40

Тео

преди 5 години

Абе, истината е, че с такава реваншистка политика Македония нищо добро не я чака. Единствената причина да не се е разцепила все още на две е, че шиптърите чакат да влезе в ЕС и НАТО, защото има шансове. Докато техните коч..ини Косово и Албания - няма как да стане. А устите им се отвориха, защото благодарение на чичко Сам Косово се отдели. Какъв е проблема сега да си вземат и половин Македония?

39

Сърбоман

преди 5 години

Македонци, не вярвайте на българите, те не са ви приятели. Предлагат ви ръка, но всъщност тайно искат да ви анексират и не ви зачитат за нация. В коалиционното българско правителство има фашистки елементи. Не забравяйте, че Сърбия е ваш истински приятел.

38

Анонимен

преди 5 години

До43. Геор. Мил. То и нашия поет Никола Вапцаров е от майка българка и баща българин. А *** като станал член на Коминтерн а - казал на родителите си. " от вчера съм македонец" а братовчедка му и тя попитала а аз каква съм

37

Георге Миленковски

преди 5 години

Гардисти српске землje врачаjy, душмани све то скьпо плачаjу !

36

Анонимен

преди 5 години

А нашият депутат от БСП шофьор на Митьо очите още ли е в Турция?

35

Анонимен

преди 5 години

До БГ НАРОД 39 Ти не си българския народ.Самозванец.Това си личи на изборите,където и с ДПС,БСП търпи поражение.

34

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен38 Зад Груевски стоят Русия/Сърбия,те изпратиха терористи в македонския парламент за кървавия пуч,та няма да го измъкнат от Македония,ли.

33

БГ НАРОД

преди 5 години

dnes няма ли да напишете нещо за протеста или вие сте поредната продажна медийка на Боко ***? М? Падате и вие и ТОЙ . ДНЕС !

32

Корнелия

преди 5 години

И аз помагах с навигация. Нали е от нашите.

31

шоп

преди 5 години

Един милион шебеци прегазиха Балканите, те за Геуевски се хванали.Между другото, Груевски има и българско гражданство.

30

сминдух енд чесън

преди 5 години

Можем да съжаляваме ,нашата червена номенклатура си остана непокътната и не успяхме да ги изтирим от страната.

29

Анонимен

преди 5 години

Груевски влезе в ЕС и натовска страни/Черна гора и Унгаприя/, по криминален начин-без паспорт и с действаща присъда.Страните,които са му помогнари са криминални държави и средва да бъдат санкционирани.

28

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен29 Личната карта важи само за някои съседни страни,които имат днес,споразувение.Югославия я няма и не е вярно,че в бившите югославски страни се преминава само с лична карта.В Хърватия-членка на ЕС, сърбите представят паспарти,например и могат да пребивават само 3 месеца.Унгария не е нито съседна на Македония страна,нито бивша югорепублика,при това европейска членка.

27

Анонимен

преди 5 години

Руски и сръбски служби.. ..с малко помощ от италиански мафиоти, които "владеят нещата" в Албания...

26

Филип III Тракийски

преди 5 години

Настана време разделно-или си български патриот или си ***. Вече е повече от ясно че руската политика на Балканите е антибългарска. Всячески се пречи на това България да стане нормална държава и да постигне своите национални цели. Тези които величаят новоизпечения борец "анти-Сорос" забравят за автобусите с ОМО-вци, финансирани и изпратени от Груйо, за да протестират срещу България в Брюксел. Забравят за Мирослав Ризински и стиропорените паметници на бележити българи обявени за македонци.

25

Анонимен

преди 5 години

До 26 Македония обяви Никола Груевски за издирван чрез Интерпол едва когато се разбра ,че той е в Унгария.Не може да бъдат обвинявани държавите през които е преминал за помогачи на Груйо,защото той преминава напълно легално с личната си карта ,нещо което е допустимо за гражданите на бившите Югорепублики!

24

Анонимен

преди 5 години

Груевски преминава с присъда,без паспорт,с пари в големи количества,няколко граници.Страните,които са му съдействали са криминални държави и трябва да бъдат санкционирани,по линия на НАТО,ЕС,или при кандидатурата им за ЕС.

23

Анонимен

преди 5 години

До 23Много ти здраве.едва ли ще липсваш на някого.

22

до 21

преди 5 години

Цветанов пусна герберастките *** и под тази статия. Аз я напускам. Плювайте си колкото искате, никой не ви вярва вече.Дори и вие самите не си вярвате, но го правите за пари.

21

sofeto

преди 5 години

Я как "позитанци и русофилици" "србоманското ***(груйо) - българомразец" за герой ще го издигнат!