95

Анонимен

преди 5 години

Цацаров кой знае как е квичал.....Да им е за обеца на ухото на заптиетата на Боко Суджука и Ушев Цецо Шестака като решат пак да раздават присъди без съд и присъда!То ако имаше съд, Тиквата и Физкултурника първи щяха да търкат нара!

94

Анонимен

преди 5 години

До промоНе, просто съдът е корумпиран и го е оправдал.

93

Факт

преди 5 години

Сам Роман да се представинека той плати сегаа за други режисури - Цецов - Умната глава...!

92

Анонимен

преди 5 години

Когато Цецунов присвои МВР за партийни и лични нужди, до всички подразделения на МВР бе спусната депеша в смисъл - ,,С цел популяризиране успехите в борбата с престъпността, при всяка успешна реализация по даден случай, до Пресцентъра да се изпраща информация придружена със снимков матреал, предназначена за медиите, съдържаща следните данни...." Рекламата стана по важна от реалната работа! И когато обекта бързо замина за по горния арест, милиционерите снимаха някой по грозен колега и така...

91

Анонимен

преди 5 години

Лелеее не ми се мисли Иванчева и колежката и колко пари ще отнесат заради прокурорските и милиционерските простотии

90

але

преди 5 години

Роман да му ги плати!

89

промо

преди 5 години

напротив,осъдил е герб който показно го проснаха на пода в болницата без да е виновен !

88

Край

преди 5 години

И сега??? Къде е регреса на държавата срещу виновната маша на Пеевски - роман василев. Живее в комплекса на НИКМИ на Камбаните в къща за 1млн. щото "бил спечелил от търговия с акции" на Софиската фондова борса.Пиша имената му с малка буква но може да понесе достойно много по грозни обиди - ще ме изтрият.

87

Страхил

преди 5 години

Осъдил е Българския народ на практика, ако ме разбирате.

86

Иво 68

преди 5 години

Къде е ония мишок Роман В.?? Р. Василев трябва да плаща за гнусотията сътворена от него... Н. Цонев е прав и си е в правото да си търси правата....... Прокуратурата трябва и е длъжна да го разследва това недоразумение Р. Василев.... Но лошото е че той не е единствен???

85

Анонимен

преди 5 години

Прокурор Роман Василев и министър на МВР тогава Цветан Цветанов да плащат обещететенията на Николай Цонев като намалят заплатите и бонусите на съответните министерства за да съберат пари, макар, че по добре щеше да е от техният личен джоб - сигурно ги имат парите. Защо от събраните от народа пари в бюджета. Не може да си опрял пистолен в човек на колене и да му кажеш, че е " абсолютен престъпник ". Какъв е Р. Василев сега?

84

Анонимен

преди 5 години

Помня как демонстративно го арестуваха! И през годините.Се оказа.Че в подобни ситуации.Демонстративно арестуваните.Се оказван невинни! Та се питаме .Дали пък Крадеца не казва.Дтъжте " крадеца'!-:) Нарочват се все почтени хора.При които Няма какво да открият!Тактика на властта!А тя.Винаги работи!!!!

83

Анонимен

преди 5 години

Не бих се учудил, ако след време на Иванчева да плащаме обезщетения.

82

АнонимеН

преди 5 години

БРАВО!! САМО ПОЛИТИЧЕСКИ ИЗМИСЛЕНИ ДЕЛА ТОВА Е ПРОКУРАТУРАТА НИ!!

81

Анонимен

преди 5 години

По чиято вина е станало, те да ги плащат!!! Малки са им огромните заплати, безсрамните корупционни сделки и наглите кражби, а и цирковете да им плащаме...БАСТА!!!

80

Анонимен

преди 5 години

След Борисов , Цветанов , Бъчварова ....... МВР и за милиция не става .

79

Solar Power

преди 5 години

Мецка Мачева да раздаде бонусите по-бързо, че току-виж пари не останали от обезщетения

78

месара

преди 5 години

Иванчева 2...

77

Анонимен

преди 5 години

защо аз да плащам заради випусника от Варшец,да ги плати той

76

Х

преди 5 години

До МЗрелищните арести бяха по инициатива на Цветанов, бивш полицейски министър. Така, че и полицията беше активно въвлечена в тези извратени моменти.