23

Анонимен

преди 5 години

"250 милиона лева бяха похарчени от българите за един ден-"черния петък"Още от 10 часа, магазините бяха пълни"В 10.00 не трябвали да си на работа ? Кога ходят на работа тези хора, от къде имат пари?

22

Анонимен

преди 5 години

Тези цифри са по заповед на Бойко, видите ли вързали и цъфнали сме икономиката расте. Но освен че сме бедни,нищо не произвеждаме и изнасяме е факт че и храната си внасяме.Поредната заблуда, поредната фалшива новина угодна на управляващите.

21

Поредната статия

преди 5 години

дето ни обяснява че на видиш ли колко сме добре.Само и само да няма недоволство което да клати топлите местенца на някой.Основно правило в икономиката е че има ли сътресения(войни,бедствия,преварати)хората не харчат а пестят.Многото спестявания са белег за НЕСИГУРНОСТ а не за просперитет.От друга страна затова е измислена инфлацията и периодичната деноминация ,така никой не може да натрупа достатъчно средства и да измъкне себе си и децата си от омагьосания кръг на капитализма и вечната работа.

20

АНТИ

преди 5 години

А ако вземем предвид, че 90% живеят в собствено жилище...-----------------------------------------------------------------------------------------Лошия социализъм им остави болшинството жилища,но дивия капитализъм ще поправи това !!

19

Анонимен

преди 5 години

Докато няма силна и самостоятелна Местна Власт. Ще се лъже в печата волно или неволно. Статистиката ще е фалшива Властващите ще си говорят това , което им е удобно.

18

АНТИ

преди 5 години

Не бойте се деца,за утрешния ден,вашите родители,на кредити са в плен.

17

Фалшива новина

преди 5 години

Цитат: От тях 50 102 млрд. лв. са депозити на домакинствата*Това е лъжа. Това са "Депозити на домакинства и НТООД", НТООД означава нетърговски организации обслужващи домакинствата. В този сектор са освен гражданите, още и едноличните търговци, синдикати, политически партии, читалища, спортни и културни клубове и какво ли не още. Колко са депозитите само на гражданите е дълбоко пазена тайна.

16

Анонимен

преди 5 години

Работя в банка. Не е вярно . Българите нямат депозити. Взеки втори клиент има поне по два кредита.Заплатите им са около 800 лв. често са с запори от ЧСИ.

15

Анонимен

преди 5 години

Народа пести, не влага в бизнес- нито в малък нито в голям. Държавната работа е сигурната работа. Хем си крадеш, хем разтеш по служба.

14

Alpha

преди 5 години

*** никога не е знаел да живее. Само да стиска и мизерства за имоти и бели пари за черни дни дето му казва. Накрая обикновено една хиперинфлация, ало-измамници (щото от глад главата му не работи) или опъва шортите с пачките по банки и дюшеци. Робска психика, *** я промени.

13

Анонимен

преди 5 години

Омръзна ми от фалшиви Бг новини. Според тая статистика излиза, че всички българи са милионери. Аесектеррбе

12

до 11

преди 5 години

Да, трябва да има за спешни случаи - може внезапно да ти се припие или да огладнееш зверски.

11

Хитър Петър

преди 5 години

*** знае два начина да си съхранява парите - в банка или в недвижими имоти.В банката държат депозити тези, които нямат достатъчно пари да си купят недвижим имот или тези, които са натрупали твърде много имоти, нищо че една четвърт от жилищата стоят празни. Важно е *** да има апартаменти за децата и внуците.

10

ПрограмистЪт

преди 5 години

Човек винаги трябва да има няколко десетки хиляди лева заделени във депозит за спешни случаи.

9

Таню

преди 5 години

***, иначе, реве масата народ колко бил зле по форуми и тролейбусни спирки. Еей, ганювски манталитет, колко искаш. Важното е да се праиш на окъсан, че знайш ли, кой те слуша и какво ти готви... Скoтове! Това ако е живот...

8

Шостакович

преди 5 години

спестовен народ. 50% от БВП.ако ги секвестира държавата ще може да си купи самальоти, хеликоптери, БМП-та, ПВО-та, кораби, подводници...

7

гражданин

преди 5 години

Народа пести ,и това се получава когато се очаква война и грабежи ,каквато в *** не е спряла !

6

Коментар

преди 5 години

Много скучна преписана новина.

5

К6

преди 5 години

Нещо е тотално сбъркано толкова пари лежат в банките пенсионери хвърлят хилядарки през прозорците ,Хепи винаги е препълнено а крещим *** си гърлата че умираме от бедност и глад

4

Анонимен

преди 5 години

нормално е, че за да нараснат ДЕПОЗИТИТЕ НА БОГАТИТЕ , първо са нараснали КРЕДИТИТЕ НА БЕДНИТЕ ! - точната цифра няма значение.