13

Анонимен

преди 5 години

Козел с евро манталитет и европейски ценности - с приятелка куче

12

Анонимен

преди 5 години

Я, какъв е сладур! Много е готин! Да е жив и здрав и да радва нормалните хора наоколо.

11

Анонимен

преди 5 години

...Кучетата го пазят, той се чувства сигурен с тях.....Като паднат още 5-10 градуса температурите и сняг затрупа кофите, липсата на препитание и естествения подбор ще наложат преоценка на приоритетите между двата животински вида.

10

До 6

преди 5 години

ОК аз съм простия, а ти си умната защото гледаш биг брадър, рониш сълзи за кози драми и спонсорираш ***. Така е не козите са виновни, а върловлуващата хипи-гей секта простотия, проводник на която си и ти, защато така е модерно, разум нула.

9

Анонимен

преди 5 години

Преди няколко години, през отворената балконска врата в стаята на мои познати беше влетял папагал, който си остана у тях. Живя няколко години. Явно беше изпуснат отнякъде.В София наистина може да се види какво ли не. Така и не разбрахме преди време дали наистина питон е бродил из "Люлин".

8

Анонимен

преди 5 години

Е, няма да кукува сам, я!

7

Анонимен

преди 5 години

Към края на соца, не помня точно през коя година, недалеч от бул."Витоша" в продължение на няколко дена, призори яко кукуригаше петел и се чуваше отвисоко, явно са го държали на балкон на някой от горните етажи. Според мнението на съседите, петелът се намирал някъде между "Солунска" и "Парчевич".

6

до 4

преди 5 години

Аз решавам за какво да си харча парите. Предпочитам да ги похарча за козел отколкото за ***. Ти с твоите пари каквото решиш и не гледай в чуждата паница. П.С.Не козите съсипаха тази държава а простаците.

5

Анонимен

преди 5 години

А главното мюфтийство гузно мЪлчЪт.......

4

Анонимен

преди 5 години

Инфантилност на макс! *** ревливи *** да пращат пари, човека търси спонсори. Не е истина обществото ни до каква степен е деградирало да се занимава с козички.

3

Анонимен

преди 5 години

Какво ли няма в София.Преди години, пътувайки с трамвай, видях откъм западната страна на "Шератон" да тича *** в посока към Съдебната палата, а един мъж я гонеше. Не знам какво е станало накрая, защото трамваят отмина.А още по-рано, докато бях в гимназията, една моя съученичка беше видяла по ул."Екзарх Йосиф" да тича овца. Изтървани коне пък ми се е случвало да видя два пъти, също в централната част на града.

2

Анонимен

преди 5 години

Джендарче. Гледах репортажа, кучето беше доста засрамено от вниманието на рогатото. Намерете едно стопанство на козела с козички де, сигурно много хора биха го прибрали. Като звезда от новините е.

1

Бау

преди 5 години

Сладур.