11

Владимир

преди 5 години

Да е жива и здрава.

10

шматка

преди 5 години

Аз пък съм гледал четири костенурки

9

Не е правилно

преди 5 години

Тя не може а гледа толкова животни, няма условия и възможност да гледа дори едно куче и едно коте. Това не е ли нарушение. 13 кучета и 6 котки, луда работа, да и оставят едно ку и една котка и другите да ги вземат да ги дадат за осиновяване.

8

шматка

преди 5 години

До 10Да гледа коза тогава.Или поне пуйка.Нещо за ядене да е.

7

Анонимен

преди 5 години

До 8.. Ало ти знаешли как се гледа Крава. Имам 5 Крави и мога да те открехна ако искаш. Знаеш ли че това животно денонощно трябва да има храна. Как една стара жена ще осигури храна за зимата която е 6 месеца. През лятото е по лесно пускаш я да пасе но за зимата трябва фураж добавки и тем подобни. Със 176 лева кое ще купи по напред слама фураж или лекарства. Защото кравите често боледуват трябва да плати на ветеринар и лекарства. По всяка вероятност си панелен гризач и не ти е ясно.

6

до №5

преди 5 години

Ще Ви обясня как така баба Галя взема 176лв - Аз също взимам 176 лв, тъй като нямам наличния трудов стаж, поради заболяване, / имам 23г. трудов стаж/ взимам въпросната сума според телковото ми решение. На 64 г. съм, и като стана на 65 ще получавам вече истинска пенсия, която ще е...??бог знае колко. Не се учудвайте, в тази държава всичко е възможно...

5

шматка

преди 5 години

До 8Май не може да гледаш крава в населено място.Ще дойдат и ще я убият.Директива на ЕС

4

Анонимен

преди 5 години

Животните заместват хората. Жената живее сама в къщата и няма други хора с нея и единствено има животните.

3

шматка

преди 5 години

А баба Галя у ред ли е.Като почнете да ги изсмуквате от пръстите си тези статии

2

Анонимен

преди 5 години

Ми да и дам и един стар пръчка имам, толкова е стар, че вече и за пастърма няма да стане, много жилаво..Нямам какво да го правя, да се обади, ще и го дам.

1

сигурно

преди 5 години

Ами тази баба я гледах ,и за мен тя не е добре с мозъка , иначе е била интелигентна жена , но като си помисля колко по луди от нея има в парламента , ако и помогнем ще се оправи но онези НИКОГА !!