84

До 80 Валери

преди 5 години

По некадърни и корумпирани от ГЕРБ едва ли има. Само СДС донякъде ги конкурира, но те нямаха размаха на грабежа на ГЕРБ.

83

Колев

преди 5 години

"ПРОТЕСТИРА" НАЙ-НИЗШАТА ПРОСЛОЙКА НА ОБЩЕСТВОТО СРЕЩУ 20-30 ЛЕВА, КОИТО ИМ СЕ ПЛАЩАТ ОТ БСП И ОТ ПРЕЗИДЕНТСТВОТО! ТОВА СЕ ЗНАЕ ОТ ВСИЧКИ И НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КОЛКО МИНУСА ЩЕ МИ НАТРЯСКА ДЕЖУРНИЯ ДРАСКАЧ И ЧЕ ЩЕ МИ ИЗТРИЕ КОМЕНТАРА!

82

Анонимен

преди 5 години

Навсякъде по света профсъюзите преговарят със работодатели, фирми и т.н. За повишаване на заплатите, само калъчите в България го изискват от правителството. Няма оправия, те самите протести са абсолютно тъпоъгълни. Както и протестърите.

81

Анонимен

преди 5 години

Това, че някои пазаруват, съвсем не означава, че всички имат пари и пазаруват, въпреки че работят. Що за глупави разсъждения?!

80

Панталей Партизанина

преди 5 години

Братя Българи! Тези протести са изключително правилни и мъдри! Но за да бъдат успешни срещу тъмните герберски сили, трябва да призовем всички близки и познати да се включат в правилният протест. Под ръководството на истинския народен лидер Г-жа Нинова протестите ще придобият още по-голяма тежест, защото Г-жа Нинова олицетворява светлината която си проправя път и измества герберската тъма от наша майка България! БСП победа!

79

Валери

преди 5 години

До 73. Бас държа, че сегашните протестиращи не са протестирали при управленията на БСП, които са още по-некадърни и корумпирани. Защо ли?

78

Анонимен

преди 5 години

В Симитли симитлийско любовник на Б.Б. ги е забранил.

77

Анонимен

преди 5 години

Тая страна не знае какво иска.Иска си Тиквата и живота райски.живей си така българино ти друго не заслужаваш.

76

СЕМ

преди 5 години

Оправете си заглавието, д.рис. Не е в цялата страна, а само в няколко града.

75

Shark

преди 5 години

До Факт. Мда, мога да си отговоря. Защото петък е работен ден, ама събота не е. Имаш ли представа какъв черен петък се беше заформил в събота, а!!! И тези хора нямали били пари. Не, няма да го повярвам повече това. Хора без пари не ходят по моловете и магазините за техника да се бутат като овце за скъпи играчки. Защо тези същите не блокираха в събота?? Ето затова съм на мнение, че протестите са нарочно организирани. Не исках до скоро да вярвам на това, но фактите говорят, че е точно така.

74

Обективен

преди 5 години

2/3 от хората са с заплати под 600 лева, а 4/5 от хората са с заплати под 1000 лева. Как да не протестират, както им се иска на едни бедняци с по 2-5 хиляди лева заплата, не осъзнаващи, че също са бедни и то доста?

73

Анонимен

преди 5 години

Както винаги при такива протести, се пропускат линейки и пожарни. Не знам защо една акула тук пише за това?

72

Анонимен

преди 5 години

Добрата икономическа среда се създава от политиците, така че който иска по-високи заплати съвсем правилно протестира срещу политиците и тяхната некадърност и корумпираност.

71

Факт

преди 5 години

Протестите са предимно в неработни дни - хората ходят на работа, вкл. и протестиращите. Някои от ГЕРБ тук задават въпроса защо не били протестирали в петък, работен ден. Толкова ли не можете сами да си отговорите?!

70

Анонимен

преди 5 години

Всички наред..Симеонов,Цацаров,Нинова,Фандъка,Цв,Пеевски,моск

69

ГЕРБ=Мафия

преди 5 години

Мафията е една - независимо дали като дебеловрат работодател или дебеловрат министър или депутат. Като се протестира против правителството, се протестира протива мафията, т.е. и против дебеловратите бизнесмени. Като се протестира против дебеловратите бизнесмени, пак се протестира срещу мафията, т.е. и срещу правителството.

68

Смях

преди 5 години

Хората вече не издържали на бедността... Затова решили да просят по-висок стандарт на живот. Тъпашко племе, ако искаш по-високи заплати ходи при работодателя си. *** ли сте или се правите на такива???

67

ГерП

преди 5 години

Платени мижитурки с коли за по 1000 лв.Мрънкат,че им е скъпо горивито нито работят нито искат да се развиват само се оплаквате.

66

Анонимен

преди 5 години

На черния петък протести нямаше, защото протестиращите нямаха време, трябваше да харчат пари по магазините и моловете. Сега пак протестират, че нямали пари. Много са зле, наистина!

65

Shark

преди 5 години

Блокирате пътища, а? Ами ако по този път трябва да мине линейка, в която за някой всяка минута е важна? Не не, не ми отговаряйте в простовато-просташки стил. Помислете си, ако в тази линейка е ваш близък или пък вие..... Платени протестъри, нямали *** хората, затова се блъскаха като стадо да не натъпчат в магазините за техника за черния петък и да се докопат до заветния телевизор или друга играчка