10

Анонимен

преди 5 години

Четох някъде, че повишаване на температурата с 2 градуса ще доведе до измиране на камунетата, а какво по-хубаво нещо от това?

9

опетков

преди 5 години

Не казвам, че не трябва да се вземат мерки за чистотата на въздуха, водите, храните, изсичането на горите и други полезни за живота на човека дейности, но такива като затваряне на ТЕЦ, забраняване на дизела, са политически, дискриминационни мерки, облагодетелстващи развитите държави, в ущърб на по-слабо развитите.

8

Анонимен

преди 5 години

Стига пропаганда. Студено е вече от 1 месец,освен това виждаме следите в небето,които предизвикват климатични ексцесии.

7

опетков

преди 5 години

Научно е доказано, че влиянието на човешката дейност върху натрупването на СО2 е по-малко от 5%. И терминът "затопляне" вече е остарял. Понеже нищо такова не се случва, сега се говори за глобални климатични промени, каквото и да значи това. Да, климатът е динамичен процес и все още човечеството е далеч от неговото обяснение, предсказване, а най-малко от управление. Истината е, че живеем между два ледникови периода и разни фалшиви пророци се опитват да капитализират от страховете на хората.

6

Мафо

преди 5 години

Пълни глупости!

5

маке

преди 5 години

ами има разлика дали ке е 50 по домашнио спи опа термометър или 40 по купешкио

4

Анонимен

преди 5 години

Най-екстремното климатично явление в момента е хунтата ГЕРБ.

3

rutu

преди 5 години

Според мен този градус е разликата между старите измервателни уреди и новите, които са доста по точни. Самата технология на измерване на температура сега е доста различна от преди 50 години.

2

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен1А ти си оправи правописа.

1

Анонимен

преди 5 години

Аз не вярвам на тези статии, ще почакам родните експерти да кажат как 1 градос е нищо в коментарите понеже те са компетентни по всички въпроси нищо, че не могат си оправят мизерния живот.