29

Анонимен

преди 5 години

До До 24No sa vi e,,li 5 veka

28

Соломон

преди 5 години

Нормално е турците да ги искат за себе си. Мюсюлмани са , .. все пак за тях говори много,,

27

Варна

преди 5 години

Вярно е,че Сорос превърна Турция в най-голямото депо на Света за преразпределение на мигранти и султана е негов ортак!Но един ден евреина ще му сложи динената ***,защото той приятели няма,а само интереси!Въпросът е кога?

26

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 26Никога няма да стане. Европа ще потъмнее и нищо не може да спре този пръцес. Наречете го заговор, еволюция, глобализъм, причинноследствие, но е неизбежно. Как можем да го спрем? Да се опълчим на САЩ? На Близкия Изток? На цяла Азия? На цял свят? Европа е много малка, капка в морето, белия човек не се възпроизвежда и изчезва. Ако ви успокоява, САЩ ще потъмнеят дори по-бързо, а Централна и Източна Европа - най-бавно. Но така или иначе, бъдещето на Европа е мултикултурно.

25

Типичен турчин

преди 5 години

Вие срещу България,но стиска българския паспорт!Целомъдрен,но на коза не прощава!Праведен е,ама лапаа суджук и кюфте!Уважава жените,но ги зачулва!Не пие,пък ракия не отказва!Строи паметници на Султана,но стои в Германия.Мрази американци,но люби долари!Стреля по руснаци,ама им продава домати!Ненавижда Джей Пи Морган,но взима на заем!Гнуси се от чалга,но върти кючеци!Европейци гази-за Европа лази!Голям чистник,ама си бърше з.а с пръсти!Арабин,пък пише на латиница!*** не е-Конвенция прави!

24

Всезнайко

преди 5 години

До От ЕдирнеСпрете да спирате мигрантите, знаем че ни лъжете. Искате ги за себе си, а нашите села да пустеят!

23

От Едирне

преди 5 години

Какво да правиш-огромна част от пазаруващите там са дзи-гани които после препродават..Щом така казваш се съгласявам. Аз дзи-ганите и българите не ги различавам. Еднакви са ми, не знам кой дзи-*** кой Петкан...

22

Анонимен

преди 5 години

До ВсезнайкоНие сме великодушни и ще ги оставим на Турция.

21

Всезнайко

преди 5 години

Нека идват и да се заселват из пустеещите села. Турците ги спират защото ги искат за себе си.

20

Анонимен

преди 5 години

Тези искат да дойдат в България, не да работят, а да бъдат хранени.Но хората в България вече хранят толкова много хайлази от ГЕРБ, че тези вече ще им дойдат в повече.

19

софиянец

преди 5 години

До До15много хора пазаруват в Одрин турски биклици по две причини-близо им е и много евтино.Само дето не са наясно че купуват турски биклици Какво да правиш-огромна част от пазаруващите там са дзи-гани които после препродават.Напаст.

18

софиянец

преди 5 години

Просто еВсички "имигранти"Които влезнат у нас -или където и да е-да се вкарат в едни много чисти затворени терени. С фабрики ,цехове и т.н.И да се накарат да работят и чистят там стриктно за да издържат тия места. С едни много високи огради с всички идеални условия за живот и добра храна която да изкарват с много труд.И да се държат там докато минат войните в страните им.Да видите как никой няма да иска да "бяга "у нас.Всичко човешки и любезно,но твърдо и яко бачкане.

17

Факт

преди 5 години

Султана е най-големия помагач и ортак на Сорос!Прие Истамбулската конвенция и почти всички михранти минават през неговите територии!Факт!

16

До15

преди 5 години

И без да пращаш всеки уикенд половин България е в Одрин...

15

Анонимен

преди 5 години

На снимката от 100 човека 98 са учени и 2 жени избутани в дъното..Ами явно на жените им харесва в Турция и остават там, а европейките харесват брадатите учени.

14

До 12

преди 5 години

Или ние да му изпратим недоволните от българите,както преди 30 години!Една хубава еднопосочна ескурзия към Ориента!Да си поизчистим къщата!

13

Анонимен

преди 5 години

На снимката от 100 човека 98 са учени и 2 жени избутани в дъното.

12

Анонимен

преди 5 години

Добре,че България отказа да подпише пакта!Турция го подписа и да си ги събират!..Ако го е подписала няма право да ги задържа.

11

Анонимен

преди 5 години

До падишаха ги събираАми другата възможност е да ти ги изпрати безплатно.

10

Браво

преди 5 години

Добре,че България отказа да подпише пакта!Турция го подписа и да си ги събират!