14

Наблюдател

преди 5 години

Много е над тези двамата принца, като гледам снимката. Как не им е резнал тиквите, задето питат неудобни въпроси, да се зачуди човек.

13

баба мара

преди 5 години

специалистката по отрови как леко пипа за кашоги защото има договори са продажбана оръжие англосакс лицемерие няма равно

12

избирател

преди 5 години

Някой се е престарал с монтажа на снимката де!!!Арабина са го направили просто ВЕЛИКО ОГРОМЕН спрямо другите;Не съм расист но,стига де спрете се с глуповатата пропаганда,МОЛЯ!!!

11

Анонимен

преди 5 години

Плахо пита, колкото да се отрази от медиите. Иначе алъш-вериша си продължава с пълна сила. Такива са ценностите на нашите скъпи партньори. Няма по-противни и по-лицемерни нации от САЩ и Англия. Наглосакси.

10

bluesky1

преди 5 години

Саудитите, ако е необходимо и на загуба ще продават петролеца, поне за известно време, ако чичко Сам им нареди, за да окаже икономически натиск върху Русия. СА е петролната бухалка на САЩ срещу Русия и Иран, така че от своя страна САЩ и ЕС винаги ще си затворят очите за "някакво" си убийство на някакъв си журналист, за правата на някакви си жени, за смъртта на някакви си йеменци - включително от глад и холера....

9

АнонимеН

преди 5 години

ГЛАВНАТА ЗАСЛУГА ЗА ПАДАНЕТО НА ПЕТРОЛА Е НА ЕРДОГАН!ЕРДОГАН ОТВОРИ ЕДНА УСТА КАК ГАШОГИ Е БИЛ ПРЕБИТ ДО СМЪРТ ПОСЛЕ НАКЪЛЦАН И НАКРАЯ РАЗТВОРЕН В КИСЕЛИНА В ПОСОЛСТВОТО НА САУДИТСКА АРАБИЯ В ТУРЦИЯ!ПЕТРОЛА БЕШЕ 84$ ПРИ ОБЯВЯВАВАНЕТО НА НОВИНАТА ЗА УБИЙСТВОТО НА КАШОГИ А СЕГА Е 58$

8

АнонимеН

преди 5 години

САУДИТСКА АРАБИЯ ПРОДАВА КАТО ЛУДА ПЕТРОЛ И ПРЕЗ ЦЯЛАТА ТАЗИ СЕДМИЦА!!! РУСИЯ И ВОЙНАТА С УКРАЙНА САМО УСПЯХА ДА ЗАБАВЯТ ЛЕКО ПАДАНЕТО НА ПЕТРОЛА ПРЕЗ ТАЗИ СЕДМИЦА!!!ЯВНО СЛУЧАЯ С ТАШОГИ СЕ Е ОТРАЗИЛ ЗЛЕ НА ВЛАСТТА В САУДИТСКА АРАБИЯ И СЕГА СМЪКВАТ ПЕТРОЛА ЗА ДА ПРИТИСКАТ САЩ И РУСИЯ КОИТО СА ГЛАВНИ ИЗНОСИТЕЛИ НА ПЕТРОЛ СЪЩО! ОСВЕН ТОВА СМЪКВАТ ПЕТРОЛА ЗА ДА СИ ОПРАВЯТ РЕНОМЕТО , ЧЕ ВЛАСТТА ЯВНО СЕ КЛАТИ В САУДИТСКА АРАБИЯ!ИМАТ ПЕТРОЛ КОЛКОТО ВЕНЕЦУЕЛА НО Е В ПЪТИ ПО ЕВТИН ЗА ДОБИВАНЕ!

7

bluesky1

преди 5 години

Така, че спрете да ни облъчвате с евтина пропаганда! Никой от т.н.западни лидери не го боли шмайзера за каквато и да е било демокрация и човешки права! Те нямат нищо против диктаторите, сатрапите и дори терористите, стига да са под техен контрол и да слушкат в геополитически план! Тогава сатрапите, диктаторите и терористите са свободни да правят каквото си искат в подопечните им територии, а западните медии винаги ще им създадат някакъв приемлив образ за пред публиката!!!

6

Анонимен

преди 5 години

"Британският премиер Тереза Мей призова саудитския принц престолонаследник Мохамед бин Салман да потърси отговорност от виновните за убийството на журналиста Джамал Кашоги и да вземе мерки да предотврати повторение на подобни инциденти, съобщи канцеларията на Мей"Призовала е убиеца да намери кого да накаже и да обещае, че повече няма да прави така? Тези подиграват ли се с нас?

5

bluesky1

преди 5 години

Казвате Мей го попитала!!! ....и това, че е попитала е новина! ....значи, когато нашия "*** син" измъчва и убива брутално журналист, като още не е казал какво е направил с тялото му, просто го питаме и казваме, че някакви си хора, без знанието на т.н.принц решили да убиват! В Йемен стотици хиляди *** от глад и болести, саудитите бомбят болници, сватби и пазари, но ЕС учтиво моли това да спре, а.... еееее, какво грандиозно лицемерие! То отвращава нормалните хора от такива като Мей, Тръмп!!!

4

Анонимен

преди 5 години

Тези Мейовци се изложиха вече световно. Световен резил и подигравки заслужиха. Щели да питат, че не знаят. Има записи, снимки, видео, колкото цял холивъдски екшън. Доказателства, не слухове и фалшиви новини. Неудобни доказателства. И трябва да защитят изпълнителите на поръчката, а да обвинят поръчителят, който е техният приятел. Изпълнителите много бързо ще бъдат осъдени и премахнати като свидетели. А тези "демократи" ще ръкопляскат за бързото разследване и бързите присъди.

3

Анонимен

преди 5 години

Нищо чудно и Кашоги да е бил двоен агент за британците, като брaтовчед му доди ал файет дето беше женен за принцеса даяна и саудитците им блъснаха колата в една пропаст.

2

V

преди 5 години

А Тереза Мей знае ли че жените в СА нямат право да задават въпроси на мъжете ??? :)

1

Бате Гойко

преди 5 години

"Тереза Мей попита саудитския принц за Кашоги"Судита да я пита за Скрипал.