9

Ангел

преди 5 години

Гледам тв ,слушам радио в колата.Навсякъде реклами ли реклами за Черния Петък.Как така търговците плащат милиони за реклами след като се предполага ,че ще продават залежала стока на едрова цена или с много малък марж.От къде ще избият парите за тези скъпи рекламни кампании?Ясно че всичко е спекулация.Утре търговците ще реализират огромни печалби ,благодарения на измамни намаления и некоректни търговски практики. Истинския Черен Петък е през февруари защото тогава потреблението е най-ниско !!!!

8

Анонимен

преди 5 години

После да не ревете, че българите са бедни!Бедният не купува техника като обезумял!Всичките имате пари, крадете и ревете, че сте УЖ бедни!

7

sport

преди 5 години

До саА ако ми трябва в рамките на месец преди това, защо да не си спестя 20-30 лева? Отделно не е задължително да е толкова малка отстъпката. Не съм и защитник на цялата тази мания. Ще провера какви цени ще предложат на някои стоки, но се съмнявам да пазарувам.

6

Ели

преди 5 години

Матрицата в действие, докато не почнат да спят в палатки от предната вечер, и да пътуват от един щат в друг, и да се избиват на входа.Като F16, то няма водна инфраструктура, канализации във видни столични квартали, заплати на лекари, апаратура за деца, да плати стипендии на млади лекари в чужбина, но има десет милиарда, за да убива!И какво ако не си купиш нов грим, или дрешка?Светът ще свърши, ще станем по-умни.Да не би Да Винчи и Нютон да са били облечени в маркови дрешки?Матрицата действа

5

Анонимен

преди 5 години

По-добре да го прекръстят на Деня на Балъка.

4

Анонимен

преди 5 години

Я да видим колко стотин милиона ще похарчи днес умиращия от глад народ!?

3

са

преди 5 години

Абе вие кои българи сте питали пак?А и трябва да си много ***,че да си купиш,например,хладилник или пералня не когато ти трябват,ами когато са по-евтини с 20-30 лева!

2

Анонимен

преди 5 години

Четен петък ли?!?!Не давам една стотинка на тези измамници!!!!

1

1

преди 5 години

Който ги има,ще купува подаръци,а ние с 183лева пенсия,ще чакаме 01.07. 2019г.така е наредил слънцето,и тогава,ще дадем 410лева за подаръци.