126

Анонимен

преди 5 години

Най-голямата геостратегическа грешка в историта е, че дадоха тайната на ядрената бомба на руснаците след втората световна, за да има баланс. Нямаше да попаднем под техна власт, и днес щяхме да сме като швейцария. 45 години руска пропаганда, доста мозъци е повредила.

125

сиромах

преди 5 години

САЩ използуваха като предтекст за ПРО около Русия,че я правят заради ракетите от Иран,КНДР и незнам си кой.Русия да обяви като тях ,че ракетите със среден обсег се разполагат заради Китай,Иран,Ирак,Афганистан и т.н.То тия шерифи явно си го търсят като искат те да определят на целият свят как да живее,кой с кого да приятелства,кой кога и с кого ще си ляга и какво ли оше не.По добре ще бъде да си го набият между рогата ,че еднополюсният свят свърши .

124

Анонимен

преди 5 години

Като чета наивните русофилски коментари, като че ли НАТО е някъде далеч и ние не сме в НАТО. Ако се стигне до сблъсък, руските ядрени ракети ще се изсипят и върху нас.

123

Анонимен

преди 5 години

Много жалки хора пишат глупости тука, никой не иска да напада държава с 12000 ядрени бойни глави, достатъчни да унищожат земята няколко пъти. Тук агресора е Русия, мързеливия руснак не може да живее добре при положение, че пак изнасят ресурси на запада, срещу пари.

122

пецата

преди 5 години

няма такива лицемери като краварите, точно те не спазват никакви договори които даже самите те измислят

121

Анонимен

преди 5 години

не е сигурно за кого е последния шансна миризливите кравари им трябва война за да си оправят икономикататочно са намерили укрите да им свършат работата- защото те са посер.ковцида си спомним виетнам- как ги нас.рахаа за това че никога не спазват договорите е известно още от индианските времена- но тия дето пият на екс не са индианци

120

Боби

преди 5 години

До колко може да се вярва на САЩ?От 1990 до сега САЩ и НАТО колко срани без резолюция на ООН са нападнали ВОЕННО?Колко "Цветни Революции" са организирали - директна намеса във вътрешните работи на суверенни страни.САЩ унищожи ли СОБСТВЕНИТЕ СИ ХИМИЧЕСКИ ОРЪЖИЯ(Русия го направи предсрочно)САЩ Утилизира ли оръжейния си плутонийСАЩ ЕДНОСТРАННО ИЗЛЕЗЕ ОТ ДОГОВОРА ЗА ПРОСАЩ обвинява ххх и по принципа на невинност трябва те да доставят доказателства - Реално ххх са обявени за виновни и санкции

119

SS

преди 5 години

докато НАТО се "подготвя за прекратяването на този договор", ясно ще се разбере кои нови руски ракети са въведени (но не и къде са дислоцирани).А като се досетят и накъде са точно насочени (накъдето трябва, разбира се), бързо-бързо ще им дойде ищах за диалог... Няма нужда НАТО да "продължава да го търси"... :)

118

Нашенец

преди 5 години

Помислете колко договора бяха отхвърлени като "неизгодни сделки". Следва отхвърлянето на законите в някои страни, към които има "жизнени интереси"

117

Анонимен

преди 5 години

Абе тия кравешки фъшкиии не разбраха ли,че вече са господа Никои,та да дават ултиматуми на най-великия държавник на нашето време.Я къш в оборите,та да не изядете и вие руската хурка,както го направиха Наполеон и Хитлер.

116

Анонимен

преди 5 години

Доколкото зная точно САЩ едностранно излязоха от този договор. Имаха и договор за утилизиране на оръжейния плутоний, който Русия изпълни, а САЩ - не. Какви са тези гимнастики сега?

115

Е-е-е, а стига де

преди 5 години

НАТО като оня във вица:Вървят двама през полето. Изведнъж нещо прошумолява в близкия храст.- Птица е. Казал единия.- Не, козел е.Казал втория.Птица-козел-птица-козел ....Наближили храста и нещо излетяло.- МОЖЕ ДА ХВРЪКНА АМА КОЗЕЛ БЕШЕ, отсякъл втория!

114

Waffen SS

преди 5 години

Когато Елцин слизаш по стълбите на самолета пиян като талпа,когато залитайки дирижираше немски военни оркестри,алчни западни корпорации бяха впили гнилите си зъбки в снагата н Русия и всеки си беше заплюл парче от нея по свой вкус,тогава тя беше добра.Не случайно Татчър бодро заяви,че Сибир е много богат,за да бъде оставен само на Русия.Но дойде един енергичен политик и започна да въвежда ред в къщичката и за това е този неистов вой.Бяха приведени в действия разработки започнати още от СССР

113

Тинев

преди 5 години

Защо НАТО замете случая с убития Кашоги?Защо САЩ, Англия и т.н се задоволиха САМО с МОЛБИЧКАТА: Но моля Ви, не правете повече така. Не е хубаво.След като са за: спазване на човешките права, демокрация - защо заколването / убийството / на един човек от Саудитска Арабия не ги подтиква да осъдят убийците строго?

112

Ели

преди 5 години

С това "някъде" като източник, дори като посока, пътят е на Никъде...Освен ако не сте последовател на Жак-Ив Кусто, но тогава щяхте да комуникирате с местни хора от различни националности, и да сте по-обстойно запознат с трагедиите причинени от САЩ: Сирия, Ирак, Либия, Египет, Йемен, Аржентина, Бразилия, Гватемала, Боливия, Коста Рика, Хаваите, Япония, Индонезия, Корея, Виетнам, Сърбия, Украйна, Грузия...А защо в учебниците -Япония не пишат, че САЩ я бомбардира, пише само "съюзниците"?

111

Я па я...!

преди 5 години

До Eли 145 Ели, някъде пишеше че базите на САЩ по света били 500 , а ти казваш 1 400.Сега вече съм спокоен за световния мир.

110

Eли

преди 5 години

До: у АКА щият трисричко:Вие като САЩ, хиляда и четиристотин бази по цял свят, от любоФ към "демокрацията", а в Окинава 70 хиляди протестираха срещу базите.Тази любоФ я знаем, ще минем, чисто исторически и без емоциите Ви подкрепени с ядрени, атомни бомби, обеднен уран, на$палм и др..Много сте влюбчиви, апологетите на САЩ, в политиката има две страни, както и в любоФта, но винаги сте сами пред "огледалото".Тъжна съдба, насилието ражда несподелени любови, самота и отклонения...

109

мънфоф

преди 5 години

До 143 Ели"Ели" ! Ууууааууу ! Вече и сженско име ли се пишеш в личните документи ? Сигурно си изключително нежен и женствен ! влюбихса

108

Ели

преди 5 години

До Мнение, В историята по принцип не съществува условно наклонение, отговорът на въпроса Ви: Цяла Европа щеше да говори на руски. :)

107

Анонимен

преди 5 години

На Този Столтенберг кой му обрьща внимание ! Каквото му напишат това плямпа