37

АнонимеН

преди 5 години

ЧИКАТИЛО- ЗЕЛЕНИ ОЧИШАХМАТНИЯ УБИЕЦ ПИЧУШКИН- *** ОЧИИ ТОЗИ МИХАИЛ ПОПКОВ ГУЩЕРОВО ЗЕЛЕНИ ОЧИ:D ПРЕДУПРЕДИХ ВИ! ПАЗЕТЕ СЕ ОТ ХОРАТА СЪС ЗЕЛЕНИ ОЧИ ОФИЦИАЛНО СА ОБЯВЕНИ ЗА ОЧИТЕ НА ЗЛОТО!

36

Питащ

преди 5 години

А наш Бойко що не го дават?Що народ измря при човеконенавистната политика на ГЕРБ.ГЕРБ - масови убийци

35

Анонимен

преди 5 години

Това са ни братята ослободители...без грим и без маски

34

Хехе

преди 5 години

И аз тук бях писал, че в Русия е пълно с убийци, но полицията ги крие, за да не се плаши народа. Лично руски полицай ми го е казал.

33

Категоричен

преди 5 години

Тъй и тъй сте почнали да показвате серийни убийци в Русия, джентълменството повелява да покажете и Тръмп - световен терорист и масов убиец.Пък и демократично е!

32

АнонимеН

преди 5 години

ЗЕЛЕНИТЕ ОЧИ ОФИЦИАЛНО ЗА ОБЯВЕНИ ЗА ОЧИ НА ЗЛОТО НА ДЯВОЛА НА ГУШЕРА ИМАЙТЕ ЕДНО НА УМ!И ТОЗИ Е СЪС ЗЕЛЕНИ ОЧИПИШЕ , ЧЕ ХОРАТА СЪС ЗЕЛЕНИ ОЧИ СА НАЙ-МАЛКО ВЪВ СВЕТА ВЪПРЕКИ, ЧЕ ДА ИМАШ СИНИ ОЧИ БИЛА НАЙ-РЯДКАТА КОМБИНАЦИЯ!!ПИШЕ, ЧЕ ЗЕЛЕНИ ОЧИ СЕ ДЪЛЖАТ НА НЕДОСТИГ НА МЕЛАНИН! ТЕЗИ ХОРА СА УВРЕДЕНИ ОТ РАЖДАНЕТО СИ ЗЕЛЕНООКИТЕ!

31

Анонимен

преди 5 години

Интересно каква ли религия изповядва товарищ Попков?

30

Анонимен

преди 5 години

До29. СЛУЖЕБНОТО ПОЛОЖЕНИЕ Е СИЛАТА . Ами полковник Кадафи на Либия. Или Садам Хюсеин на Ирак, или Сталин. Да проверят в архивите какви зверства са правени. ЩАЗИ в ГДР.

29

Анонимен

преди 5 години

До 29. Трябва да правиш разлика. Тоя е ползвал служебното си положение.Тия в САЩ - оръжието и автомобила си е негов, купил си го е. В соца и сега масово който е на власт използва както му е удобно.

28

Анонимен

преди 5 години

До29. Има ги и по наште земи. ИЗПОЛЗВАЛ СИ Е СЛУЖЕБНОТО ПОЛОЖЕНИЕ.МИЛИЦИОНЕР, ПОЛИЦАИ И С ПАГОНИ. ТОЯ ПРОСТО Е УБИВАЛ. В НАС СИ ИЗПОЛЗВАТ СЛУЖЕБНОТО ПОЛОЖЕНИЕТО - ЗА СЕКС, ПОДКУП СЪС СПЛАШВАНЕ, ОТНЕМА ИМУКЕСТВО, ВЗИМА ИЗПИТИ ВЪВ ВУЗ. ВДИГА ЛИХВИ ПО КРЕДИТ. Служебното положение е блага работа. То не е като да си фирма.

27

Анонимен

преди 5 години

*** иска всички на каишка, добре че докато се усетят влезнаха в европа! Амин.

26

КуКлус

преди 5 години

Наслушахме се как 9 годишен влязъл с автомат в университет някъде из щатите и избил съученици и даскали .......то там им е навик .....в Русия рядко се чува за такива психопати но в щатите си е*ало фара ! 5 годишен изнасили майка си и изби целия си клас с два автомата и 5 пистолета в чанта ....имал ги от магазина ....местния !

25

АнонимеН

преди 5 години

АНТИХРИСТКА ТЕРИТОРИЯ !!!!!

24

Ха-ха

преди 5 години

Сега е ред на американците да отговорят на предизвикателството!Не може да бъдат втори в никоя област.И както вървят нещата-няма да чакаме дълго.Виж за най-много убийства наведнъж няма кой да ги подмине-там си казва думата доброто материално-техническо снабдяване и финансиране.При руснаците е мизерия-действат с подръчни средства.

23

По принцип

преди 5 години

Съм съгласен с мненията по-надолу осъждащи това руско животно...НО. Имам едно голямо допълнение Всеки политик който открива война (насред с много диктатори като Сталин, Хитлер и т.н....нашите царе и чуждите царе които откриват войни едни срещу други... тук се нареждат и избрани западни лидери като Буш, Блеър, Обама и много други)???Тези хора не отговарят ли за милиони убийства?Имам предвид къде е справедливостта изобщо в живота?Има една пословица "кражба за 10 лв в затвора а за 10 милиона..

22

ХХХ

преди 5 години

В хАмерика са много такива под път и над път за това в Русия като излезе такъв става новина , а в САЩ си е ежедневие !

21

Анонимен

преди 5 години

Това изобщо не е демократично. Няма ли някой от този форум да намери кръвна връзка между него и Путин?Иначе, най-добре си е да вземеш няколко армейски автомата, да се качиш в хотела и да стреляш по тълпата, гледаща концерт на живо в Лас Вегас.Или, ако се чустваш депресиран, да си направиш живота по-интересен като влезеш в някой университет, училище или детска градина и да си гърмиш на свобода.Или да обявиш "война на тероризма" в Ирак или Виетнам и да си гърмиш на воля по жени и деца.

20

Анонимен

преди 5 години

Убивал е хора измъкнали се по някакъв начин от правосъдието със скъпоплатени адвокати и КОРУМРИЛАНИ съдии,Айде бе, ама ти сериозно ли? Аз за първи път чувам, че в могушая има корупция!

19

Анонимен

преди 5 години

***, пуснете си ID XTRA и вижте колко такива има в Америка, та чак тогава обяснявайте какви били руснаците!Смахнати има навсякъде

18

7

преди 5 години

В Русия е така! Дива и пияна държава!