38

иван

преди 5 години

Знаете ли, какво означава "жълт сайт"? Това е сайт, статиите в който съдържат част достоверна и част недостоверна информация, как да кажа, също като имитиращите продукти- сирене от палмово масло примерно. Също е полезно преди да се цитират библейски цитати, да се потърси съдействието на теолог. Не че е трудно, само че не това е целта на статията.

37

Анонимен

преди 5 години

Има една много хубава книга на един български биохимик - Юлиян Караджов се казва-доктор по биохимия на мозъка!"Канабис.Наука и политика!!"Прочетете я....................много хубава книжка, и много неща ще ви станат ясни!!!

36

Анонимен

преди 5 години

Алкохолът и тютюна (т.нар. легални дроги) са по-вредни от канабиса.Това е факт...............но се крие от простия материал.Има много книги по тая тема..............написани от лекари и биохимици!!

35

Анонимен

преди 5 години

Канабисът има и доста полезни качества.............................ако се ползва под надзора на медицинско лице!!Много митове и легенди има за канабиса..............сложна тема е това, и от химическа , и от медицинска гледна точка!!!

34

Анонимен

преди 5 години

И всички почнали да виждат чудеса и ангели :))))))

33

Дон Карнаж

преди 5 години

Т.е цялата мисъл ми беше че дали в библията го пише или не няма да има много тежест тъй като инфромацията се контролира изкъсо, а съзнанията на хората могат да се пренапишат с повторения, просто в днешно време го знаем и е по-силно наистина тъй като медиите нямат други източници на приходи освен да се продадат на бизнес или политическа партия. Добът класа / Пъдар класа да го изтапаня на БългарскиНе ме мразете за цинизма, събуждането трябваше да стане преди много години

32

Дон Карнаж

преди 5 години

Какво ще стане ли? Ами нищо бизнеса когато си иска пуска промивки за които си плаща като всяка друга услуга и даже ви създава типове култури от които после жънат пари с десетилетия. Могат да забранят и легализират каквото си искат - просто едно съобщение, една идея се повтаря безкрайно, докато резултата е налице. Възприятията не работят с факти а с импресията за фактите, те работят върху възприятията чрез повторения - никой няма защита срещу повторението на съобщение, влиза в подсъзнанието

31

Анонимен

преди 5 години

А пък аз казвам,да си вземете канабиса и да си го наврете в гъъ.за!Престанете да правите реклама на наркотици и да лъжете!

30

Споменавам

преди 5 години

Събрали се трима приятели. Първият:-Само да знаете как си изкарах готино наКоледа-бях с адски готини гаджета цяла вечер, як купон до зори, раз скрепи стена работа! Вторият:-Ей,аз бях на един хубав остров, с голи секси мадами, много пиячка, слънце, къпане в морето, въобще неотразимо! Третият:-Пичове, и аз бях с Вас в кухнята,на Коледа, ама не пушех трева!

29

Смях

преди 5 години

Естествено, че лекува почти всичко- да сте виждали наркоман да се оплаква от нещо, докато пуши???Даже и час след това(по-точно времето, докогато наркотикът действа върху мозъка), пушещият е весел, щастлив, смее се в повечето случаи, понякога и без причина, или казано - той се е възнесъл над житейските проблеми и всичко му е розово! Как тогава да не му е хубаво? Имам усещането, че статията величае наркотика, и самият съчинител е пристрастен към коката!

28

Анонимен

преди 5 години

Извод: канабисът е полезен, но не е за легализиране, защото иначе стотина индустрии ще фалират. Все едно да очакваш фармацевтичните компании да се откажат от многомилионните си приходи на година и да започнат да препоръчват на хората да си отглеждат билки в саксия. То май и отглеждането на билки се оказа предмет на регулация от страна на ЕС, след като влязохме там.

27

До Анонимен 29

преди 5 години

Напушил си се - кръвното ти не се е променило. Заблудил си се нещо. Между другото, оригиналната статия(на английски) е от 12.07.2017 год.

26

Лицекнига

преди 5 години

Подвеждаща статия.цитатите от библиятя са грешни и манипулирани.драскача по-добре да спре наркотика щот шефа му може да прочете какви лайнна пиши и да го уволни

25

Kaneh Bosm - Cannabi

преди 5 години

+++++++++++++++++++++++++++++++

24

Анонимен

преди 5 години

До HEAVY METAL FOREVERА оня слуга, който е знаял волята на господаря си, и не е бил готов, и не е постъпвал по волята му, ще бъде бит много; който пък не е знаял и е направил нещо достойно за наказание, ще бъде бит малко." - егати бунтаря, заклевам се...учи всички как да са послушни роби...

23

_\|/_

преди 5 години

Пропуснах да спомена, че лекуват и заболявания на сърдечно-съдовата система.

22

До 29:

преди 5 години

Много лъжеш.

21

_\|/_

преди 5 години

"По принцип съм за легализирането на марихуаната, но това че се е използвала за лечебно мазило, не е никакъв аргумент. То и през Средновековието лечителите тогава са ползвали пиявици за какво ли не."Пиявиците имат доказан медицински ефект. Нарича се хирудотерапия- в общи линии ти лепват няколко пиявици върху следоперативната рана и благодарение на ензимите, които освобождават, тя не се инфектира. Същата ефективност имат и срещу тъканна некроза.

20

Анонимен

преди 5 години

Имах високо кръвно. Пиех една шепа хапчета за да го държа в граници на 140 на 100.Един ден попитах един стар човек с какви хапчета си подържа кръвното ниско. Изненадаме когато ми каза че три пъти на ден с по едно дръпване от цигара с канабиса е достатъчно кръвното да е нормално. Пробвах и се изненадах. Кръвното ми се срина до 125 на 80.Никой доктор не ми каза че канабиса смъква кръвното. А ме тровеха с химия.

19

Жигули Журналов

преди 5 години

И тогава Господ рече:-Ти днешно недоносче, за туй ли бъркаш в малкото останал ум на младите?-Ти ако прочетеш, че сестра ти е ..., не ще ли помислиш, че нямаш сестра?-Ти само от рекламата и ПР ли си воден?-Ти чул ли си за чест и морал?-Ти знаеш ли историята на цивилизациите, кога продукти са влезли в еврейско, как са се ползвали.-Ти как ще се почувстваш, ако някой каже, че твоето семейство е открило благовонното свойство на екстрементите???