9

Шопо

преди 5 години

Нема Дека да оди !!! Иначе ке се сдобие со инфаркт....

8

Анонимен

преди 5 години

Когато не могат да отрекат твърденията на 1 жена, казваща истината, следват действия по запушване на устата и.Една друга жена поради същите причини бе убита брутално. И самопризнаха 1 индивид, бавнораз.виващ, със затруднен говор, от бо.ята.

7

Неам нерви

преди 5 години

За мен има две причини!Едната е демонстрация на властово надмощие и сплашване срещу тези, които критикуват.. за да си имат едно на ум.Втората е, че няма толкова пари за крадене колкото са свикнали.. това ще отприщи ново явление в световната политика и изобщо в политиката с мафиотски нюанси, а именно - ще започнат да си отнемат прехраната (хранилките) и не е изключено да станем и свидетели на мафиотско разчистване... между "политици" ... с трупове. Ще поживеем, ще видим!

6

Анонимен

преди 5 години

Дежурният "форумен мъдрец" (7-ми зъб долу вляво) го боли заради прогнилите корени, а като докосне някой 2-3-*** от тях - врещи до Бога; после пък врещи, че иска не тъкмо неговите трима, а всичките 240 - ха *** му угаждай на такъв "мъдрец"!Такъв си е направо за изваждане с всичките корени - ама да е видял някой изваден гнил форумен - и не само форумен, "мъдрец"?

5

ПР НА ЦАЦАРАТУРАТА

преди 5 години

СЪГРАЖДАНИ, ТОВА Е ЧИСТ ПР ТРИК НА ЦАЦАРАТУРАТАПРЕДСТОЯТ ЕВЕНТУАЛНИ ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИНЕ ИСКАТ ДА РАЗВАЛЯТ КОАЛИЦИЙКАТА СИ С ОП И ЗАТОВА ОТКЛОНЯВАТ ОБЩЕСТВЕНОТО ВНИМАНИЕ С ФИКТИВНИ ПР АКЦИЙКИ. ВСИЧКИ ЩЕ ИЗЛЯЗАТ ЧИСТИ КАТО МОМИНИ СЪЛЗИ. ВИЖТЕ ДЯНКОВ, ПАК ДЕЛОТО Е НАНИКЪДЕ. ИДЕЯТА Е ПРОСТО ДА НИ ПОКАЗВАТ, ЧЕ ПОЛИТИЦИТЕ С ГЕРБ НЯМА КАК ДА СА НЕДОСЕГАЕМИ. ЕМИ ВКАРАЙТЕ НЯКОГО В ЗАТВОРА ТОГАВА. НО ВСИЧКИ СА КОРУМПИРАНИ. ЕДИН, АКО ВКАРАТ, МНОГО ЩЕ ЗАГАЗЯТ. ЗАТОВА ВСИЧКИ СИ ПАЗЯТ ГЪРБОВЕТЕ.

4

Димо Падалски

преди 5 години

Цацаров ИМА ОСНОВАНИЕ за искане сваляне на имунитетите НЕ на шестима ... А на поне 200 от тия хрантутници и оядени *** , "работещи" като "депутати" !!! .. НИКОГА , АМА НАИСТИНА НИКОГА НЕ съм видял тази зала там пълна .. дори наполовина !!! "Висят" по 15 - 20 човека , които главно си бъркат в носа , четат вестници или си играят на телефоните .. И ТЕЗИ ВЗИМАТ ЧЕТИРИЦИФРЕНИ ЗАПЛАТИ ?!?! .. Какво би станало , ако всеки от нас , НЕ СИ СПАЗВА РАБОТНОТО ВРЕМЕ РЕДОВНО И НЕ ВЪРШИ НИЩО ? ЗНАЕТЕ,НАЛИ?!?

3

Анонимен

преди 5 години

основанията идват от настъпените делян добрев , бибитко борисов и шайкаджията антон тодоров - настъпени от една жена :D да се разследва хасковското джукесто джудже дето дори съдът реши че се разхожда неправомерно в парламента ми даже председателства енергийна комисия и бута на гинка далаверите

2

СОТИРЧО ЦАЦАТА

преди 5 години

Няма проблем , бе ! Ще ги привикаме. Ще ги поразпитаме. Ще отчетем "дейност" за пред ЕС , че "мачкаме" престъпността и НЕ ни пука от никой ... Па после ще ги пуснем по живо и здраво ... Да не се "стягат" много ... Ще им дадем по една вафла "СПОКО" ... !!!

1

ТРИТЕ ПРАСЕТА

преди 5 години

Разбира се,че има.Заръката на Пеевски и Борисов е достатъчно основание.