1021

Викинга

преди 5 години

Простите хора правят бунтове,а умните революции ! Всичко в началото е добре но после всеки се отегля и чака някой друг да му свърши работата или да обере негативите, ако се издъни положението ! Такъв е българският манталитет за съжаление ! После пак ще чакаме дядо Иван да ни спаси,че да има кой да плюем после !(( Край ще има ли,ще се научим ли от историята,не знам((,но така ще изчезнем !!!!!!!!!

1020

Бойко българоубиеца

преди 5 години

Бойко спри да крадеш, че народът ти избяга на Запад. Ако приемеш закона да не плащаш и майчинството, все едно се съгласяваш със законния геноцид над българския народ. Вдигаш цената на горивата да си купиш още един остров, че ти е тесен този дето имаш. А 26 млрд. си ги връщай от твоя джоб. Хората в България не са ти роби. Като вдигаш постоянно цените на сметките кой ще издържи в България?????

1019

Комуниста

преди 5 години

Визия за България:1. Заместваме всички напитки с ВОДА;2. Заместваме всички храни с ХЛЯБ - с купони;3. Бензин и ток не ни трябват. Жан Виденов!!!

1018

Симо

преди 5 години

Колко хора срещнах, които искали да бъдат с Русия. Да сме били като част от Русия. Безмозъчни. И кой ще ни представя интересите в държавната им власт? Бившите палачи на Коминтерна? Не, това няма да стане, понеже в Русия Комунистическата партия е забранена със закон. След 1930г, но официално след Ленин и след Сталин в Русия не е останал пукнат Българит по високите етажи на властта, че да лобира за България. Нужни са качествено нови хора, които да ни представят в Русия. А, не дъртите лисунгери.

1017

Ще поскъпне всичко

преди 5 години

Българите протестират, защото искат по-добри условия на живот. Хора, разберете вдигне ли се цената на горивата ще се вдигне ВСИЧКО. Тук не е въпросът дали имате или нямате кола, а че всичко ще поскъпне, а иде зима. Бойко сякаш иска да се отърве от пенсионерите и да измрат през зимата, за да спести да плаща пенсии. Напомня ми 97-*** година, когато беше Костов на власт и повтаряше ,, Стягайте коланите". Единствената разлика е, че тогава не можеше да се емигрира легално, не бяхме в Е.С.

1016

Анонимен

преди 5 години

какви горива, какви застраховки ви се привиждат на протеста, ве некадърничета.това е чист граждански акт срещу неадекватниците в парламента, мс и държавните органи. в него няма политика има искания към политиците т.е. към тарикатите във властта, а следващата неделя вече ще сме стотици хиляди по улиците и пътищата.

1015

бай ой

преди 5 години

винаги се намират ченгета да организират протести, винаги се намират *** да протестират, намират се и олигарси да финансират, големият въпрос е като падне правителството кой ще дойде да управлява и какво ще направи...К.Н. няма търпение, а отзад Р.Овч.доволно потрива ръце...и нито горивата ще поевтинеят, нито *** ще забогатеят, пак ще си протестират по улиците гладни и недоволни...аз отивам да работя,че иначе глааад...

1014

Анонимен

преди 5 години

Тук двама- трима /па може и само един/ платени трола си позволяват да обиждат справедливо гневящите се на престъпното управление хора.Тролчета, че нали вие - герберчетата и комунистчетата, сте си едно и също, бе! Кого лъжете?! Нали една майка ви е пръкнала - все едно и също вредно нещо, което изгони де що имаше млади и работоспособни хора оттук и шепата останали в момента заради такива като вас си стягат багажа. И децата няма да ви се вържат на евтината провокация и елементарни похвати.

1013

Зозо

преди 5 години

Глад и лабут за ***! Не може всеки *** с кола. Та и по две коли имат. Бензина 5 лв., гражданската 1500 лв.!!!

1012

Nari

преди 5 години

Niakoi si e vkluchil transponderite.....

1011

До 1082

преди 5 години

Малкият въпрос е, ти на каква герберска хранилка си, излез тази вечер и намери платените "протестъри" герберче

1010

Анонимен

преди 5 години

ГОЛЕМИЯ ВЪПРОС Е НЕ ДАЛИ, А КОЙ ПЛАТИ ПРОТЕСТИТЕ И КАК ОЧАКВА ДА БЪДЕ КОМПЕНСИРАН. ЗАЩОТО ВЧЕРА СЕ ИЗГОВОРИХА КУПИЩА ЛЪЖИ- НАПРИМЕР КАК ПО СОЦА СМЕ БИЛЕ НА 33 МЯСТО В СВЕТА ПО БЛАГОСЪСТОЯНИЕ- ТОВА Е ЖЕСТОКА ЛЪЖА- МЕДИ ДОГАНОВ БЕШЕ С ДОМАШНО ОПЛЕТЕНА ФАНЕЛКА НА КРЪГЛАТА МАСА- КАТО НЕГО БЯХМЕ 80% ОТ БЪЛГАРИТЕ.

1009

Sega utre

преди 5 години

Aide na drugia pro test vseki bulgarin da si napishe na edin bial list kolko pari za edin chas pecheli sega i kolko iska da pecheli utre kato doide Cornelea na premierskia kojen foteuil .....

1008

Анонимен

преди 5 години

Не е цената на горивата,или данъка за стари автомобили,гражданската отговорност е проблема,там е голямата далавера

1007

Дърт комуняга

преди 5 години

Ако другарката Нинова стане министър-председателка, бензина ще стане левче литъра! Само БКП! Долу Бойко! Урааа

1006

Гошко

преди 5 години

Да се протестира заради цените на бензина, е все едно да се протестира срещу глобалното затопляне. Просто определени кръгове имат тесни политически интереси от тези протести и затова ги стимулират с пари и влияние!

1005

Фори

преди 5 години

Протестерите са платени.

1004

пипи дългото чорапче

преди 5 години

Мразя ви безплатно Герб!

1003

България за ГЕРБ

преди 5 години

Да живее ГЕРБ и Комсомола !

1002

Кирил

преди 5 години

Кирлив съм и в душата герберска!