59

Анонимен

преди 5 години

До До 32Ей от такива тъпaнари ми е омръзнало. Аз купувам бензин от 1981 г когато беше 80 стотинки той се е родил преди 15 години и знае колко е била цената през 80-те години. Литър бензин А93 никога не е бил 70 стотинки, 70 стотинки беше А76 през 1981 година но той ставаше само за камиони, ако караше колата с такъв бензин трябваше да сменяш свещите и карбуратора всяка година. Пак повтарям цената на А93 през 1981 г беше 0.80лв през неурожайната 1985 стана 1 лв а през гладната 1989 - 1.2 лв

58

Анонимен

преди 5 години

Тръмп се обади на саудитеца да пусне петрола. Сега картела в бг трябва да пише надценката си в касовата бележка. Да видим колко скубят от литър. 60-70 стотинки ли? Сега цената трябва да е 1,60 лв.

57

Анонимен

преди 5 години

Ха ха ха какви измами може да сътворят милионерите в Б-я ? Ами да не би в Европа дизеловите автомобили да са по-малко от бензиновите, че дизелът да е по-евтин бе ? Но на тъ'п и търпелив народ съдбата винаги му я определят измамници и престъпници !До днес да са ви намалявали горивата когато падат цените на петрола ?Защо се държите като овце бе българи,защо сте се навели и търпите скотският си живот, защо не разбрахте,че не трябва да гласувате за да разберат избраниците ви, че все пак сте ЧОВЕЦИ ?

56

Факт

преди 5 години

Няма понижение на ценитеНякъде около 4 октомврi 2018, слабата тенденция за повишаване цената на нефта, премина към тенеденция за понижаване и цената на 1 нарел нефт падне с 31% до вчера - от 84.09$ за барел *** 4 октомври до 58.09$ за барел вечера. Цената на дизела обаче падна с 2 ст. - от 2,31 лева/литър на 4 октомври до 2,29 лева/литър вчера, което е понижение от по-малко от 1%, даже по-малко от 0,87%. Цената на бензина падна малко повече - с 22 ст., от 2,29 на 2.07, което е понижение от 9,4%.

55

Анонимен

преди 5 години

Цените на горивата се понижавали , а търговците които използваха като оправдание покачването да вдигнат цените си , ще ги свалят ли ?

54

реалист

преди 5 години

За това пък сигурно ще поискат увеличение на газта от 01. 01. 2019г. :::)))

53

АнонимеН

преди 5 години

ЧИСТОТО ЗЛО РУСИЯ ЗАДЪРЖА ЦЯЛА СЕДМИЦА ПАДАНЕТО НА ЦЕНАТА НА ПЕТРОЛА СЪС ВОЕННИТЕ СИ ДЕЙСТВИЯ СПРЯМО УКРАЙНА!!!МИНАЛИЯ ЧЕТВЪРТЪК ПЪРВО ОПИТАЛИ ДА НАПАДНАТ КОРАБ НА НАТО НО НЕ ИМ МИНАЛ НОМЕРА И СЛЕД ТОВА РЕШИЛИ ДА Е КОРАБ НА УКРАЙНА САМО И САМО ДА ДЕСТАБИЛИЗИРАТ ТЪРГОВИЯТА С ПЕТРОЛ И ДА СПРАТ ПАДАНЕТО!!!КАКВИТО И САНКЦИИ ДА СЕ НАЛОЖАТ НА ЧИСТОТО ЗЛО РУСИЯ ЩЕ СА МНОГО МАЛКО!

52

Анонимен

преди 5 години

Отидоха протестите на БСП-то у киреча :)))))))))))) *** пак с пръстче в устата :)))))))))

51

Смешно

преди 5 години

Смешно е как си компнсират, по-ниските печалби със сегашните цени на бензина, с тези с хубавата още надценка за дизела... На всички ни е ясно, че потреблението на дизел е много повече....

50

Анонимен

преди 5 години

До ЬМай ще е по-удачно да разпратим в чужбина такива като тебе ;)

49

Ь

преди 5 години

До !!Като не ти харесват цените на горивата в България, заминавай за чужбина, където всичко е мед и масло и само тебе чакат.

48

Чиновник

преди 5 години

А искате ли да върнем соца и да плащате 80 ст. за литър бензин при заплата 200-220 лв. И също така да чакате 15 години, за да си купите РУСКА кола? Щото като гледам, сегашното положение изобщо не ви харесва.

47

!!

преди 5 години

Когато цената на петрола беше 140 долара за барел, цената на дизела достигна 2,40 лв. Сега цената на петрола е 51 долара за барел. Ако проследите цените на петрола през годината ясно постоянният спад на цената на петрола през втората половина от годината и същевременно непрекъснато увеличение на цените на горивата. Цената на дизела до скоро беше по-ниска от тази на бензина. Бензиностанциите поддържаха константен сбор от цените на литър дизел и литър бензин. Ясно личи картел.

46

Анонимен

преди 5 години

Ааааа,значи можело.Ама защо всички останали цени,които се вдигнаха къде с 50,къде със 100% си стоят същите?А?

45

1

преди 5 години

До Анонимен-50 *** грешиш,досега никога дизела не е бил 3 лева,а гега приятеля на любимата ти тиква златев,се прави на герой,с намаленията,а причината,за увеличението на цените е той.

44

Анонимен

преди 5 години

До АнонименПри Орешарски дизелът беше 3 лв защо никой тогава не протестираше? Защото при Орешарски хората имаха сигурна работа и високи доходи, отговори си сам защо протестират при ГЕРБ.

43

Електро

преди 5 години

Организаирам протест за вдигане на цените на горивата поне тройно. Карам на ток и тия пушещите бръмчалници ми пречат. После ще организирам простест срещу цените на шампоаните против пърхот - подозирам картел и занижено качество. А следващия протест още не съм го измислил, но ще има 100%..вервайте ми

42

Анонимен

преди 5 години

При Орешарски дизелът беше 3 лв защо никой тогава не протестираше?

41

Анонимен

преди 5 години

А прахосмукачките падат ли, прахосмукачките падат ли, развали ми се прахосмукачката, прахосмукачките падат ли?

40

Анонимен

преди 5 години

Да се отмени акциза и ДДСто и държавата да си компенсира като увеличи данъците! Така бензина ще поевтинее наполовина.