77

Анонимен

преди 5 години

Вилает на Гръция ке сме.

76

Анонимен

преди 5 години

Сърбия е 6 милиона ама 95% са сърби, а България е 6 милиона ама 2/3 са пенсионери, роми и турци

75

Анонимен

преди 5 години

До 100 Сърбия е по зле и от България,от 10 млн./с Косово/ през 80 те ,сега е 6,5млн.!30-40хил.годишно по-малко сърби е същото като при нас!

74

аустрейлиън оупън

преди 5 години

озманйе ,западняка го е измислил ВИЕ ТЪ ПИ НА СРАНИ ***, ЩЕ СТЕ НОВИТЕ ЕВР ОГЕ ЙЦИ,МОЖЕТЕ ДА СИ Е БЕТЕ КОЙТО И КАКТО ИСКАТЕ ,ТОВА КОЕТО Е РЕАЛНО И ВАЖНО Е НЕДОСТИЖИМО ЗА ВАС ОЗВЕРЕЛИ И ОСВИРЕПЕЛИ ОРГАНИЗМИ,ЖАЛКА ТОР.

73

Сърбоман

преди 5 години

А в историята за България съвсем нищо няма да остане. Топите се по-бързо от украинците. Такава е участта на предателите.

72

Osman

преди 5 години

Битката е изгубена не само за Сърбия, а за целият свят, подвластен на религията феминизъм. Пагубна и за мъжете и за жените. Срещу нея имат стройната система на Исляма. В един хадис пророкът казва: Засади семето, даже да видиш, че настъпва края на света, посади семето! Сещате се, че не говори за дърво. Лека нощ, ама не спете много.

71

До 87

преди 5 години

В Историята за сърбия все нещо ще пише. Майстори на плескавицата

70

До 87

преди 5 години

Намери ме!! Добре, че бяхме българите та да имате букви,които сега ползваш ти и гаджето ти Путин. 1 куче дет не лае ,не хапе

69

Анонимен

преди 5 години

Ромизацията и на сърбите започна...

68

аустрейлиън оупън

преди 5 години

нйес бйе гйе,нйес бйе гйе,нйес бйе гйе ,ураааааааааааааааааа.к е нефииииииииииииииии

67

Анонимен

преди 5 години

До КуткатаЕвроколхоза "добре" ви действа. Масово сте за лудницата. Преди лягане да погледнеш под леглото за Путин. България е най-бързо изчезващата нация в света, а той за Сърбия плаче. Кокиче, и да тичате срещу нас не можете да ни стигнете.

66

аустрейлиън оупън

преди 5 години

имамм във ю тюб е като дявол да прай добро,между другото буквалния превод на тос к енеф е "уи уил гив дем фертилити" димек в бъдеще време ,ама тос *** е *** ,тоест не е духовно лице ,и както всички знаем ,реалните духовници ИЗБЯГВАТ ПУБЛИЧНОСТ НА ВСЯКА ЦЕНА.

65

До 75

преди 5 години

Ще ни споменават,не бой се. От Калотина кат влизаш в Бг при Сливница погледни наляво. Колко бой сте яли и колко още ще ядете,нямате си и на представа

64

Влади

преди 5 години

Всички ПРАВОСЛАВНИ славяни - руснаци, българи, сърби, черногорци, македонци( вид българи) сме в демографска криза. Защо ли? Защото сме правили комунизъм. И сега сме бедни...

63

Сърбин

преди 5 години

Домъкнати на конско седло от степите на Азия, смес от кутригури, оногондури, всякакви чукундури и конски фашкии,редовно и продължително опрашвани от гърци, кумани, хуни, татари, черкези, турци, сърби, унгарци, франкии кой ли не, минал от тук,и имаме претенции за бели европейци!!!Сълза и смях!

62

До 70

преди 5 години

Ще ни надживее ли Сърбия не знам, но не България е страната която от 270 х кв км стана 77 х кв км(по-малка от Бг). Уж руснаците са ви големи приятели,пък горивата у вас най скъпи. Тъй че кого ще надживее е мн относително

61

Анонимен

преди 5 години

Бългapaци сбогом :) Вие сте вече минало! Даже и в историята няма да ви споменават.

60

Чък Норисов

преди 5 години

Пишман бели хора като нас българите, са били диви и безписмени варвари, облечени в нещавени кожи,когато арабите са били центърът на тогавашната наука, изкуство и цивилизация.Културни хора, заимствали по-древните от тях култури и наука.Дали химията, алгебрата, развили астрономията...А ние?Домъкнати на конско седло варвари, смесили се със славянската свлоч.Отделно, пет века осеменявани от всякаква османска паплч.Тях трябва да ги е гнус да се смесват с нас, не на са - с тях.

59

Анонимен

преди 5 години

Бългapaците са на изчезване, което е супер добра новина! Едни киpтaци по-малко!

58

Филип III Тракийски

преди 5 години

Не бе, чудех се защо си се фрустрирал толкова.