140

Анонимен

преди 5 години

До Един от Северозапада - то и ние нямаме обща граница с Русия , но все едно че са ни окупирали

139

Един от Северозапада

преди 5 години

Нещо не мога да си спомня, имаха ли Чехия и Русия обща граница, или не? И защо ги тресе параноята яко чехите? Какво, Русия се кани да ги окупира ли? Ами, техния да отива да им бие шамарчета и да ги респектира, както правеше до скоро един бивш президент, какво му е сложното? Да и м откажат няколко проекта, да си затворят АЕЦ -а, и да минат на американски втечнен газ, какво се чудят още?

138

космоса

преди 5 години

До Разбрахте лиумиране има - отърване от русия няма!!

137

Ехо

преди 5 години

Още един чешки папагал изпаднал в параноя.

136

антизападопоклонник

преди 5 години

До анонимен 189,Не знам колко цените на недвижимите имоти във Варна надвишават тези в София, ама една панелка в София от 55-60квадрата, даже и в по-непрестижните квартали е 60 000, ама не лева, ами евро!

135

антизападопоклонник

преди 5 години

обстоятелства имаха положително влияние върху държавата, понеже спомагаха за балансирана населеност на същата! Днес за да получава един българин споменатата заплата от 1500лв, то трябва да работи и живее в София! Само че погледнете цените на недвижимите имоти в София и кажете какъв процент от тези 1500лв. трябва да даваш за покриване на ипотечен заем на банката, като се има в предвид, че цената на сносно жилище в София днес стартира от 200хил.лв.

134

Анонимен

преди 5 години

Чехите считали Русия за заплаха! Ако мнението на техния външен министър съвпада по случая с народното така, както това става в България...

133

Анонимен

преди 5 години

При социализма нямаше тоалетна хартия и банани а при демокрацията и евроатлантизма имаме тоалетна хартия и банани.

132

Анонимен

преди 5 години

Основният проблем на българина е, че гледа само в настоящето и в лошите перстпективи за бъдещето. Българите трябва да престанат да гледат напред в бъдещето и в настящето а трябва да се обърнат да гледат назад в миналото колко лошо беше при социализма, за да не повтарят никога грешките от социализма. "Народ който не помни грешките от миналото е осъден да ги повтаря" - Джордж Вашингтон.

131

антизападопоклонник

преди 5 години

То да сравняваме две съвсем различни системи е меко казано неуместно! Навремето ти даваха работа, пари, че и жилище за да отидеш да живееш на екологично чисти метса с прекрасна природа като Странджа-Сакар и Родопите! Нямаше толкова наплив на хора в големите градове, понеже там заплатите не бяха много по-различни от тези в малките такива! Същевременно обаче и цените на недвижимите имоти в големите градове също не бяха много по-различни от тези в малките такива! Обективно погледнато тези...

130

Анонимен

преди 5 години

А88 имаше в Чехия и Германия. Тука беше 86. Супер беше А93. А91 се появи по-късно, преди 93Н.

129

Анонимен

преди 5 години

До Слава РасияАм че то няма и една стотинка бе. Като лъжете лъжете по убедително.

128

За 173

преди 5 години

И лосион за миене на баня, който се купува от улични автоматиИ се пие вместо да се мие Русия е велика ....*** :))

127

За 169

преди 5 години

Наври рассията Отзаде, руский...Тук не си у вас...

126

Анонимен

преди 5 години

Първата кола която купих през живота си със заеми от 5 роднини беше през 1981 г и я заредих още първия път с бензин А93 на цена 0.80 лева, тука един колега е цитирал 0.70 лв това беше цената на нискокачествения руски бензин А76 който ставаше само за руските ЗИЛ и американските Мoлотовки произведени в СССР сега известни като ГАЗ.

125

Преди седмица

преди 5 години

*** им сложи АКЦИЗ на месото. Не знам дали осъзнавате какво ще рече това. Рассия е тръгнала по пътя на СССР....аминНе че ще ни липсва де.

124

Анонимен

преди 5 години

През 1984 заплати 250 вземаха директорите, партийните секретари и шофьорите на Кинтекс. Инженер беше 120-140. Аз бях със 180, защото работех в елитен институт за военните. Бензинът ми беше без пари. После, обаче почнаха да го боядисват. Ходех на къмпинг, който също никога не плащах.

123

СЪ НАМИ БОГЪ

преди 5 години

Докато ЕС се ежи на Русия и САЩ нищо няма да се постигне.... ЕС сам се пре,цака, като пусна тия от близкия изток...

122

Различни светове ...

преди 5 години

Хората в нормалния свят мислят и говорят за полети до Марс...В Русия Путин се опитва да ограничи пиенето на лосион и антифриз със закони ...Различни светове ...

121

За 151

преди 5 години

И как ще превземе България?През 1944 когато ни окупира червивата армия дойдоха на американски камиони и джипове Сега кой ще им ги даде?Терорашка е заплаха само за малките си съседи с които има сухоземна граница. Ние слава Богу сме далеч от ***!