48

Ганчо бълхарина

преди 5 години

Здравейте колеги. В новината се споменават и турски компании. Няма ли да драснем нещо за турските компании?

47

Коко

преди 5 години

До БобиИ да не забравиш-паметник на Хуго Шмайзер,паметник!!!Държава която е видяла тоалетна хартия през 1970 г. не е държава!По-смешното е че технологията и машините са англииски а за простите мужици е имало опътване как се ползва тоалетна хартия!Толкова за прогреса......

46

Анонимен

преди 5 години

СССР също беше на второ място по износ на оръжие. И къде е сега СССР?

45

Анонимен

преди 5 години

Путин е обещал да даде кредит от 4 милиарда долара на Турция за да закупи С400. Стойността на сделката е 2 милиарда а другите 2 ще се разделят фифти фифти между френдовете Ердоган и Путин, а към края на мандата на Путин турския дълг ще бъде опростен, както се случи със всички дългове за оръжие към СССР които бяха опростени от Путин общата им стойност е около 150 милиарда долара. Само на острова на свободата бяха опростени 32 милиарда, а такива свободолюбиви острови съветски пионки имаше бол.

44

Станчо

преди 5 години

Добре де викате руснаците пиянгури,изостанали били диваци...е как тогава произвеждат такива оръжия!атомни централи,космически ракети.те са втората държава в света която има собствена жпс система глоснас

43

Анонимен

преди 5 години

До ЗатоваИ деда Ванга така казала!

42

Анонимен

преди 5 години

Русия може и да е на второ място по износ на оръжие, но полза от този износ никаква. На Сирийския диктатор се пада 50% от износа но той не плаща и един долар. На Мадуро се дават постоянно кредити от Русия за да купува руско оръжие само последния такъв кредит е за $6 милиарда , но Мадуро и да иска да го върне няма да може, а пък той и не иска да го връща. Историята на СССР от последните 10 години нпреди *** му се повтаря. СССР даваше на всеки пари щом си отвореше устата с/у САЩ и умря.

41

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 59Какви "хамерски" коли сънуваш бе...........тия отдавна внасят еуропейски части и там си сглобяват уж-краварски коли!!! Ти виждал ли си в нета на какво е заприличал Детройт..........че нашите Кремиковски и пернишки развалини са по-приятни за гледане!

40

Анонимен

преди 5 години

До анонимен 62Да, да...........въоръжавате глеворезите, това всички го видяха........и тепърва от това ще си патите!

39

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 61Знаеш ли, може съветските генерали да ги няма, АМА ПЛАНА ВСЕ ОЩЕ СИ ГО ИМА!!!! И дали ще е съветски генерал, или руски.............ОТ ТОВА на калифорниеца няма да му стане нито по-топло, нито по-студено! На оня свят НА ВСИЧКИ НИ ЩЕ Е ВСЕ ЕДНО дали "калашников" ни е "ударил" или ни е ударила тухла по главата!!!

38

анонимен

преди 5 години

Никакво оръжие не правят руснаците добре,че сме ние да им правим калашници те щяха още с кримки да са въоръжени ние правим калашниците и въоръжаваме другите.

37

Анонимен

преди 5 години

До ЗатоваСъветски генерали са разработили план при война да ударят тектонските плочи под Калифорнияи къде са сега тия савецки генерали? Калифорнийците им стиснаха топчетата и сесесерето изчезна барабар с всичките си планове. Да се готви малкия!

36

Затова

преди 5 години

Дядо Боже изгори половин Калифорния, наводнява ги, то не са урагани, торнадота, циклони, снежни бури, земетресения, цунамита, а нивата на водата се покачват и след 100г. Ню Йорк ще е под вода! Всяка година от природни бедствия изпуквaт толкова кравари колкото от средно голяма война! Дядо Боже им дава знаци ама дебелоглавите едри рогати не слушат! Накрая ще избухне Уелолстоун и гудбай США! Съветски генерали са разработили план при война да ударят тектонските плочи под Калифорния и аиведерчи!

35

Анонимен

преди 5 години

А бе, какви американски коли карате?

34

Боби

преди 5 години

До Изгърбич Задвратян"ква връзка има това с "изтичането на инфрормацията", и кое точно ще изтече,"Експерте всичкото нещо което е калашника е неговия уникален завъртащ се затвор. И преди него има завъртащи се затвори примерно на карабината МанлихерНезависимо да ли е Калашник, Изрелаския Глалил, "Новия Украински Булпап" Автомат в ядрото - сърцето му е все този завъртащ се затвор.Останалото е вече екстри.

33

Анонимен

преди 5 години

САЩ държат 75% от всички продажби на оръжия в света. Теропист номер едно и износител номер едно на смърт.

32

русофил

преди 5 години

Аре бе нема ли да става война

31

Анонимен

преди 5 години

Турция вече прави по-качествено стрелково оръжие от Русия.Само сравнете една турска ловна пушка и една руска ще се убедите.

30

реалист

преди 5 години

Ама верно ли има хора който твърдят че руското оръжие е по добро от американското . Руснаците имат само многоброини войничета защото армията на САЩ е платена

29

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

До Бобиква връзка има това с "изтичането на инфрормацията", и кое точно ще изтече, "вафлените" пълнители на арсенал, цевите по технология на щаер? 7.62х39? тва е смешно, нямат право на претенции, това не е соца да дойдат и да прекратят проекта за ак-базиран булпап и 10 години по късно да го пробутат като разработка на ижмаш. а норинко, как са с лиценза според тебе? и казах, без захар...