213

Анонимен

преди 5 години

Докато има работодатели , които са назначени капиталисти от БКП-БСП , а такива са 80% никога няма да има нормално заплащане. Ето вижте последния нашумял случай със сем. Баневи . Бивши комсомолци след това партийци и с крадени пари станали богаташи , е тия наглеци как ги виждате като работодатели , а пък и да ви плащат . Никога това не може да стане.

212

Ванко

преди 5 години

Австралиеца е много добре. Два виртуални гаража с къща, но реално пише от едно мазе в Люлин.

211

Жеко

преди 5 години

За тези пари и настоящите хора са ви много.

210

Авгиевите обори

преди 5 години

Това е "родилното петно" наследено от Жан Виденов който беше горд че в България работели евтино. Същата теза беше доразвита от Станишеф който бетонира черноморието за да предлага евтини почивки за братята руснаци, а Р.Овч развали договорите на Иван Костов за газ с Русия.Но Станишев имаше и поглед в бъдещето. Той продавае имоти на безценица на руските му братя, изнасяше момичетата на българия за "работнички" които да добият опит и да направят България атрактивна ceкc дестинация.

209

от сидниАав$тралия

преди 5 години

Аз до к'нефа ходя само по голяма нужда, затова предпочитам да ползвам посолството.Като инжинер магистър с признт опит в БГ, Западна Европа, и Австралия, питам всеки който мисли че е добър в нещо, без значение каква професия: Щом си добър в профисеията си какво правиш в България??? Разумен отговор не съм чувал.Не е ЧУЖБИНА там където човек успява, развива се и става финансово красив, а климата и лайф стайла в Сидни ми идват бонус! Къщата ми е до центъра с 2 ГАРАЖА и голяма веранда!Поздрав!

208

от сидниАав$тралия

преди 5 години

до ПрограмистЪ с 5к в БГ, само си за съжаление колега, ти зимаш заплата на един чистач в сградата в която работя, и той ги зима с нищоправене за разлика от теб бе!Тук минималната заплата е $2800! Начинещи студенти им даваме 70к без значителен стаж. За хора с професия като мен с опит в Европа и Австралия зимаме по 6 цифри на година в долари. И тва не е тайна, пише го на всяка 3та обява за работа ако отвориш сеек.ком.ауТия 5к лв. ако не беше казал че е заплата щях да мисля че си на соцял бе!

207

Анонимен

преди 5 години

До анонименНа нас не ни пречи Сорос,нито Тръмп,на нас ни пречат некадърните ни и алчни управляващи на България,които направиха така,че населението измира или бяга!Страната умира,няма дори правов ред,а много наивници като Иванчева влизат в затвора.

206

dtr

преди 5 години

хехе социалния модел на Франция не издържа в България при толкова пенсионери. Колкото повече разпрделя Държавния бюджет толкова по бавно се развива икономиката. Няма ициатива само кръгове от послушни фирми. Дето дерат кожи на .... работници и данакоплатци. Свободната конкуренция е погребана в министерството на икономиката. Без бързо икономическо развитие няма пари за заплати. Поредния Социалистически експеримент с високи дануци за политиците. 8% оспеваемост на бюджета. Осталото се краде.

205

ПрограмистЪт

преди 5 години

Въпреки добрите заплати за програмисти (1-2000лв за начинаещи и 5-6000лв за опитни) и там няма достатъчно хора.За хора без квалификация България не е добро място.

204

Чичо Митко

преди 5 години

Да работиш в България е все едно да пълниш каца без дъно.

203

Един от Северозапада

преди 5 години

Тая журналистка не е в час, ама -въобще! Просто не е чела вестниците, близо до Герб, и не е гледала интервюто на Баце при Слави Трифонов. Щеше да знае коко сме добре, и как всичко цъфти, просперира, а инвеститорите се избиват да идват тук.Нали така? Мачкай Баце, Герб-победа! Бойко, мачкай ***! И да не забравиш за Западните Балкани да интегрираш!

202

Анонимен

преди 5 години

Само до преди 8-9 месеца си мислех, че няма втори път да тръгна към Европа (бил съм там за 4 години-оправихме си къщата). Вече разпитвам и се ориентирам. Но този път едва ли ще се върна. Писна ми да съм опитна мишка и по цял ден по ТВ-то да ми говорят за умрели хора (съжалявам за израза).

201

Фармацевт

преди 5 години

БИпсва и акъл. Хора с вроден природен интелект и генетично заложени дарби. Просто такъв ни е материала. А с такъв материал толкова. Всеки ден ги виждам в аптеката. Ти му обясняваш нещо, то стой и те гледа като теле. Даже, неква се възмущаваше, че и смятам дозата.

200

има ли пилот

преди 5 години

Бизнесмените и политиците от ДС рарушиха България.В името на собственото си битие. До сега най-голямата далавера е в енергетиката, източване на бюджета и на еврофондовете...И все една и съща мафия стои зад това.И никой от тях не гради,а държат народа в мъртва хватка.

199

така ще е

преди 5 години

Докато има комунисти по българските земи всичко ще отива в канала.Защото такива алчни и безогледни като Нинова и Радев са готови да затрият България за кефа на Москва.

198

Ани

преди 5 години

Тъжна социалистическа действителност.Аз затова заминах.

197

иван програмист

преди 5 години

Що бе хора българия никога не е била толко добре

196

Чужденец

преди 5 години

Българската стратегия е по български rлynaвa. Сингапур за 30 години стана високо развита страна, ама стратегията беше образование, квалификация, бандитите - в затвора даже и без съд, и за корупция - падниз като за държавна измяна... Ама там не управлчват българи..

195

Анонимен

преди 5 години

Банев откраднал 1 милиард. Ами Бойко дето открадна 22 милиарда и се фука с това

194

Геноцидален

преди 5 години

Ако немската фондация Ханс Зайдел прекрати геноцидния си проект ГЕРБ, в държавната хазна ще остават годишно неоткраднати над 3 милиарда лева от неизточени обществени поръчки. Това е достатъчно, за да се изплатят в рамките на една година всички заеми на всички болници и да се вдигнат заплатите на държавните слижители с толкова, че да почнат да си вършат работата и да спрат с искането на подкупи.