70

Анонимен

преди 5 години

А безрезервното прехласване пред Евросъюза и незачитането на мнението на хората които са критично настроени към повечето политики провеждани от еврокомисията ,нима не е болшевизъм,комунизум и диктатура!Не може да се втълпява на хората ,че без ЕС света ще загине!

69

Уууу!

преди 5 години

Всеки президент на САЩ прави война някъде по света до днес.Този обаче иска нова Световна война!Вероятно ще е последния президент на САЩ...

68

Англофил

преди 5 години

Удряй Тръмпе накарай немците да повръщат кръв.

67

Божинката

преди 5 години

Смях,...партизаните и техните пра пра внуци са на власт.България ще дръпне нагоре от дъното-никога?!

66

бай ганю

преди 5 години

има ли нещо за което тръмп иска да е силно или по добро от америка?дори не позволява на никой друг да има размера на собственното си его..как ли ще ги мерят с наш боко като ги срещнат? голямо его-мерене ще падне

65

Анонимен

преди 5 години

Ами нормално Тръм е Американец за него САЩ са номер 1 а ЕС е съюзник но и конкорент.. И така си е редно не сме в децката градина

64

Анонимен

преди 5 години

Европейският съюз е еврейски съюз и глобален проект на еврейските САЩ за да обезличат европейските народи. Туск е пропаднал политик и в Полша всички го ругаят за истанбулската конвенция за смяна на пола и за пакта на ООН за заселване на ислями в ЕС.

63

Тръмп е за малко

преди 5 години

Тръмп мандата му вече изтича, Европейският съюз е вечен...

62

Божинката

преди 5 години

Кой е Туск, това е въпроса?Тръмп е милиардер, Туск е въшкар.Въшкаря е на власт да *** пари.В България е така, въшкарите-шумкари се наядоха и се подуха като въшки.

61

Анонимен

преди 5 години

Амриканците трябва освободят Европа от руското робство. Руската агресия унищожава Европа.

60

Европейският съюз

преди 5 години

Европейският съюз да не е Съветския съюз ,че да се разпада. Европейският съюз е най-голямото политическо и демократично постижение на човечеството от както свят светува до наши дни. Благодарение на него в Европа вече никога няма да има войни. Европейският съюз е сложен жив организъм, който се развива и се променя. Това се случва в момента. Този тип съюзи е бъдещето на човечеството.

59

Анонимен

преди 5 години

Вместо да пишете такива измислици, защо не качите видео от речта на Тръмп при посещението му във Полша???Или това противоречи на опорните ви точки?

58

Хахах

преди 5 години

Поредната журналистическа пропаганда! Лъжа и измама! Тръмп никога не казвал подобно нещо. Той многократно е казвал че Европа в момента е една бъркотия и САЩ вече няма да поемат отбраната. Тоест самия Тръмп призовава Европа да си направи по силна армия и да си подсигури границите а не да разчита на САЩ.

57

Анонимен

преди 5 години

Полски женчо, изправи се като мъж и застани срещу САЩ за да защитиш интересите на Европа, ВМЕСТО ДА МИ ХЛЕНЧИШ ПО МЕДИИТЕ КАТО УЧЕНИЧКА! ТИ СИ ПОЗОР ЗА ЕС!

56

Некъф

преди 5 години

Оффф пък такива като Туск каква силна европа искат не е истина!Искат само гeйtaци да ни управляват.

55

АНТИ

преди 5 години

Ще се молите на Русия да пак да ви освободи !

54

Отвъд голямата локва

преди 5 години

Туск е абсолютно прав. Тръмп управлява щатите като семейна фирма, свикнал е да притиска и заплашва бизнес партньорите си и затова не иска силен противник като ЕС. Опитва се да разедини страните, за да се справи по-лесно особено с по-малките от тях. Не харесва правилата в Европа, защото му пречат да си върти бизнеса. Ние сме малка държава и винаги ще сме губещи ако сме сами. Това ли искате?

53

цар Борис ІІІ

преди 5 години

Винаги с Германия,никога против Русия !

52

Анонимен

преди 5 години

И след като е против силна Европа, вие какво правите по въпроса бе Дончо? Пращате немския външен министър Химлер, пардон, Маас да се кълне във вярност на САЩ. Ето колко жалки и cмoтани сте лидерите на ЕС.

51

ссс

преди 5 години

тръмп го интересува само Америка, човека си го казваше и в президентската кампания, ама кой да слуша...