160

анонимен

преди 5 години

Каквото и да направят вече тия..На хората им е все едно! Провалиха се всякак! Сега се сетиха.Защо бяха избрани! И започнаха Уж да "работят" ! Нагласени случаи.Които ги знаят отдавна! Сега се сетиха за Баневи? 10 г откакто и папера не му остана от завода! Сигурно не знаят и Че се краде оръжие от Арсенал? Сега се сетиха да следят и хванат.Тоя дето от години се занимава с оръжие!? Ще си ходят след Нова година и това е! Мотото е ВРЕМЕ Е!

159

Koshnik s kitki

преди 5 години

Podarak ot bg armeiskia teater....ami ot operata?!

158

Анонимен

преди 5 години

Какъв костюм само ???

157

Некро

преди 5 години

Поредната нагласена акция за приватизация на оръжеен бизнес. Първо ЕМКО, сега Арсенал!!!ПРЕСТЪПНА ДЪРЖАВА!!!

156

Hotel spa Devin

преди 5 години

All inclusive za bg Koledata...

155

Анонимен

преди 5 години

УУ.УУ.ЙЙЙЙ!Толкова ,, хванаха...ме " , а много изпуснахте !

154

Уууу!

преди 5 години

Значи с този темп както гледам,че се случват нещата,през 2047 година ще се случи това,което аз си мислех,че ще се случи през 1989!Е аз няма да съм жив до тогава...

153

Уууу!

преди 5 години

Няма да спра бе 154:))Комунисти ни управляват и ГЕРБ са техните слуги,защото БЕКАПЕЙЦИТЕ-БСП се издъниха.Какво стана?Някои старци днес си мислят,че ГЕРБ не са комунисти?!Викат ми :''Ама виж тези ГЕРБ поне направиха,а онези само крадяха''Ама не разбират,че това трябваше да направи СДС навремето,а не да се налапат и сега да ми се греят на терлици!Това коства 2 000 000 души вън от БГ!С 29 годинки закъснение започват да се случват нещата,а живота отиде...:(((

152

М, да ...

преди 5 години

До 153 АнонименТогава възниква въпроса - кой и за какво се въоръжава в Бг???-------------------В МВътрешните Рабати да не знаят какво става когато иде реч за дрога и за оръжие?Айде бре!!! Виж за битовата престъпност не ги е еня, там пара нема!

151

:))

преди 5 години

До Уууу!Спри се бре! Била е член на БКП, *** не е била комунист! Кариерист е била! Сега при ГЕРБ и се отдаде възможност да се издигне без да я спират кадърните! :))пп. извън БКП също имаше кадърни, но бяха по малко, но пък в БКП е било събрало всите кариеристи-некадърници в БГ! :))

150

Анонимен

преди 5 години

Въпросът е - какво са замисляли да правят с такъв арсенал оръжие???Оръжието за износ ли е било предназначено или за "вътрешна употреба"???Ако е било за износ - майн...та му, поредната корупциона "далавера".Но, ако е било предназначено за "вътрешна употреба" нещата се оказват много сериозни!Тогава възниква въпроса - кой и за какво се въоръжава в Бг???

149

Уууу!

преди 5 години

На изборите за президент,Цецка каза,че е член на БКП-факт!Значи е комунист!Бивши нег ри няма!!!Тя не била знаела,че комунистите са репресирали дядо и и затова била станала?!?!?!?!?!?Някой вярва ли?!!!!

148

:))

преди 5 години

Като гледам снимката / бивш гл. секретар на МВР Бокич и МВР / в БГ неможе да има нито вътрешна нито външна сигурност! Една МВР - е институция оркестър /чалга оркестър/! :))

147

Уууу!

преди 5 години

На тоя дето ми е сложил минус да го питам Цецка комунист ли е?(жокер,че явно си от ГРЕБ)По телевизора го каза!А? Отговори ми,а не само да слагаш минуси.

146

Анонимен

преди 5 години

Аве Боко, вие ги фащате они ги пускат ... къде копнеш трупове излизат ... акажи верно сега и за автоматите, 40 000 щото до толкова могат да броя а ... една глава на тр, на тротра, на ... абе за по-лесно на асвалтаченгесаркса му работа

145

Инспектор Дюдю

преди 5 години

М,дааа.Парите са в комунистите.Канал през митницата може да осигури тоже каманист.Извода всеки да си го направи КОЙ е поръчителят на пратката.

144

Уууу!

преди 5 години

Абе взрива ако се разпредели както трябва ще си падне и най-високата сграда!Там не става за шега.Виж автоматите е ясно,че са седели,седели и накрая взеха,че ги ''разкриха''!Дали?!Само не е ясно чия е идеята,на физическото или на водното с каската и изгорялата кожа от пожара...

143

Уууу!

преди 5 години

Лелеее,готвили са преврат другите комунисти.Явно винаги си взимат властта с кръв,нищо,че е от своите!Ей край няма от комунисти ей!!!!

142

дано дочакаме

преди 5 години

Дали не се прелиства вече страницата . . . . . . ? ? ! ! !

141

Анонимен

преди 5 години

Това оръжие се произвежда от заводите под опеката на СОБСТВЕНИКА на ГЕРБ !!!!Това оръжие се изнася от заводите под опеката на СОБСТВЕНИКА на ГЕРБ !!!!ПОСИПИ СИ ГЛАВАТА С ПЕПЕЛ ......ТИКВО НЕКА.ДЪР.ЕН !!!!!