175

Анонимен

преди 5 години

До Един турчин 205Скоро Ердоган-султан..............лудия диктатор ще пукне, защото е много болен................Турция ще се разпадне............кюрдите ще си имат държава...................всички съседни на Турция народи ще се радваме.............българи , гърци, арменци, сирийци, грузинци, иранци, иракчани...........да .............Турция е голямо зло за света!!!С лудия диктатор Ердоган-султан!!!

174

анонимен

преди 5 години

И какво са самолетите?Ако един батальон се разсредоточи,както е по новите хибридни тактики -какво би направил един самолет -ще пусне няколко бомби или ракети които струват няколко стотин хиляди долара и ще убие няколко човека.А другите просто ще го праснат с една стрела или стингер и загубата ще скочи на няколко десетки милиона долара.Тия самолети са за други цели каквито България няма.Я помислете.Голяма част от бойните самолети са скъпо летящи патици в небето .същото важи и за танковете.

173

Сибел

преди 5 години

За да има мир по света всички трябва да се опълчват против САЩ! НАТО е съюз без бъдеще просто се усвояват милиарди долари от властта! Така евреина Соломон Паси смени трабант с Мерцедес щото е президент на Атлантическия клуб в България!

172

Анонимен

преди 5 години

Китай е по силен от русия По веднъж да се изолюят всичките и руснаците ще се издавят

171

Анонимен

преди 5 години

Руснаците са се доказали като най бездарната армия в Европа .Дават повече жертви от врага и са щампиони по предаване в плен

170

Анонимен

преди 5 години

Не важно на кое място е важно е кой как воюва.Ако погледнете историята се вижда колко държави в света могат да воюват.Доколкото за Турската армия,знае да воюва и е била имперска армия.Аз съм да няма война ама знам ,че всеки ден се воюва.И пак като миналото нищо не се променя,дано ние на Балканите да можем да създадем някакъв съюз за да можем да живеем спокойно и нас да не ни командват европейците и руснаците

169

Я па я...!

преди 5 години

Имаме 73 бойни самолета...Така е .Четири са видими , а останалита са по стелт технология. Не видими.

168

Да добавя

преди 5 години

До Анонимен 188 Започне ли война да не дава Господ руската армия ще закуси , но за обяд денги няма.Нямаш ли силна икономика, не започвай.Печелят тези които имат силна икономика и високи технологии. Живата сила не е от основно значение.Това че Китай могат да искарат 1 милиард армия , не ги прави силни.

167

Osman

преди 5 години

Софиянецо, махай се. Вие така сте бягали и когато Левски е опитал да ви събере за борба. Добре, че е бил интереса на руснака към проливите, че да видите свобода, макар и подарена. Мразете ни, ние не ви мразим, но такива като теб ви съжаляваме. Каква Турция ще бориш? Нямаш сила само байраците да свалиш. А те са червени от кръвта на падналите за тях. Разбра ли разликата?

166

Анонимен

преди 5 години

"А от индийци кога са ставали войници?"-----------------------Не мога да се съглася с това. Забравил си кои спряха похода на Александър Велики на изток и къде. Великите индийски войни го спяха и го обърнаха на запад.

165

Лазо

преди 5 години

Чудна класация,НЯМАМЕ АРМИЯ,А СМЕ НА 60 то МЯСТО В СВЕТА!Строихме ограда за милиони да спираме бежанците.Спряха ги другите не ние.Това не пречи,строим лагери за бежанците,храним ги облича ме поим и образоваме.Имаме МНО,което по численост вероятно е по -вече от редовната ни армия.Най-жалкото е,че имаме военен министър влюбен в революционната борба на Македония,генерали без армия и президент с летящи Мерцедес-и.Топим се ежечасно,а продаваме български паспорти.От всичко това лъха,стреля далавера!

164

софиянец

преди 5 години

егати и вестникаегати и свободата на словототрият ме веднаганагушените джурналета

163

софиянец

преди 5 години

има един голям фактор при една война-МОТИВАЦИЯТА.А нашата мотивация срещу турците е вършила и ще вурши чудеса.Мразиме ги от дъното на душата си и има защо.И не само ние българите.И да не се забравя-в съвременния свят ако има схватки-те няма да са с милионни армии.Сега се играе ан хибридни войни.А там злобата играе голяма роля.Може да нямаме оръжие но злобата срещу турци и *** ще навакса.И пак казвам-има защо да ги мразим.

162

Анонимен

преди 5 години

Статията е поръчкова и фалшива новина. Къде виждате армия в България? Ако снаражите с пълно бойно снаражение мацките едва ли ще направят три крачки. И от женския контингент една трета бременни извънбрачно, една трета разведени и една трета се сетете сами...

161

До 1 турчин

преди 5 години

Турцка,армия,смях ако ги напънат руснаците ще хвърлят оръжие и всичко.Те Евреите на кораба Мармарис им разказаха играта.За да имаш Арм. трябва да имаш мозък,вие го нямате

160

Анонимен

преди 5 години

Тоя Джордж Фридман, сметнал ли е че само една Френска бомба от тия където Турция няма, ще направи Истанбул на стъкло.

159

Анонимен

преди 5 години

Турчин върви си в твоя рай,наречен АД

158

Торанага Шогуна

преди 5 години

Мачкай Вова,с теб съм

157

Анонимен

преди 5 години

Има си едно правило, че силната армия трябва да бъде подкрепена от силна икономика. Войната е технологична, по добрите оръжия печелят, а Русия е втора, заради огромната си територия и най големия ядрен арсенал в света.

156

Торанага Яо

преди 5 години

колкото а се пъните,Руск. арм е най велика.За Сталину,за Родину.Всичко друго е бош лаф