312

Така е!!

преди 5 години

В днешно време в България са добре само онези, които работят за ГЕРБ/Боко/Патреоте и протежетата им. Има и шепа занаятчии (лекари, адвокати, нотариуси, топ-програмисти и подобни) които си живеят добре, но са нищожен %

311

Щирлиц

преди 5 години

"В България не са бедни само работещите и протестиращите, бедни са капиталистите. Защото така стана цялата икономическа система на България, за съжаление, с ниска добавена стойност". Това обяви пред bTV председателят на Българската стопанска камара (БСК) Радосвет Радев.Какъв полет на мисълта!...Другарят Радев забрави ли,че и той,и неговото радио имат заслуга за това състояние на България!?За по-недосетливите ще подскажа-събитията от зимата на 1997г.

310

Анонимен

преди 5 години

Гласувайте за БСП! За европейското бъдеще на България!!! Високите заплати, ниска безработица и нулева престъпност!

309

иван програмист

преди 5 години

Обедил съм се че бедните са гадни хора и си заслужават бедноста

308

Анонимен

преди 5 години

Толкова е елементарно- спрете да ограбвате народа, чрез източването на бюджета през обществени поръчки. Намалете тежестта на гражданина- ДДС, акцизи, гражданска, здравна, винетки, данъци, такси и т.н Когато народа има добра покупателна способност, той задвижва колелото на икономиката и всички сектори и бизнеси тръгват нагоре. Но ние имаме комплексари за управници и бизнесмени.

307

Оправете си кочината

преди 5 години

И хората ще се върнат Гарантирайте им европейско , а не азиатско бъдеще

306

Анонимен

преди 5 години

комунизма не си е отишъли плаши работещи и работодателикато падне и вечното присъствие в парламента на предателите комунисти, нещата ще се подредят

305

Анонимен

преди 5 години

70 г. Комунизъм, демокрация и капитализъм. Бутат църкви и строят джамии. Нещо режимите са с друга цел... къде изчезнаха християните, честни и състрадателни хора? Какво ли бъдеще ни очаква?

304

Анонимен

преди 5 години

Ами не е нормално на млад човек с диплома да му предлагат заплата под 2000 3000 лв чисто млад човек за 700 лв няма да работи

303

Анонимен

преди 5 години

До 341ХахахахахахаЕдин прекрасен весел завършек на иначе безплодната дискусия

302

Анонимен

преди 5 години

344 Ти сигурно си поредната червена "у'нука"

301

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЧервените не могат да направят нито демокрация, нито капитализъм.Ми поканете си да ви дойдат пембяни да ви напавят демокрация и капитализъм!

300

Анонимен

преди 5 години

Тръмп се набира на крака да му ходи на другаря Ун да се среща с него, а на Бойко само му подаде гнусливо ръка в ООН за 2 секунди без дори да го погледне и после всички медии писаха как Борисов се здрависал с Тръмп.

299

Анонимен

преди 5 години

Ми ходи ти САЩ. Ама за САЩ трябват визи, а американците си влизат в България свободно като че ли им е бащиния. САЩ нали имат договор за безвизов режим с ЕС, ние го спазваме и ги пускаме без визи, но САЩ не го спазват и се подиграват на гнусно с България.

298

Анонимен

преди 5 години

По добре живеят във Венецуела от България, където пенсионерите ровят в кофите за огризки от храна. Там поне това им се спестено. И в България и Венецуела е див капитализъм, но социалистите във Венецуела сложиха ръка на петрола и с него правят нещо за хората, въпреки че не са променили и на косъм старата капиталистическа система.

297

Анонимен

преди 5 години

До АнонименТолкова добре живеят във Венецуела че си бършат задните части с пари а не с тоалетна хартия. Не защото тоалетната хартия е скъпа а защото парите са качествени.

296

Forever

преди 5 години

Търпимостта на българина ,е неговия най-лош враг,иначе българина е умен и работлив,ако не беше така,нямаше да може да се адаптира навсякъде по света.

295

Анонимен

преди 5 години

До АнонименМи ходи в Северна Корея.Или се кандидатирай за генералисимус като Ким. Със сигурност некой ще гласува за теб

294

Анонимен

преди 5 години

До АнонименСеверна Корея е световен фактор с който дори САЩ се съобразяват, за разлика от цъфналата и вързалата България която всеки я подритва с презрение като изтривалка.

293

Анонимен

преди 5 години

До АнонименСоциализмът не е победил във Венецуела е старата капиталистическа система, капитализъм и за това е такава мизерия както навсякъде при капитализма. Старите собсвеници имат цялата икономическа власт и парите. Чавес само взе петрола от американците и не е правил никакви реформи. С приходите от петрола водят някаква изкуствена социална политика и като цяло народът във Венецуела живее по добре от България и затова и си гласуват за социалистите.