81

Зозо

преди 5 години

рупайте ирландско отлежало месо и се чудете защо сте най-бедни в Европа :)))) залупеняци смо тани :)))))

80

Анонимен

преди 5 години

Операцията по избиване на животните беше изключително калпава. Щеше да е по-калпава само, ако БСП /БКП/ бяха на власт.

79

месара

преди 5 години

твърде много е да се иска от 80 процентов *** да се замисли. Съвсем бегло в пресата беше отразено, че повторните проби, взети от огнищата в периода на заразата бяха отрицателни. За деби ла е важно, че герб пребори чу мата. А че чу *** е нямало изобщо - е, това са подробности, важна е стабилността

78

ЛАРИ

преди 5 години

Докога ли ще ни има?

77

Анонимен

преди 5 години

Нинова Е чyмата. Като си отвори зловонната уста, на норрмалните хора им се повръща. Всякакви урунгели се изредиха в политиката, но толкова отблъскваща фигура още не е имало. Не случайно и в тяхната партия много хора я ненавиждат.

76

Анонимен

преди 5 години

Има ли мислещи индивиди?Или само платени....

75

niki

преди 5 години

Няма вече чума, защото се унищожиха животните. Такава е практиката по цял свят, ама крадливата червена бабичка все нещо не разбрала.

74

Анонимен

преди 5 години

Най чумавата овцата *** я изтървахме

73

КЛИЗМА НА КОМУНИЗМА

преди 5 години

ТАЗИ НАГЛА *** НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕ МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ, КОЛКОТО И ДА СИ Е ИСКА.

72

Анонимен

преди 5 години

АЙ, ДАВИМ СЕ ... А ВМЕСТО СПАСИТЕЛЕН ПОЯС, ПОЛУЧАВАМЕ ОДОБРЕНИЕ.

71

ОХ

преди 5 години

НЕ ХАРЕСВАМ ПОЛИТИЦИТЕ ...ЗНАЧИ НЕ ХАРЕСВАМ И ЗАЩИТНИЦИТЕ ИМ.

70

Анонимен

преди 5 години

А партията на другарката нинова изби зверски десетки хиляди хора, без съд и присъда. Осея страната с масови гробове и концлагери. Накрая, мафията създадена от тяхната тайна полиция ограби България до стотинка (и тя е участник в грабежа) и обрече народа на нечувана мизерия. Докато има БКП/БСП и комунисти, ще има страдания за България.

69

Гражданин

преди 5 години

Соцлидерката явно не е наясно с мерките за ликвидиране на различните болести по жи вотните,набрала е инерция от парламента и сега плюе наляво и надясно и сигурно не усе ща колко смешна става с твърденията си:))) Нинова,като искаш толкова много да помог неш на хората ИЗВАДИ ПАРИ ОТ ВАШИТЕ ПАРТИЙНИ ПАРИ / А И ЛИЧНИ СРЕДСТВА ИМАШ В ИЗЛИШЪК !!! / та вместо плюнки и храчки раздавай парици - тогава ще те раз берем,а то,така като теб - ВСЕКИ МОЖЕ!!! зАСРАМИ СЕ,***!

68

Анонимен

преди 5 години

ЗАПОЧНА РАБОТНИЯТ ДЕН НА ТРОЛА... ХА-ХА.

67

Анонимен

преди 5 години

До Ицо А ТИ ДАЛИ СИ АДЕКВАТЕН????

66

2343

преди 5 години

Много ми е интересно как Нинова би се справила при криза като смъртоносна епидемия по животните... Ще чака да измрат хиляди и да забранят целия износ и после ще избием ВСИЧКИ или ще регира бързо като ликвидира малките стада докато епидемията не е навсякъде? Знае ли Нинова колко заразен е подобен вирус от рода на морбили и не смята ли че това е заплаха не само за козата на бабата ами за всички диви животни в страната?

65

Чичо Манчо

преди 5 години

Нинова стига с тези пролетарятски номера. Така власт не се взима.

64

Уууу!

преди 5 години

Причина има и тя е замитане на едни бройки животни под килима,иначе трябваше да се връщат евросредства.Не им излиза на чиновниците сметката,а как се уволняват толкова крадци наведнъж?!Нали ще светне нагоре и ще стигне върховете.Гледаш животни и отиваш за субсидия.Да ама и чиновника се е светнал и е писал,че и той или роднина негов гледа.А реално нямат нито едно животно.Не се дават на хората парите от ЕС,а на свои хора.За да не се докаже обаче се пуска една положителна проба някъде и всички горят

63

Една жена каза

преди 5 години

Някаква баба разправяше на Женския пазар, че една врачка била хвърляла боб и разгадала, че Ч.мата е тръгнала на кон от Крушовица и се била зарекла да изпоприватизира цяла България. Така щяла да мори народа, по модерному!

62

Тихомир Томов

преди 5 години

До Unufri Предполага се , че знаеш Св. Унуфри чия светия е . Ако не ще ти помогна - на *** като теб , дето се правиш че разбираш от наредби и Директиви на ЕС. От 23 юни досега доказахме , че животните са здрави и жизнени . Не като сакати *** като теб и тия дето не смеят да дойдат без жандармерия ! И като се смяташ за човек си напиши името .