57

Сол

преди 5 години

Фандъкова , щом си го назначила като страхотен професионалист на 28г . не е случаен младеж. От кое село го докара за зам. кмет на София? Назначаваш кадрите си и носиш отговорност за тях. Но вместо да си подадеш оставка се готвиш за нов мандатВърни се на село и бъди кмет там

56

Анонимен

преди 5 години

Фандъкова, позор ! Оставка и затвор !

55

Анонимен

преди 5 години

Даца Фандъка си е сложила заместниче да и опере пешкира. Боко Тиквага я е научил как да краде с подставени лица заместници. Той е печен мафиот. Нали с това което си е откраднал като кмет си е направил комунистическата партия ГЕРБ. Сега да не хвръкне и на Даца главага. Мафията ГЕРБ бързо се отървава от неудобните слев като сихсвършат задачата с краденето и пълненето на партийната касичка.виждали сме го вече

54

морко

преди 5 години

До реалист На 26 години става зам-кмет .През 2016 г. Дотогава е имал ,,опит ,, в транспорта?! ,тоест от 21 годишен, а кога е учил и завършил? Както и да е . Та тоя ,,експерт,, в интервю по БТВ си призна че не познава детайлно Закона за обществените поръчки, но въпреки това разписва такива. Къде ли е била кметицата като пряк негов началник, излиза че тя хабер няма. Тогава за чий .......е сложена там? Оплетоха се в лъжи като патки в кълчища.

53

отговорно

преди 5 години

Прави ми впечатление, че кметицата има само представителни функции, никакви отговорности, все някой друг й е виновен. А така ли трябва да бъде?!

52

Анонимен

преди 5 години

Мястото на Крусев е в килията на Иванчева. Нека да види екстрите й!

51

lq lq

преди 5 години

vijte spored men GERB trqbva da si podade ostavkata i da vlqzat myjki v zatvora za da go opravqt che chetem statiii che i tam imalo nyjda!!!

50

шепот

преди 5 години

Когато се подготвяше проекта и се дадена джи пи -шампанско.Контролираше гомомичето от Самоков.Крусев е назначенв движение.Него кой ще защити?Откулата в Банкя ,мълчание.Медиите,също.Случаят Иванчева по върховете.

49

Анонимен

преди 5 години

Малко ми е жал за Крусев. Не е честно да гърми заради далаветите на началниците му!

48

Анонимен

преди 5 години

Шотландското недоразумение Крусев е поредния бушон на ГЕРБ!Назначиха го на 25 г. възраст за зам. кмет, тъй като бил учил в шотландски университет. Това му бе CV-то.Крусев се оказа некадърен, крадлив и нагъл калинчо. Сега изгаря за са свети Данка, любимката на Бацо. Тя цялата в бяло, каличо черен като дявол!

47

:)

преди 5 години

А Фастъкова пак нищо не е знаела. Същата е, като Мутрата Боко Тиквуня. Те двамката никога не са виновни. Като сложим и Кауна Физкултурник, картинката става пълна - Шайката в цялата и прелест. Гнусни хора. Проклети да са!

46

To6ko56

преди 5 години

САШКО ГО КАЗА, ПАК ФАФЛЪКОВА. ЧЕСТИТО СОФИЯНЦИ !!!

45

Фандъчке

преди 5 години

Веднъж назначи едно голобрадо и неопитно момченце на ключова длъжност,а сега за да се измиеш сурата го хвърляш на кучетата ! Не разбра ли, че ти самата за нищо не ставаш. Покрай теб Баце пак ще вдигне кръвното . . .

44

Дядо Петър

преди 5 години

Нормално за всяка мафия - отстрелват всеки, когото хванат.Само КАПО ДИ ТУТИ КАПИ е в бяло.Докато не дойде и неговият ред, естествено.

43

абе

преди 5 години

Абе данче/нарочно с малки букви/пожелавам ти ти и твоите приятели,замесени в дълбока корупция,начело с леля ти цачева да ви вкарат в същите килии като Иванчева до живот.Само,че за разлика от Иванчева,която не е доказано ,че е виновна,вие всичките там сте си доказано за затвора и то тип сибирски.Там където престъпниците стоят прави в килията без да правят нищо,защото нямат право да седнат!Да сме живи да го доживеем да го видим!!!

42

ПроСоТо

преди 5 години

аз пак ще попитам:-Има ли подпис на Картофка под тоя проект?..-Ако има,значи тая носи СОЛИДАРНА ОТГОВОРНОСТ с нарочения.Ако няма,как така без нейно съгласие стават работите?..Знаем,че е просто фигурант на тая длъжност,но все пак...

41

софиянец

преди 5 години

След като ,,*** '' родният ми град и взе комисионнките си, Крусев се отегля на някой карибски остров.......

40

Анонимен

преди 5 години

Данче, де да беше само той. Всички сте в кюпа.

39

Анонимен

преди 5 години

Кой назначи Калинко Крусев за зам.кмет? Защото софиянци не сме го избирали.То ясно се виждаше, че за нищо на става още лятото като обикаляше с прозявка и ръце в джобовете ремонта на "Граф Игнатиев".И главният архитект на града трябва да е избираема длъжност а не някакви скалъпени конкурсчетА за избиране на свои хора.Сегашният е "достоен" заместник на предишния Диков,следва същите похвати за изпълняване девиза "София расте и грознее".

38

Реалист

преди 5 години

Спокойно бе, плювачи, догодина през есента има избори, които Фандъчето пак ще спечели. Защото направи много повече от всеки друг. А който не работи, той не греши.