11

Анонимен

преди 5 години

А братя Домусчиеви кога.Всъщност забравих.Нали Киро Гела крепи Байх... на власт.

10

Анонимен

преди 5 години

Целият този цирк е по една причина - не са си внесли напоследък вноските при Соджука. Това е цялата работа! Като си платят ще ги пуснат!

9

Анонимен

преди 5 години

Как така арест? Там няма шампанско, хайверче, френски франзелки и още други основни хранителни продукти! Не Ви ли е срам бе плебеи?

8

Анонимен

преди 5 години

Изпитание за хуманността на българския съд - ще ги пуснат да не отстъпят първото място!

7

гербисто-патриот

преди 5 години

Хванали са ги, но не е ясно какво точно са се провинили тези двамата. Не мисля че са правили нещо незаконно. Навремето са приватизирали няколк предприятия, големи, и са ги затворили. Тяхно право, те са си платили за тези предприятия, купили са ги, могат да ги затворят ако искат, частната собственост е неприкосновена по Конституция. За това не виждам вина, и други са правили същото, нали затова имаше приватизация, да станат частни предприятията.

6

Анонимен

преди 5 години

Тази приказна "ФЕЯ" дано да не ни я покажат без грим. Въйййййййй

5

Киро Кюмюря

преди 5 години

Светата троица - ключа от ферарито, яхтата и палата? как са?

4

Мазен куманиз

преди 5 години

Баневи са една от стоте наблюдавани от Политбюро на ЦК на БКП фамилии. Според мълвата, която упорито се носи сред кадрите на ДС, през 1958 година е изготвен секретен списък на сто фамилии, чиито наследници трябва да се стимулират по всички възможни начини, за да растат нагоре и да останат верни на партията. Сред тях са Станишеви, Пръмови, Корцанови, Баневи и т.н. Същите тези фамилии, казват, били получателите на прословутите червени куфарчета с пари в зората на демокрацията.

3

Корупцийката

преди 5 години

Явно са отказали някоя от абонаментните вноски. Но "преговорите" за новия план ще продължат. Очаквайте развръзка съвсем скоро.

2

Анонимен

преди 5 години

Хахаха! Красиви са като колумбийци!

1

пожелание

преди 5 години

Ами пуснете ги ,и като избягат ,който ги е пуснал да лежи вместо тях докато ги намерят !