15

yavor

преди 16 години

Това си е чисто хвърляне на прах в очите. Има много по-трагични улици в София, Цариградско шосе изобщо не се нуждае от никакъв ремонт, най-малко в участъка от Университета до алея Яворов. Това е един абсолютно здрав участък, от който ще изстържат 4 см. здрав асфалт и после ще нанесат същия изстърган асфалт, само че претопен, за да имитират дейност. По абсолютно същия начин миналата година ремонтираха и алея Яворов. Лесно и прави впечатление. А улиците с дупки, които трябва да се ремонтират в дълбочина никой не поглежда, защото искат сума пари, работа и после да се поддържа гаранция. Докато Цариградско шосе няма никакви такива проблеми.Това са пари хвърлени на вятъра, само за реклама на най-долния мошеник, който в момента се явява кмет на столицата.

14

преди 16 години

Всичко ви е наред на вас софиянците! Сега ние селяните от провинцията и асфалта ви разбиваме. Да вземете да направите бедничките софиянци хроники на конспирацията. Да разкриете на целия свят как бедния софиянец е тероризиран от лошия гаден и *** селянин от провинцията. Митко Паузов застреляй се!

13

преди 16 години

Ми ти си поредния заблуден! Естествено че 4 см са супер малко бе ***! В германия по магитралите слагат минимум по 70 см асфалт! На такъв път поне 20 см трябва да е асфалта! Ама че си загубен!И за такъв малък участък пак някой ще се налапа с 500-600 хиляди, като сложат асфалт 7-мо качество и както каза номер 8 намажат с кисело мляко за маркировка :))))))

12

преди 16 години

Remonta po tcarigradsko si e 4ista kozmetika !!!Dogodina 6te e v sa6toto sastoianie kakto dnes!!!Taka se xar6at samo narodni pari, a ne se re6avat problemite za 10-20god.No bat Borko e spetc po kozmeti4nite i van6ni efekti. 6te si govorim dogodina kogato otnovo se poiavat dupkite.Dano togava balgarina si dade iasna smetka za xvarlenite na viatara narodni pari.Az sam profesionalist v tazi oblast, taka 4e men nemoje da zabludi.Prosto 6te glasuvam za druga kandidatura za kmet

11

Митко Палаузов

преди 16 години

хубаво ще управят улиците, ама с тия селяни дето плъзнаха по София, пак ще се разбият, за съжаление.

10

az

преди 16 години

A BEZ I4?

9

преди 16 години

4 метра ли?

8

kornholio

преди 16 години

Мдааааааа, 4 см асфалт..... МНООООО ЗДРАВО ША СТАНИ ДА ЗНАИШ БАТ БОЙКО !!!!! ЕЙ ТЬКЪВИ ХОРА ТРЯАА ДА ИМА ПОВЕЧЕи като направят по стара традиция маркировката с кисело мляко, направо ще ми е готино да карам. 4 см акфалт... не е истина, ми то както е тръгнало най-добре да земат да турнат на цябла софи 4 мм асфалт за тия пари.

7

Konstantin

преди 16 години

Евала, така трябва. Като си плащам данъците искам да карам на хубаво...

6

преди 16 години

Така като чета твоя коментар забелязах, че владееш диалекти. Смесваш от всички диалекти. Всъщност, ти от каде си? Доста си комплексиран - потърси някаква понощ.

5

денчо прожектора

преди 16 години

така селяните кат идат на софията ше се возат на убав хасфалт :))

4

преди 16 години

Ми то и миналата година така стана...

3

ало баце

преди 16 години

ало баце...ти мълчи там..трябва все някога да го направят и цариградскто...има си нужда най-добре...стига само сте търсили срещу кво да сте насреща

2

преди 16 години

И ти си прав

1

onzi

преди 16 години

Е защо точно този участък бре?! Това е едва ли не най-добрия участък на този булевард. Колко други места по него плачат за оправяне, да не говорим за други булеварди, улици и т.н....Нямам думи.