47

Анонимен

преди 5 години

До 39Обвиненията лежат само върху лъжите на Дюлгеров.

46

Ахаха

преди 5 години

За иванчева само нарязани краставици, че с ненарязаните почват едни гаври, за сексуален тормоз може да иска да съди краставицата чак в брюксел!

45

чарли

преди 5 години

За какви ли пари ще осъдят държавата като се докаже че са невинни,или липсват годни доказателства.И по-важното кой ще ги плати ?

44

Анонимен

преди 5 години

До 52 УмТе не са осъдени... Ум с ума ти кух...

43

Ум

преди 5 години

Колко пъти в месеца им се полага масаж, йога и джакузи? Затвора е затвора за наказание а не за отдих и почивка, за меню като в ресторант.

42

месара

преди 5 години

е това с *** краставици не е човешко! по европейските изисквания не им ли се полага по един вибратор? дали вече са си станали истински интимни приятелки и, коя първа е изпуснала сапуна в банята ?

41

Петко

преди 5 години

Като видиш кмет да минава покрай теб,му удари един в сурата. винаги има защо!

40

стефчо

преди 5 години

честен кмет на територията БГ няма,дори и фризьор да е бил преди!

39

Анонимен

преди 5 години

Я не нарязани краставици за задоволяване на елементарни човешки потребности има ли?

38

Читател 22-част ІІІ

преди 5 години

Свобода за г-жа Иванчева и г-жа Петрова!

37

Читател 22- ІІ част

преди 5 години

Искаме да вдъхнем кураж на г-жа Иванчева и Петрова - мили дами, вие сте по-силни и по-големи от мъжете в управлението! Страхливеца борисов, веднага подава оставка, когато хората започнат да протестират! Лази на четири крака пред путин и не дава прашинка да падне върху московията..... Да отхвърлим протекцията на мафиотската московията- искаме европейски правила, а не съвети от мафиот Чайка-престъпен прокурор!Вън руските агенти от България!Без московията ще заживеем по-богато и по-щастливо!

36

Читател 22-І част

преди 5 години

И защо е цялата тази злоба на управление и правосъдие?Ами защото г-жа Иванчева не е системен играч-печели избори срещу мутражийската кандидатура! Тотално се провали уж-партията на евразийските граждани - по-кратко Мутромафия! Как ще оставят гражданите да изберат свои представители? И такива, които да работят за живота, здравето и въздуха на хората от "Младост"? Не може мафията да бъде победена-лъжи, постановки, унижения и тормоз! Дори не се сещат, защото нямат милост, че мачкат жени!...

35

Анонимен

преди 5 години

За завряния зет, като влезе, трябва да го изкарвате на паша, не яде месо, както и някой друг прегрешил веган.

34

Анонимен

преди 5 години

Тези , които защитават Иванчева са като нея-рушветчии и нищо друго. Това показва какво мислят другарите за корупцията . Примерно далавера в която аз не участвам е корупция .Далавера в която аз участвам е политическа поръчка на прокуратурата. Затова сме на този хал.

33

Глупаци с изключения

преди 5 години

Иванчев и Петрова! С вас ме и ще се борим за вашите човешки права и свобода! Някой хора знаят само от това каквото медиите са предоставили: като TV списания и online каквото са прочели от тук от там. Истината е че българите сте много слепи и много простии хора. Живота ви се контролира от това което сте чули и видели, без да осъзнавате вдействително каква е реалната истина. Общо взето хора от простолюдието. Който цял живот седят на едно място и само коментират от видяното, наливат се и се подигра

32

Анонимен

преди 5 години

До АнонименВ София няма разрешително, което да струва 70 000 евро----Вярно е няма, това е подкупа който са искали и не е 70 000, а 500 000 евро като 70 000 евро е само първата вноска.

31

Държавата на Бойко.

преди 5 години

Ей ей мамавиии мръзна постигнахте своето, да унижтожите горките жени. Долнааа таднааа. Българскааа мафияя. Ще гниете в Ада. Тук всичко е временно. Били лъгали, да ви се не види и управляващите и подчиненитев мишки (комираси и тъй подобни) са за решвтките. Аре кажете ми сънародници не съм ли права. Значи ако Иванчева и Петрова са виновни, то Политиката и управлението (Бойко и тем подобни) са чисти и и си вършат работата перфектно. Щом тези дами в са в затвора, вече няма мафия. Държава ли??? долна

30

Анонимен

преди 5 години

До (-_-)Добре де, тия взимали подкуп, а ония, които дават подкупа са света вода ненапита.. Толкова плоска постановка.-----------Не е постановка мой човек, тоя който е "дал" подкупа своевременно се е обадил в полицията.

29

(-_-)

преди 5 години

Добре де, тия взимали подкуп, а ония, които дават подкупа са света вода ненапита.. Толкова плоска постановка.. И с тия вонящи строежи нещата се изясняват.. Дее и мафиотската държавица скапана!

28

Анонимен

преди 5 години

А защо на тях са дали 16 кв. м като се полага по 4 кв. м на човек ?