9

Анонимен

преди 5 години

Решението е само едно - демонтаж на незаконните лифтове и затвор за престъпниците. Да видим дали на Цацаров му стиска.

8

Анонимен

преди 5 години

Човек ако ги слуша самозванците нарекли се "еколози", ще си помисли, че в Банско има някаква химическа промишленост, че има безконтролна гола сеч, че се извършват непрестанни бракониерски набези и т.н. А всъщност става въпрос за писти и пилони за лифтове, абе въобще колосална екологична "катастрофа" има в Пирин.

7

Анонимен

преди 5 години

Зелената мафия пак рекетира, пак се изкривява истината и се изсипват откровенни лъжи. Тома Белев и сие искат единствено парче от баницата, на тях не им пука за хората! И да те са готови да затворят работещи курорти, осигуряващи работа на цял регион, ако някой извади подходящата сума, а такива има. Реалното разумно решение на казуса, е да се потърси комприсен вариант, но приоритет трябва да са хората, а не дръвчета, тревички, зайчета и т.н.

6

Анонимен

преди 5 години

Явно новата тема на червените е Банско!

5

Анонимен

преди 5 години

Всяка година в началото на летния или зимния сезон започват измислени скандали и се появяват куп безработни експерти и защитници на природата! Следващата опорна точка на БСП-то е Банско! А защо не Боровец,Пампорово,Витоша? Идеята е протести да има през цялото време!

4

Анонимен

преди 5 години

Докато в тази държава явните престъпления на законите се наричат невинно "нарушения" ще става все ро зле и по зле!

3

Анонимен

преди 5 години

в подобни случаи, държавата глобява бизнеса, но не го съсипва(за справка един от най-шумните скандали дизелгейт струваше милиарди на ВАГ, но те си продължиха. Юлен може да бъде солено глобен без да се спират съоръженията).

2

Анонимен

преди 5 години

Къде е Георгиус? Защо не е дошъл от Кипър или няма пари за билет?

1

Анонимен

преди 5 години

Еколозите излизат с лицата си пред медиитеКонцесионера праща адвокати и разни пълномощници