165

La France

преди 5 години

Някой умишлено създава напрежение на Балканите. Задайте си въпроса КОЙ ще спечели ако Балканите горят. Русия винаги е на страната на Сърбия и срещу интересите и стремежите на България.

164

А

преди 5 години

До Анонимен - Сърбия първо да върне заграбената земя от България...ТОЧНО ТАКА! ПЪРВО Румъния да върне северна Добруджа, и Гърция да върне беломорието, и Търция да ни върне Одринска Тракия, и Македония да се върне в лоното на майка си и тогава да си говорим с тях.

163

Анонимен

преди 5 години

Що говориш така бе Вучич?Кой българин е против Цеца,Лепа Брена и т.н.?Хайде стига с тия политики.

162

Анонимен

преди 5 години

Тук , в материал, че България е гласувала Косово да стане член на Интерпол, се плюва по Сърбия. Я си отговорете какво представлява Косово и какъв човек стои начело на тази държава. А нещо за албанска мафия? Или е важен принципът нА ШОПО -Я НЕ САКАМ НА МЕН ДА МИ Е ДОБРЕ, А НА вУТЕ ДА МУ Е ЗЛЕ...

161

USA

преди 5 години

Сърбия е една руска ***. Всичките им съседи ги мразят. Да не забравят, че кандидат-членството им в ЕС минава през одобрението на България. Така че слугинчето на Путин от снимката да не знае много.

160

Анонимен

преди 5 години

Сърбия първо да върне заграбената земя от България и тогава да коментира каквото и да е било!И ако някои не знае историята само да спомена че Косово е бил най много в пределите на България!Не виждам защо трябва нда се карат със всички?!Не разбраха ли че хубост на сила не става!Прав е Борисов че трябва да загърбим егоистичните си мисли и да работим заедно.ЕС е основан на четири основни принципа които обезсмислят "лакомията"за територии,а това са свободно движение на хора,стоки,капитали и услуги!!

159

Анонимен

преди 5 години

Тоя се е объркал.Сърбия винаги е против България.Историята го доказва недвусмислено.

158

Анонимен

преди 5 години

Сашко,целувай ръка на Бат'Бойко,че иначе си за никъде....:)

157

Уточнение

преди 5 години

До Филип III ТракийскиОбаче самите те са креатура на западна държава- Австро-унгария и дълго време са тяхна марионетка. През 1885 г. именно Австро-унгария ги спасява с ултиматум до Батенберг.Така много цитираното Райхщатско споразумение е насочено именно Сърбия да не стане голяма славянска държава на Балканите. Австро-Унгария НЕ иска такава. Но НЕ иска и голяма България, затова спасява Сърбия 1885г.

156

Анонимен

преди 5 години

Вучето се цупи нещо, ама по- добре да си направи избора най- накрая и да не седи на много столове, че за сега само пада от тях.

155

До 151

преди 5 години

Ми той това е и написал човекът бе душа. Не им ще кебапчетата и не ще да ходи в Сърбия. Чети пък тогава.

154

за Косово

преди 5 години

Хашим Тачи ..........."Змията" ............косовския мафиот, търговеца на дрога и човешки органи..............ей тоя командва сега псевдо-държавата Косово!!!С него ли да бъдем приятели?Прав е сръбския президент..............100 %!!Косовските наркокартели са много силни................сицилианците ряпа да ядат пред тях!!

153

България над всичко

преди 5 години

Косово е Сърбия, но е заграбено от албанците!Македония е България, но се командва от албанците!Крим е Русия....................там историческата истина победи най-накрая!!!С кого сме българите?С братята си славяни (руснаци и сърби) или с албанските мафиоти, подкрепяни от Запада???

152

Филип III Тракийски

преди 5 години

Същите тези абдали днес за шампиони по православие и русофилство. Обаче това не беше така от 1945 до 1989 г., когато другаруваха с "лошия" Запад, а на нас се подиграваха наричайки ни "азиатци". Сърбите изоставиха славянската кирилица и дори в момента -над 20 години след разпада на Югославия, си пишат на латиница. Който не вярва да отиде в един средностатистически сръбски град и да види колко надписи има на латиница и колко на кирилица. Между двете световни войни "Голям брат" им беше Франция.

151

Филип III Тракийски

преди 5 години

Разни свинари и пияндурници с кич-култура тръгнали да ни поучават! Преди да пишете за западни масони и масонство, прочетете нещо за "Црна рака". Сърбите обичат да говорят че не сме заслужили свободата си, защото не сме се освободили сами. Това го пише в учебниците им. Обаче самите те са креатура на западна държава- Австро-унгария и дълго време са тяхна марионетка. През 1885 г. именно Австро-унгария ги спасява с ултиматум до Батенберг.

150

Анонимен

преди 5 години

Тия винаги си показват рогата - сърбетата. Това си им е болестно състотяние.

149

Анонимен

преди 5 години

Сърбин на снимка да видиш трябва да му удариш шамар.

148

нормално

преди 5 години

Вучич е прав за съжаление. Но той знае, че Боко е страхлив и каквото кажат от Посолството, това изпълнява. А българите нека преценят с кого да са приятели - с Косово или със Сърбия.

147

Анонимен

преди 5 години

Българи, руснаци и сърби сме братски народи.............православни братя, въпреки политиците, въпреки историята...............но Запада иска да сме разединени, а не да сме единни!!!Англия и Франция имат интерес да няма разбирателство и мир на Балканите..............западните масони искат хаос на Балканите!!!!

146

България над всичко

преди 5 години

На Балканите няма приятели..............историята го е доказала.............има само съперници, конкуренти и врагове.Въпреки всичко, сърбите са най-близкия народ на българите на Балканите................въпреки сръбско-българската война, предизвикана от френските масони................една братоубийствена война!!!