125

OT...

преди 5 години

Чалготеката, миекането, кварталната кръчми в Бусманци, Ботуняц, Злокучене и Иваняне...не става да си заживееш в Денвър...Несъвместимо е!!!

124

зрелищаипасти

преди 5 години

пропагнадният отдел на комсомолская правда пасти да яде .

123

Анонимен

преди 5 години

В САЩ може и да се постигне много,ама рядко някой българин го прави.Нивото им е стига да си купят къща на изплащане и 30 години да блъскат здраво,за да я изплатят.И да съберат пари за колеж на детето.Лошо няма, ама и тук можеш да постигнеш същите неща.А детето ти ще учи безплатно в университета.

122

Анонимен

преди 5 години

Такива кифли с мутренско-селски манталитет няма как да успеят навън, още по-малко в Щатите.Като я гледам и слушам със сигурност е без образование.Там да успееш без образование и то много добро е просто немислимо.Това не е като тук, недоучила Мутра да е три мандата премиер на овцете.Тука ще се е точно на мястото. Ще си гласува за ГЕРБ, а могат и да я направят секректарка нещо в селсъвета.

121

Анонимен

преди 5 години

Омръзна ми скалъпената ви пропагандата !

120

Анонимен

преди 5 години

Абе на Хаваи с. Кана маргарита и две Маргсритки само по коледни шапчици си е по-добре.

119

КВО ДА ПРАВИ...

преди 5 години

Турбо сел*ското момиче там? Не знае английски. Не знае да пише и чете като я гледам правилно и на български. Без професия. Без образование. Без култура. Да си стои тука у Бугарстан за предпочитани на далеко на село и да прави деца. Да точи ракия със салата на мъжо. Толкова може. Денвър не е Долно Макареополско. Много жалко за зелената карта. Едно нормално семейство можеше да бъде спасено...

118

ZABOBOL

преди 5 години

KOLEDA-hubava,otanaloto-364-koshmari!

117

Анонимен

преди 5 години

Миналия път като ходих в България, станаха 3 масови стрелби където утепаха общо 90+ човека, едната беше пред НДК където хората се бяха събрали на концерт и некякъв българин от съседния хотел стреля и рани 500+ и уби 56 човека. Откриха в хотелската му стая после 21 автомата и 10000 патрона. България е пропаднала там да не се връща, в САЩ си оправих живота...

116

Истината

преди 5 години

Борянче, не може с 2-3 изречения да накараш емигранта да се върне! Ако един е луд да скача пред влака, за пример ли ще го даваме? Можеш ли така кратко и нескопостно да покажеш и мъката на МИЛИОНИ българи, напуснали родината си, да търсят щастието извън нея?Знаеш ли в друга страна примиерът да задава въпрос:-А вие, атрофирал ли сте?, или вицепримиер да нарича майките, борещи се за малко по-добри условия на животкресливи майки, или да нарича недъгавите им деца,че едва ли не са симулиращи???

115

Анонимен

преди 5 години

Селската хубавица решила, че в Щатите доларите растат по дърветата.И тръгнала ...

114

Анонимен

преди 5 години

Хайде ***, давайте, избивайте комплексите си, мразета България и как сте си оправили живота в сащ, само неказвайте с колко хиляди долара дъщерята и сина са в заеми, как още сричате английски.

113

Анонимен

преди 5 години

САЩ не е за всеки. Още повече са такива моми от село като тази.За нея си е да вари компоти на двора и да шета край печката.Такива като нея трябва да си стоят тук.

112

Анонимен

преди 5 години

Всяка жаба да си знае гьола........

111

Aнонимус

преди 5 години

Яли са големия там и сега плаче хахахахахахаИначе тука е най - хубу!

110

Анонимен

преди 5 години

А аз когато аз избягах, връщане нямаше. Тая каква е лигава ....... забравяш !!!

109

до 102

преди 5 години

Buttonwillow 93206 , CA

108

до 113

преди 5 години

Така е, за добро или за лошо ...Много хора не виждат бъдещето си тук.Е, има и такива, които не издържат в чужбина и се връщат.Въпрос на нагласа, мотивация и ценности е.За всекиго са различни. Зависи от средата, в която е израснал и от възпитанието.

107

реалност

преди 5 години

В крайна сметка в България ще останат да живеят хората, на които им харесва и които го желаят. Границите са отворени. От емигриралите един малък процент ще се върне, примерно 5-10 %. Останалите ще работят в други държави. А децата на емигрантите вече нямат българско съзнание, няма да дойдат никога в България. Всъщност например в Англия затова харесват като цяло българските имигранти, защото още при първото поколение се претопяват, а англичаните имат нужда от млада работна ръка

106

Анонимен

преди 5 години

Да бе мисля че си прав, в България около, 1 500 убийства за година, за 2 месеца като бех там 3 масови стрелби и около 100+ убити, едната където пред НДК раниха 500 човека и убиха 56.