16

Анонимен

преди 5 години

Ако преди хиляди години homo sapiens от Африка се беше съобразявал с нежеланието на европейските кроманьонци и неандерталци да приемат мигранти сега щяхте още да клечите в храсталака и да виете срещу луната.

15

мак

преди 5 години

Вкарват вълка в кошарата, не гледат, как нашествието опропастява Европа. Как си представят че ще интегрират милиони, които идват с убеждение, че някой им е длъжен, щото той идва от бедна страна, пък домакинът е богат и затова трябва да сподели богатството си с всеки тарикат.

14

Анонимен

преди 5 години

Смотаните германци ще унищожат Европа за трети път за 100 години само. Нищо не става от тия ***.

13

Анонимен

преди 5 години

Западнала Европа се простреля сама в крака. На никой не препоръчвам да емигрира там , а скоро и да ходи там за каквото и да е.

12

Пловдивчанин

преди 5 години

Автоматизация и роботизация е правилният отговор на спада и застаряването на населението в развитите страни. А не внос на гладни и безполезни африканци и араби.

11

бай Х

преди 5 години

в този пакт думата *** се съдържа повече пъти отколкото в истанбулската конвенция

10

Анонимен

преди 5 години

Тия от ООН да луди за връзване...............узаконяват масовото преселване на народите....................цяла Африка ще дойде в Европа.............с колибите ........да!

9

Ляв

преди 5 години

Свобода за ХОРАТА!

8

До Ляв

преди 5 години

Брей, откога работадателят на НПО-тата стана фашистки? Откакто демократите загубиха президентските избори. Те на всичкото отгоре бяха представяни от грантаджиите за уж дясната партия в САЩ. Виж, пиле, попринцип и застаряващите Япония и Ю. Корея предпочитат автоматизацията пред имиграцията. И те ли са примитивни и фашисти?

7

Ляв

преди 5 години

Само най-глупавите и фашистки страни не са подписали пакта. Забележете: Полша, Унгария, Хърватия, Чехия, Израел и Америка на Тръмп. Отбор юнаци, арийци и ционисти! Гнус!

6

Анонимен

преди 5 години

Целта била "сигурна, редовна и законна миграция", хе-хеее... Какво значи това, бе?! Осигурен безопасен транспорт от колибите им до ЕС ли?! А редовна миграция какво значи - явно нито месец без доставка на черни лентяи??????? И всичко това облечено в законови форми?! Тия от ООН-то не са в ред...

5

Либерал

преди 5 години

Браво! Добро начало! Споразумението ще засили международното сътрудничество и ще помогне на страните, които се сблъскват с миграцията.

4

Пловдивчанин

преди 5 години

Как така пактът хем не е обвързващ, хем забранява и разрешава разни неща? Белите хора ни варят на бавен огън, за да не усетим как ни сваряват май. На никой не му трябват още гладни, агресивни и назадничави африканци и араби.

3

Анонимен

преди 5 години

Вън расистите от Европа тя принадлежи на цветнокожите!

2

истина е

преди 5 години

Значи за нормалният човек най-доброто място за живеене ще е към Сибир защото само там няма да е населено с *** !!

1

Анонимен

преди 5 години

Пактът забранява произволното задържане на мигранти и разрешава арестите само в краен случай, посочва Франс прес, цитирана от БТА.Сиреч няма да можем да спрем арабо-африканската инвазия в Европа.