27

Анонимен

преди 5 години

До НиколаевБягай и ти да взимаш руско под..лого.

26

Анонимен

преди 5 години

То да си правиш "кавото си искаш" , не е вечно, има и айсберги.

25

Анонимен

преди 5 години

Братята украинци вървят с напети крачки по нашия път..опоскване на държавата от западните приятели("партньори") с помощта на местни мутри, съсипване на народа, заграбване на всички суровини от австралийски, американски и британски мошеници и так дальше..Изумявам как се подвеждат от запада и рискуват дори мира и животите си! И не се усещат Кой е истинския им враг...

24

Анонимен

преди 5 години

Руснаците най-обичат да живеят с огурчики, картошки и водка. Друго не им трябва и скоро точно до това състояние ще стигнат.Между другото, на жената дето в болницата в Саратово и отрязаха погрешка зравия вместо болния крак преди два дни почина.

23

Анонимен

преди 5 години

До Привет от БългарияПутин не казва нищо, защото това е поредното доказателство за режима на КГБ, който не зачита договори, хора, нищо. Днес сте много активни русофилите. Не понасям и САЩ, защото са същите. Но най-много ми са гади от вас арогантни, цинични, прости и озлобени русофилчета, които са готови да продадат и България. За да изпитате перверзно и гадно удоволствие за вас няма тищо свято и правилна - само Русия е права. Позор сте за България.

22

Анонимен

преди 5 години

До Бате ГойкоКакъв е този руско-украински конфликт? Това си е гражданска война в Украина.Ти ли по-разбираш или ООН, бе кир?

21

привет от Германия

преди 5 години

До наблюдателЕй, затова ме кефи Русия, защото си прави каквото иска и не ближе зад ници. ....................................Русия не ближе заддници , но руснаците *** , дори и руските офицери си близат задниците за да не умрат от глад ! Няма деньги за заплати , а това мене много ме кефи !Youtube - Къде и как живеят офицерите във велика Русия ?!

20

Анонимен

преди 5 години

Има клип в ютюб с показанията на украинците - казаха, че след предупреждението на руската брегова охрана, са спрели. Руснаците са дошли и са направили целия цирк.

19

Бате Гойко

преди 5 години

"По данни на ООН в руско-украинския конфликт са загубили живота си над 10 000 души, 2 700 от които цивилни."Какъв е този руско-украински конфликт? Това си е гражданска война в Украина.

18

Анонимен

преди 5 години

Украйна обича България.Грешката им е че поярваха на Русия. Руснакът е най-подлата твар плъпвала някога по земята!

17

Николаев

преди 5 години

Арестуваните вече са поискали руско гражданство

16

Привет от България

преди 5 години

Украйна мрази България. Време е режимът на Поросенко да бъде свален

15

Наблюдател до 13

преди 5 години

Помня историята преди да я пренапишат новите ни господари краварите. Патриот съм.

14

привет от Германия

преди 5 години

До АнонименКво да възстановяват , като те никога не са произвеждали , всичко си беше руско и руснаците си го прибраха. ....................И какво от това ,че руснаците са си прибрали ядреното оръжие ?!Украйна дори и да няма ядрено оръжие има АЕЦ ,но й трябва един президент като мене !Ще натоваря 100 самолета с ядрен материал и ще ги стоваря пред Кремъл ! Колко самолета ще свалят руснаците , пък и да свалят няколко ще е над руска територия ?!

13

Анонимен

преди 5 години

До 10То има и договор НАТО да не се разширява на изток, ама ето на разшири се. Всеки има право да се защитава........ АКО може и има с какво.

12

Само питам

преди 5 години

Усещате ли, че пак сме от грешната страна на барикадата? В случая - на страната на Украйна.

11

Анонимен

преди 5 години

До 8Ердоган и Путин са приятели.)

10

Анонимен

преди 5 години

До наблюдателЕй, затова ме кефи Русия, защото си прави каквото иска и не ближе зад ници-И това какво те кефи? Нали претендира, че е "правова" държава, макар, че практически демокрацията там е само "фасадна", декларативна! Ти да не анархист и антихрист?

9

Привет от България

преди 5 години

Това според мен е пирон в политическия ковчег на Поросенко. Не го уважават руснаците и го гаврят. Даже самия Путин не прави официално изявление по случая защото е незначителен. Само запада вдига врява до небесата

8

Анонимен

преди 5 години

До АнонименПрибраха си го срещу обещанието да защитават териториалната цялост на Украйна. И се подписаха за това. Но подпис на руснак не струва и бумагата на която е надраскан.Каже ли ти руснак "Добър ден" провери си колко е часа че вече те лъже!