17

Ddd

преди 5 години

Пощуря света, никой не иска да работи, само чакат на помощи. Всичките тия цветни от Бронкс, мъже на по 40 години и нямат един ден трудов стаж и някой трябва да им плаща разходите за живот и медицинските на тях и на семействата им. Да ви звучи познато?

16

Анонимен

преди 5 години

А защо ни занимавате с членовете на американския конгрес? От посолството ли ви плащат за рекламата?

15

Анонимен

преди 5 години

А тук с лопата да ги ринеш шантонерките в порноламента, тая любовница на един, оная на друг и тн. че взеха и министри да стават. Отдавна сме открили демократичните процеси.

14

Анонимен

преди 5 години

В интернет има хиляди истории-млада самотна вдовица живее със синът си и дъщеря си в отдалечена ферма.Най-близките куки са на 60-70 мили.Една нощ няколко черни и правят атака с цел обир изнасилване и убийство.Тя взема полуавтоматичната ловна карабина подава пищака на малкият си син,момиченцето го крият в таванското и докато чакат полиция застрелват бандитите.Всъщност двама застрелват един раняват а оня дето е съгледвач отвън бяга с джипа.Ако нямаха оръжие бандитите щяха да ги изнасилят и убият.

13

Гунчо

преди 5 години

Още едно доказателство че Светът отива на Майна си Райна...

12

След двадесетина ...

преди 5 години

...години очаквайте поредната доза самопризнания в стил "Как ме насилваха, когато се опитвах да вляза в политиката!'. За да ги оцените истински - просто запомнете самодоволно-триумфиращата физиономия на тази дама. А после я сравнете с физиономията й след четвърт век. И открийте разликите ;)

11

Любопитен

преди 5 години

И с какво ще помогне на Америка напълването на Конгреса и сената с жени и цвет.ни?Запазване на етническия мир,може би?

10

Анонимен

преди 5 години

Тия са с около 200 години след останалия свят.

9

Анонимен

преди 5 години

С интелекта на Сара Пейлин и *** и наглостта на Дженифър Лопес. Неочаквано добра комбинация три федно.

8

Православен

преди 5 години

Написаха й сценария да събира гласовете на тъмните и крайните либерали.

7

Анонимен

преди 5 години

Намери един 57 годишен да му облизва кахонесите .Чичкото даде пари и я набута в квотите .Сега ще си обере обществената поръчки в района на тройна цена ... нищо няма да свърши ..Абе като всички комунисти дето ги избират в малата бронкс ...Това едва ли ще влезе във филма ама такава е реалноста

6

Анонимен

преди 5 години

Много *** и крадлива комунистическа *** дори цветните я намразиха за нула време едва ли ще си изкара мандата

5

Анонимен

преди 5 години

След две години мандат си заминава обратно на плочката .А може и по рано като я хванат в кражба в се пак за комунист говорим

4

Анонимен

преди 5 години

Една напълно бе.з.по.лезна кре.с.ла. Ба.ба Пелоси ще я напляска скоро. Не че вече на се карат но истинската борба вътре в партията им тепърва предстои.

3

Анонимен

преди 5 години

Колкото и да се напъват сената е на републиканците. През следващите 2 години нищо същественно няма да се случи. Само предизборни ходове. И както на тези избори конгреса ще се обърне след като не покаже никакви резултати.

2

Анонимен

преди 5 години

Яко червени каскети.Израснала в бедно работническо семейство.От малка вижда ужасяващото неравенство-работещите имат лежащите на социал имат по-малко.Пламенните и речи привличат милиони граждани.Предимно цветни и минали под дъгата няколко пъти.Отваряне на границите,безплатно всичко (само наркотиците платени,че там ще я гърмят ако си бере и не плаща) квоти за обратни,цветни,инвалиди и мултисексуални.Насърчаване на тъмнички семейства да имат по 5-10 деца.Радос!..А тя ще си купи имение в Ню-Йорк.

1

Льольо

преди 5 години

готина кака