7

Анонимен

преди 5 години

Коркондела е червена колкото Виденов е либерал и демократ, Коркондела е от СДС пратили са я в БСП за да го съсипе дори децата и са в САЩ, като е червена що не бръкнe дв багажника на Бентлито и да извади 2-3 млн за болните деца а плаща на протестиращите.

6

Анонимен

преди 5 години

Тоя пък, като беше шеф на МВР-то, какво направи, че сега тръгнал да дава акъл???

5

Анонимен

преди 5 години

Червени кремълски шамани никнат като отровни гъби, да обясняват очевидното желание на Русофили за смяна на модела за спонтанно, а подкрепата му от червената Коркондела, за пришито !

4

Чиновник

преди 5 години

Тези фалшиви протести са организирани и платени от БСП. Това е ясно още от лятото, когато настаниха майките на деца с увреждания на поляната зад Народното събрание. Сега са хванали разни безделници и квартални гамени да правят зулуми по улиците защото данъците на старите трошки се повишавали от сегашните 12 лв. до непосилните за "бедния" народ 16 лв.

3

Анонимен

преди 5 години

Сорос е платил на протестиращите за да напълни тука с тарамбуки като хвърли странатa в политическа криза, всички протести са дело на мозъчен тръст от чуждо разузнаване и клатят Националната сигурност. Светът е в лошо състояние не e време за либерализъм заради няколко сиромаси дето нямат 2 лв в джоба за гориво да си съсипем държавата.

2

Анонимен

преди 5 години

За последният месец цената на петрола по световните базари падан с 20 долара на барел....

1

Анонимен

преди 5 години

Опитва се! Храбрият шивач Мустафа!