32

Анонимен

преди 5 години

Елементарна им е режисурата на цялата "постановка". Горките жени, разсипаха ги психически за нещо, което не са извършили, а истинските престъпници злорадо потриват ръце.

31

Анонимен

преди 5 години

До 29Парите не са намерени у нея, а са подхвърлени от Дюлгеров в колата им.

30

Анонимен

преди 5 години

Виновните за цялата постановка трябва да лежат в затвора и да се изплати огромно обезщетение да двете натопени жени за унижението и претърпените страсания. Освен това "гнилите ябълки" в съда също трябва да понесат отговарност. Баневи снимат ли ги с прангите???

29

Анонимен

преди 5 години

Ако не беше се лакомила нямаше да е в ареста. В крайна сметка белязаните пари са намерени у нея.

28

Анонимен

преди 5 години

Действително, много жестоко ги смачкаха тези две женици, но това е защото нямат влияние и възможност да окажат натиск или чрез доказателства да съсипят политици - каквито например има Цветан Василев и не само той. Затова тук важи поговорката - за к окошка, няма прошка, а за милиони няма з акони.

27

До Байфидан

преди 5 години

А каква е според теб? Я се огледай. В Сф има още хиляда района. Строят като разпрани навсякъде без каквито и да е съображения. Отделно всяка телевизия бълва криминални разследвания с тоновете. Защо няма други арестувани кметове? Изобщо защо няма други арестувани за корупция с такива мерки за неотклонение, след като е ясно, че е повсеместна? Рецидивисти биват пускани след 24ч. а тая не може да излезе от ареста месеци. 100% е поръчана и това, че мълчим е най-големия проблем.

26

Я па ти...

преди 5 години

До ретро 14 Според теб да вземеш 75 000 евра подкуп и да не те съдят е демокрация ? Браво ! А демокрация ли е в държава членка на ЕС и НАТО да гласуваш за БСП ? Това може , нали ?

25

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 20Сърбия не е в ЕС.............имат пълното право да не го екстрадират сърбите!!!Има явно причини............цялата история с КТБ и Цветан Василев много мирише...........има нещо много гнило!!

24

не държава а кочина

преди 5 години

Тия в съда нещо са закъснели с информацията. Вече изтекоха записите как Ваклин си поръчва спец. прокурор и арест за 15000 лева.

23

Анонимен

преди 5 години

До ШопоЩе грабне, 10 години в сливенския...

22

Анонимен

преди 5 години

Деси Иванчева я сготвиха, защото е неудобна..............направиха й номер, показаха й, че трябва да се отчита по-горе, никой не може да я играе сам тази игра..........има си неписани закони!!!За назидание на тия след нея..............да си правят изводите!Типична мафиотска история....................така е било в Сицилия преди няколко десетилетия!!!

21

Шопо

преди 5 години

Тая женица колко пари ще грабне в Страсбург...

20

Анонимен

преди 5 години

До А виновни ли са ???Вижте го тоя Цветан Василев , КТБ окраде и си живее като цар в Сърбия. Защо него не гони например полицията??------Гони го, но не искат да го екстрадират от Сърбия...

19

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 11Пусни търсене на "разпечатка от СРС на Ваклин" и ще видиш повече от СРС-та

18

А виновни ли са ???

преди 5 години

Не знам дали Иванчева и Петрова са виновни, но като се замисля колко по-големи престъпници има от тях и са на свобода. Вижте го тоя Цветан Василев , КТБ окраде и си живее като цар в Сърбия. Защо него не гони например полицията??? Колко ало-апаши са на свобода, убийци на пътя и психопати са осъдени само условно или освободени под гаранция? Полицаите да ходят да залавят истинските бандити. Тия двете не виждам с какво са толкова опасни, ако са под домашен арест. А дали са виновни наистина, не чух.

17

House M.D.

преди 5 години

Съгласно последния абзац, в затвора са съдиите.Спокойно, ще ги пуснат, защото са виновни. Ако бяха невинни, вече щяха да бъдат осъдени.

16

Анонимен

преди 5 години

До АнонименИванчева ли е най-голямата мафиотка на тая територия??------Ами не е най-голямата селянче, но е мафиотка. Като не е най-голямата да я пуснат ли, какво предлагаш ?

15

Анонимен

преди 5 години

Чигуни, пак ли е "сготвена" ?

14

ретро

преди 5 години

пробват се ***..тестват гражданското общество..засега тотално се проваляме..а държавна сигурност си прави каквото си поиска..щото явно няма кой да ги спре..май с демокрацията бяхме дотук..

13

Байфидан

преди 5 години

До 12. Ти пък как разбра, че "народната" кметица е сготвена? Някакви други специални данни ли имаш? Да не работиш в ЦРУ?