77

Веселин

преди 5 години

Абе вие сериозно ли вярвате ,че има депутат честен..........особено от БСП...всички

76

Дали тази жена

преди 5 години

се усмихва някога? А дали е истинско детето и съпругът й?К.Нинова все пак има и усмихнати снимки с мъжа си, сина си..Е.Йончева НИКОГА не сме я виждали на снимка с мъжа си, с дъщеря си.Видът й винаги е на "военна" от "една" армия.

75

Анонимен

преди 5 години

На лена сега не и харесва , че било политическа поръчка.! Но когато е политическа поръчка от Москва и харесва.

74

Анонимен

преди 5 години

ББ избра Цацата, сега и не само сега Цацата връща услугата.

73

Mopcku_

преди 5 години

Някак си версията на Йончева ми се вижда правдоподобна. Особено имайки предвид Делян Добрев за който всички с наясно, че купува изборите в хасковско. Повтарям за тия дето не са прочели по-горе - Делян Добрев купува изборите в хасковско. Напред Ленче и не се отказвай от независимия анализ на пътя!!!

72

Анонимен

преди 5 години

Елена Йончева настъпи Бате Бойко по "мазола" и най-голямата му гордост магистралите. Проверката за фалшивите и нискокачествените магистрали, които тя предизвика, го направиха отмъстителен и е поръчана да я "опраскат".

71

Анонимен

преди 5 години

Ей алооо управляващите, българинът не е толкова *** колкото го мислите и още малко ще ни трая, а накрая ще ви покаже "откъде изгрява слънцето", като на президентските избори. Мафия.

70

Анонимен

преди 5 години

Ами ако излезнат два острова? Този на Боко и на онзи ***? Пак ли ще е манипулация?

69

Анонимен

преди 5 години

Измишльотините на ГЕРБ да пришият някого към Цветан Василев, за да го дескридитират е всеизвестна тяхна опарна точка. Има ли някой българин да не го знае, *** доказвай с години, че си невинен. А къде е Цветан Василев някой задава ли си този въпрос? Защо още не е осъден? А КОЙ се възползва от кредитите на фалиралата КТБ и сега е милионер и няма да връща кредитите, с които си закупи на килограм медии? А? Ааа него не го разследват, щото видите ли всичко му било "чисто" (опрано). Ей циркаджийска про

68

Изнервен

преди 5 години

Някой изненадан ли е, че и тази говори за политическа атака. Как пък един не си замълча, докато излязат резултатите от проверката и тогава да говори? Ами ако излезе, че наистина има офшоркс и през нея са минавали мръсни пари?

67

Анонимен

преди 5 години

Те шарките ги отвориха при вашето управление на Орешарски.

66

Анонимен

преди 5 години

Когато Йончева клевети някого това е корупция. Когато нея сгащи законът това е политическа. репресия.

65

мунчо

преди 5 години

многознаещи тролчета,ша ви светна за една тайна:значи има закон/наредба/ у нас в радиус от 200м до училище да не се продават алкохол и цигари,а да видим:-до всяко училище има "ЛАВКА" залепена до оградата му-а какво продават в "лаФките" ?!?!-и на кого са "лаФкиге"-и дека е цацароФ-и дека са минисрЕте-и дека са дУпедатите най-веке о ОПГ герППППППППППП-Ъ?!?!

64

Тошо артиста- тато

преди 5 години

Така беше Ленче поръчки политически и от Москва ги пускаха.

63

до странджата

преди 5 години

абе и аз искам да застана твърдо зад нинова.и да и направя лашкенсон аркадан

62

Анонимен

преди 5 години

Ленче, когато говориш неистини и обвиняваш другите не е поръчка, а сега за теб било поръчка......

61

чеченеца

преди 5 години

-ельонче -По нашия екип е стреляно, били сме отвличани и бити-признай си и за еването щото иначе не си обективна

60

Го4о

преди 5 години

И вчера в интервю Ленчето от БСП каза, че многократно е призовавала прокуратурата да направи разследване за нейния случай защото "била невинна"!?!? Ето сега прокуратурата се сезира и има възможност да докаже истината. А това, че делото е "поръчка" - ДА ТАКА Е : Делото е поръчано от самата нея! Ако не вярва да попита Цацаров!

59

луис армстронг

преди 5 години

говори се че йончевото еленче била върла дудукчийка и искала да си излежи присъдата в пазарджишкия затвор.щяла да работи на две смени с кавал и зурна.на каскетите рязко им спират субсидиите и ниновото курвелче ще излети от поста си като ракетата союз юз

58

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Кyманиз говори, че е запознат с "репресиите" на ГЕРБ...- скандално и нагло...