180

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 201 Изобщо си говориш да си правиш проветрение на устата. Руската пропаганда съвсем ти е промила мозъчето. Българския език изобщо не е спиран в училищата. А Русия е агресор заграбил вероломно чрез измама украинска територия и предизвикал изкуствено чрез свои агенти размирици в Донбас в последствие директно подкрепени от руската редовна армия. Нещо недопустимо в наши дни.

179

Анонимен

преди 5 години

Нека си разделят всичко,щом толкова се натискат да държат Украйна,но да поддържат ред и да не гладуват там,не одобрявам насъскването на едни украинци срещу други,а също поляци,българи и други националности.И отново да се разреши българския език и училища там,защо ги спряха? Трябва да я оставаят в спокойствие и мир,много хора пострадаха и измряха и от двете страни,деца и хора,използвани за пушечно месо.

178

Само минавам

преди 5 години

Кой е тоз кавал Путин?Дето направи от Украйна член на НАТО ли?

177

Анонимен

преди 5 години

До анонименВеждам че си русофил, но освен че си русофил си голяма и глупава мисиpка. Не се излагай повече с твоята Русия. Не можеш да я избелиш пред света каквито и салтоморталета да правиш в нейна изгода. Русия е държава престъпник, държава терорист.

176

До анонимен 197

преди 5 години

Путин е виновен че се надигнаха, той е същият но по-голям престъпник - подлъга ги,"ние своите не предаваме", загатвайки че, ще ги вземе като Крим за да се надигнат чрез изпратения от Русия Стрелков-Гиркин. Войната я точат така, че да убиват максимално много хора и да разчистват територии. А в Сирия подстави цяла взвод от бивши доброволци от Донбас да бъдат бомбандирани и то СЛЕД като американците им казаха че, там на това място ще падат бомби!

175

анонимен

преди 5 години

До анонимен 193 всичко това стана след като Порошенко нападна Донбас и той е виновникът за войната. Само че руските доброволци му разказаха играта в Дебалцево. Да се благодари, че му се размина само с това, защото той е военопрестъпник избил десет хиляди свои граждани.

174

Анонимен

преди 5 години

Когато падна Берлинската стена,спомням си,че се радвахме,защото го асоциирахме с нашите загубени земи,хора и Македония.Тогава се учудих защо американците не бяха особено доволни от събирането на западна и източна Германия,дори президентът им беше изказал неодобрение по този повод,но след като виждам какво се е случвало и случва,сега ги разбирам защо се страхуват от обединението на немците.

173

Анонимен

преди 5 години

До анонимен 194През 1922 американския президент спасява 10 милиона гладуващи руснаци от поволжието от гладна смърт. През 30-те години под влияние на приятеля на Русия Ротшилд САЩ индустриализират Русия и построяват 1500 предприятия за което Русия плаща с украинското зърно, а след това САЩ изпращат помощи на засегнатите от голодомора. През ВСВ САЩ спасяват Русия от Германия, както и през 1991г я спасяват от тотален разпад. За благодарност днес Русия постоянно се зъби на САЩ за кеф на русофилит

172

анонимен

преди 5 години

През 1890 г. руският император възпира Германия, за да не разгроми окончателно Франция. И през Първата световна война франция няма друг избор, освен да се бие с Гремания, за да не бъде поробена. Научете малко история

171

До анонимен 184

преди 5 години

Не се връзвай на тази пропаганда, колкото и убедително да ти звучи. Русия е осеяна с гробове на млади момчета военни, пратени в Донбас служебно но НЕофициално. Дори часовник ръчен не са им позволили да си вземат за да не бъдат разпознати ако ги убият или хванат (заради часовата разлика - те си държат руското време ако имат часовник). Телата им ги извозват със същите камиони с които карат провизиите на идване и ги връщат по родните им места. Закопават ги без много шум с надпис "загинал при изпълнение на военния дълг" и роднините не смеят да гъкнат. Порови се малко извън путинските сайтове.

170

Анонимен

преди 5 години

Военните действия започват с германско настъпление в Белгия,Люксембург и Франция, австро-унгарско настъпление в Сърбия и накрая е руското нападение срещу Прусия.

169

Факт

преди 5 години

На Русия е необходим самостоятелен политически субект с който да води диалог,а не заложник на САЩ.Ако ЕС се отбранява сам,то няма да е толкова зависим от американските прищявки!Добре известна е позицията на САЩ,че Третата световна война трябва да се води на европейска територия,а самата Америка да остане незасегната.През 80-те това предизвика масови протести(като Грийнъм комън),но сега Европа е твърде зомбирана,за да проумее какво я заплашва при такава война-пълно унищожение!

168

Анонимен

преди 5 години

До До ИСТОРИЯТАБаща ми е разказвал че летящите крепости са минавали почти всяка нощ над селото му в хасковско по пътя им за Румъния. Хвърляли са бомби но никога в населени места а извън тях. Край селото е паднала и една летяща крепост свалена от германците но в нея е нямало екипаж. Спомням си като дете че дядо ми имаше разни тенекии които изполваше из двора а на тях пишеше US AirForce

167

Анонимен

преди 5 години

До АлексА може, ние да сме чели "алтернативна история" изкривена от нашите преподаватели, които са част ог голям общо-европейски заговор ... Тадададъъъъъъм!!!!!!Лафя си, смешняк да става, споко !

166

Анонимен

преди 5 години

Човеците само чакат, да се избият отново. Избивайте се!

165

До ИСТОРИЯТА

преди 5 години

Бомбандировките над София са станали по искане и съгласувано със Сталин!!! Маркера са били кубетата на Св. Александър Невски. Нито един пилот обаче, не е хвърлил бомба върху тях! Опитали са се да изхвърят максимално много бомби върху Борисовата градина. Паркът е бил абсолютно равен, но ако се разходиш и днес през него, ще забележиш вълнистия терен - това е от бомбите, леко загладено и засадено, като спомен.

164

Анонимен

преди 5 години

На баба Меркел и се видя много скъпо да заделя по 2% от БВП-то си за отбрана както иска Тръмп и сега заедно с колегата Макрон ще измислят евтин вариант за защита от Русия. Ще заделят по 0.5% от БВП-то за отбрана и ще плашат Путин. Пълни нещастници които като видят зора първи ще изтичат да се молят във Вашингтон.

163

zed

преди 5 години

До Анонимен 182 i 183Русия се включва във ПСВ още в началото, като се обявява в защита на Сърбия и започва мобилизация, а Германия и обявява война. Чак след това Франция започва подготовка за война. Това са реалностите и фактите.Русия не спасява никого от разгромм защото Германия я бие като мече в дирек и Русия разчита на западния фронт за да отклони германските войски от себе си, а впоследствие влиза в сепаративен мир като изоставя Франция и съюзниците и да се оправят сами. Това е

162

анонимен

преди 5 години

Порошенко заповяда на украинската армия да нападне Донбас и той е главният виновник за войната там. Фактически в Донбас той воюва срещу собствения си народ. В Донбас 90 процента от населението говори руски и те искат да имат връзка с Русия. Лъжа е, че там е влизала руската армия. Ако тя беше влязла там, Киев щеш да падне след 2 седмици. Имаше руски доброволци, които защитиха населението от клане.

161

Анонимен

преди 5 години

До zedРусия последна се включва във войната,така че няма как да е въвлякла Франция в конфликт,а спасява Франция.И събитията около 1925 година е въстание на земеделците и последвано от целия български народ срещу инквизицията и мародерствата на управляващите,Русия няма нищо общо.