73

Анонимен

преди 5 години

До АнонименПодкрепям тази стъпка на Украйна. Страната им е нападната вероломно от руския враг. Младежта трябва да се подготви за да изгони наглите руски завоеватели от собствената си родина////////Като подкрепяш,заминавай да се биеш ТИ,а не да пращате тези измършавели полугладни деца!И самите украинци са с руски произход,австрийските немци им създадоха изкуствената украинска нация,фашисти!От 8 век вървите на изток,никога източна страна не е нападала западна страна първа, НИКОГА!

72

putin

преди 5 години

снимка 14 - тоя е болен от спин бе.... басиснимка 17 - някой да ги нахрани тияснимка 4 - евреин от концлагерснимка 3 - ЛОЛИ!! тая ще си я наема да ми чисти колибата на кучето. ммм

71

Анонимен

преди 5 години

78, поляците първи започват да колят - през 17в. нападат Русия с цел да я превърнат в католическа колония. Започват да избиват масово де що видят православни християни. Влизат в Москва, избиват населението и опожаряват града. С цената на неимоверни страдания руснаците успяват да ги прогонят от земите си. И сега полските фашисти се правят на жертви. Малко ги маризи тов. Сталин, дори обширни територии им хариза с излаз на море на неблагодарниците. Хитлер хубаво разруши Варшава.

70

Анонимен

преди 5 години

Поляци,руснаци,украинци,румънци,българи и други са със един произход,брат убива брата!Това е геноцод над славянското население!Ако иска някой да се бие и воюва,да отива лично да се бие,а не да праща деца за пушечно месо!

69

Анонимен

преди 5 години

Видяхте ли знамето?Жълто и синьо,като на Европа и Украйна.Тези фашисти искат да извършват геноцид от славяни върху славяни.Какво правите,бе,хораааааа?Защо са ви такива фанатици и убийци?Няма ли кой да спре това?

68

Анонимен

преди 5 години

Абе вас на военното на какво ви учеха тогава фашисти ли бяхте ??? Поляците и украинците многодобре знаят какви са руснаците и как са ги трепали--Катин ,гладомор и какви ли не геноциди ...

67

до 75,74

преди 5 години

И досега из Иловайск, Изварино и Дебалцево се носи вонята на изгорели и изгнили оркаински нацисти, а костите им още стърчат от разкривения ръждясал метал на унищожените им камиони, танкове и БМП-та. Много вода изтече от тогава, но все още мрът оркаински нацита, особено когато им се взриви поредния миномет "Молот" направен от качествена оркаинска ламарина и залепен от умни оркаински инджинери.

66

Анонимен

преди 5 години

До 58Не и ко ти я запалиш подобаващо ;)

65

Анонимен

преди 5 години

Браво на украинците. Така се прави. Видиш ли руснак трябва веднага да му разбиеш гадната руска мутра.

64

Анонимен

преди 5 години

Браво браво! Младите ги учат на патриотизъм. "Силно да любят и мразят". Когато назрее момента ще изхвърлят зелените човечета от земите си. Бой по московитите!

63

Анонимен

преди 5 години

Е какво лошо има, хората да се учат да се бият?

62

Патриот

преди 5 години

Ми то черноморието ни и него го прилапаха Руснаците ..и то Руско !! да им е честито продажни пръдни сте вие *** руски!

61

Анонимен

преди 5 години

Няма проблеми да се бият и да губят още територии. Украйна е голям подарък от Ленин, Сталин, Съветския съюз, комунизма. Сега ще се изправят срещу старата Русия.

60

Главоч

преди 5 години

Това е Бандераюгент!

59

Анонимен

преди 5 години

Крим е руски. Това показват фактите.

58

РККА

преди 5 години

Европа се чуди как да изхрани гръцките лентяи,а на тез освен храна им трябва и скъпо струваща хоспитализация в специализирани центрове за душевно болни..само наш *** Бочко се не сеща че са бита карта,и наред с полските гнили ябълки се скъса да вкарва шекерчетата на Порошенко..

57

Реалист

преди 5 години

До трафоПОСТ Та това ефашизъм. Този път украински.

56

kukla

преди 5 години

Доста вероятно е това да е истина, както се описва тук. Гладният стомах мисли за революция. На запад от Украйна си стоят мирно и плямпат за солидарност. Обещават демокрация. Ако им дадат на украинците демократично от европейските пари и тогава те ще се успокоят. Иначе не виждам даже и да настъпи примири в изт. Украйна как ще се нахранят всички украинци.

55

гого

преди 5 години

в интерес на историческата истина и Киев е руски, да го взимат и да ги пращат урките в Лвов, само че там поляците имат претенция и то сериозна....

54

Анонимен

преди 5 години

И да има истина в статията, ще е преувеличена..