94

Анонимен

преди 5 години

Нали разбираш, че такъв мастит като Марковски, няма да остане прецакан!Знам за случай в който Марковски "разхождал" един въшляк, докато въшляка не се отказал. Що се хаща с тая баба Яга...,щото парата играе яко, вие да не мислите за перхидролената и грива?!

93

the ghost

преди 5 години

Че Иванчева е в кюпа - спор няма, но е по-важно кой е ЗАД/НАД нея и прибира парите. Нали е ясно че една кметица не може лично да се облажи толкова

92

Гледна точка

преди 5 години

Марковски заяви че няма да иска хонорара само и само за да възтържествува справедливостаХа ха ха, тя няма да му го даде като хонорар, а да кажем примерно да си купи нови чепици от 200 000?,че единият му лопа!Нали разбираш, че такъв мастит като Марковски, няма да остане прецакан!

91

Анонимен

преди 5 години

А от януари 2019 че ще се вдигат цените на основни услуги, никоя медия не говори нищо. И да знаете от чешмите ще тече, не минерална а златна вода.

90

Анонимен

преди 5 години

Коя е тая жертва, която пипа с ръце "подхвърлените" й пари?

89

bolbov

преди 5 години

Хайде бе Марковски,спаси ги тези женички дори и виновни те са част от нас.Хората обречени да бъдем жертви.Времето го иска да облечем жълтите жилетки,а ако не стане кървавите ризи на нашите предци са още вкъщи

88

Анонимен

преди 5 години

Делото Иванчева ни избоде очите с това как хора с милиони разиграват евтин сценарий с измислен подкуп със съдействието на гнили ябълки в съда, които газят закони, само и само да унищожат двете жертви (за сега) психически поставяйки ги невинни в нечовешките условия в ареста и връщайки ги отново и отново, без да им дадат полагащият им се 7-дтевен срок за възражение...

87

До 92

преди 5 години

Не е жертва, просто е участвала в куца схема и понеже няма гръб е изгоряла.Нали знаете че като се прави сирене накрая все някой опира пешкира.

86

Анонимен

преди 5 години

докато има хора които защитават и симпатизират на измамниците България никога няма да се оправи

85

Анонимен

преди 5 години

Иванмева е жертва, а не престъпник. Жертва на засегнати интереси. Търсете поръчителите.

84

Анонимен

преди 5 години

С шума около делото с Иванчева се отклонява вниманието на хората от истинските престъпници във властта, тези които направиха мръсни пари с продажбата на български паспорти от Агенцията на българите в чужбина, ето това е огромен скандал и престъпление, но медиите услужливо мълчат, също конфликта на интереси на финансовия министър и "безплатното" му живеене в огромното жилище на Кръстника, и там им затвориха устите на медиите. Иванчева е удобната жерва, без солидни финанси, за да се защитава, без

83

софиянец

преди 5 години

За мен комуниста е синоним на злодей.А той злодея няма нито партия ,нито цвят.Той просто е човек без МОРАЛ.Но комунистическата-соц. идея,тази еврейска измислица не само им дава хитрата възможност да убиват и грабят в ОГРОМНИ МАЩАБИ,НО И ДА СЕ ИЗМЪКВАТ.И след като извършат пъкленото си дело-крадените пари къде?В банките и джобовете на кривоносите.Иначе съгласен-и ГЕРБ са ***-червените просто се пребоядисват.Все по върховете с далавератаЕ и сега ако не ме изтрият-джурналетатат спят.

82

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 87Делото за адвоката ли е? Адвокатът ли е обвиняем?Или нямате други аргументи, опорни точки.

81

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 85Покриват се едни проекти за строителство в Младост и лицето зад проектите.

80

Анонимен

преди 5 години

До 81Има случай, когато адвокати защитават някого без пари, но винаги е срещу нещо друго, например дело, от което обществого се вълнува и по този начин адвокатът иска да направи името си известно в кариерата си. Марковски не се нуждае от това. Другата вероятна причина е някой да му плаща и ще бъде много жалко, ако тези които евенуално биха го напранили, са същите режисьори, които скалъпиха цялата постановка. Та вместо да я защитава, да омота още делото.

79

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 80Анализите за адвоката са встрани от темата. Да търсиш виновност в адвоката, който е нает, е несъстоятелно обвинение. Който и адвокат да беше наела, пак щяхте да търсите компромати.Имаш ли да кажеш нещо по въпроса, или си влязъл да хейтиш от позицията на герберски ***? Не ви омръзна да изопачавате нещата и на бялото да казвате черно?

78

Анонимен

преди 5 години

Имам 2 въпроса.Кой плаща да се вдига шум?Какво се покрива, докато се вдига толкова шум?

77

софиянец

преди 5 години

Крадлата плаща тлъстите хонорари на тлъстия мошеник с предишни "дарения" Да не мислите че са я хванали от първия път?!Моля за извинение че ползвам точните думи.Ако ме публикуват платените джурналета де:)

76

6

преди 5 години

И както обикновено свършват всички такива знакови дела, с оправдателна присъда.........все някой плаща накрая сметката. Няма да се учудя, този Гешев, ако изведнъж след няколко годинки се появи на политическата сцена от Герб. А сметката от загубените дела, ги плаща народа. И това е не защото са невинни задържаните, а защото всичко се прави с пи0ар цел и с много шум. Като по времето на Цецо. Много шум за нищо....

75

Аз

преди 5 години

До софиянец и 79-тиЕвала, имало и хора с повече от 20гр. мозък в тоя форум. Подкрепям мнението ви само че и политици да се вкарат от друга държава те ще са предварително подбрани защото както знаем Партията избор не дава.