91

Kyp1954

преди 5 години

Креслите, некадърни дарят семейството си и държавата с нормално дете, взеха главата му. Сега да назначим на негово място една от рожбите на майките, да оправят България. Отврътен съм от тези противни и нагли същества, производители на негодна продукция.

90

Solar Power

преди 5 години

Прав е Симеонов. Сега всяко римско семейство с по едно дете инвалид :)Знаем и как се вземат тези документи при лекарите пускаш 5 хиляди вземаш документа и си шес по 1000 на месец :) Чиста работа. В България има най-много инвалиди на глава от населението :)

89

Ха-ха

преди 5 години

Майките с увреждания докараха работата до там, че с новия закон на гарантирана хранилка ще се наредят и сакати и бедни и най вече по-тъмносиньо мързеливите ...

88

Анонимен

преди 5 години

Да бе и сега патравите след оставката вече са добре всичко е цветя и рози.

87

Анонимен

преди 5 години

"Кресливите" майки с "уж болни" деца вместо да му избодат очите, му изписаха вежди. Сега ще е сто пъти по-добре.

86

IB

преди 5 години

Сега искам ББ да си даде оставката и на изборите да спечели толкова, че да управлява сам. Тогава ще питам пак тия, дето системата ги убива какво ще правят.

85

Анонимен

преди 5 години

Майките не печелят нищо от оставката на Валери.Затова пък майките-курнелки напълниха гушите, тропнаха хорце и *** стана корназ, че с батките с бричките и прочие *** с телефони ще събори най-после "системата, която я убива". Затова и изпълзяха какви ли не ММА хайлязи и "професионалисти", а лентяите-простаци отвсякъде им пригласят в унисон - как ще легнат на топлата Курнина гръд и ще папат мед и масло, а бе също като при Тошо...

84

Горан

преди 5 години

Главата на Симеонов му я изяде, голямата му уста! Ако още не сте го схванали, много ви съжалявам! Понеже и той разсъждаваше така: тия, са стадо, бе мани ги!

83

Горан

преди 5 години

Един от стадото, когото току-що са нахранили, ли? Ама, че глупаво изказване, и сигурно е от водача на стадото, а? Нямало било утрешен ден... И, защо по-точно? Като не е имало утрешен ден тогава, би ли ми обяснил, като на един от стадото, защо да му се не види България се стопи до съвсем незавидните около 5 милиона души? И, то не през онова време, когато беше 9 милиона? Вероятно ще кажеш, че тогава не е могло да се излиза, да се бяга и прочее... Ама, и това е кух довод!

82

Анонимен

преди 5 години

И едно посолство и то се намеси във вземането на главата на Симеонов ц;)))Не е руското, да знаете ;))) Кое ли е??? ;)))

81

Анонимен

преди 5 години

Главата на Симеонов не я взеха кресливите майки. Взе я БСП ;)))

80

Анонимен

преди 5 години

До ГоранГоране . Хората нямаха утрешен ден. Нямаха свободата да избират.Разсъждаваш като един от стадото когото току що са нахранили.

79

Горан

преди 5 години

Комунизмът*

78

Горан

преди 5 години

Кумонизмът, че е утопичен строй, това е така! Че е невъзможно да се постигне, се видя на много места! Обаче комунизъм, или социализъм, но имахме образование и здравеопазване! И най-вече на никой не му е драго да го признае, но това, което загубихме от тогава е онази България в която хората нямаха страх от утрешният ден! Имаше си недостатъци, и тогава, ама... на фона на това, което уж спечелихме, загубихме всичко!

77

Antonim

преди 5 години

До АнонименКомунизмът е утопичен строй. Казваха ни, че при него ще има "От всекиго според възможностите му, всекиму според потребностите му." Такъв строй никъде не е построен и не разбирам защо непрекъснато се употребява думата комунизъм.

76

Анонимен

преди 5 години

Отивайте да бачкате! "Майките с увреждания" вече чакатда изкарате нещо,че и те да вземат.

75

Antonim

преди 5 години

До Анонимен И какво постигнаха. Валери Симеонов се махна за да вазначи любовницата си за вице премиер. На това успех ли му викате?!

74

Анонимен

преди 5 години

Както и да е, постигнаха си поръчението дамите.

73

Анонимен

преди 5 години

Истинските майки на деца с увреждания отдавна напуснаха протеста на кресливите майки с увреждания.

72

Горан

преди 5 години

Капитализма е кофти система, наистина! Причината е една: капитализмът дава възможност на хората с пари, да експлоатират хората без пари, или с малко пари! Общо взето е *** работа! Но пък това в исторически план се решава, като на определени периоди тълпата озверява, и разкъсва богатите на парчета, след което се пръкват новобогаташи, и цикълът се повтаря!