си прави бира."само по себе си е епохално твърдение,а думите " дълбочина само 2 км"сравнени със средната дълбочина на Черно море,къртят мивки!Моля, върни се в университета-там явно си проспала няколко години!

3

Анонимен

преди 5 години

"Корабът на Одисей в Черно море сред най-значимите открития 2018-а!"---Започваме да се конкурираме с македонците по исторически открития. :)Сега да видиш, как Одисей ще се окаже българин (не - македонец!).Ще им вземем на гърците всичката останала от макетата история! :)P.S. Чакаме по-нататъшни разкрития ...

2

Анонимен

преди 5 години

Това се очакваше,рано или късно евреите да си измислят,че първия човек на света е бил евреин!Макетата сега какво ще правят,не знам!?

1

ПроСоТо

преди 5 години

ихаааа!....Яко!