27

Анонимен

преди 5 години

Абе как бе младеж,как да ги свържа!!!

26

Анонимен

преди 5 години

Никой не краде освен самата топлофикация.Тя дори вече не доставя услугата си или е с толкова намалена температура, че реално все едно нямаш парно и топла вода

25

Анонимен

преди 5 години

До 11-ти съветоткажете се целия блок от топлофикация, ще спестите и пари и нерви !-защо да се отказва блока? няма да има никакви драми и ексцесии, ако както при всяка друга комунална услуга - когато имаш отчет нула, във фактурата също фигурира нула! Който се е топлил, респеттивно - който е вкарвал топлото в блока - той да плаща! Другото е мошеничество и измама - няколко се топлят - всички им плащат!

24

Анонимен

преди 5 години

Порното "топлофикация" - единственият публичен дом на територията б-г, в който хем те еват, хем си плащаш!

23

Анонимен

преди 5 години

Днес в София през деня беше около 25-26 градуса.Подобна температура има на Малдивите например.Дали там пускат парно?

22

11-ти съвет

преди 5 години

откажете се целия блок от топлофикация, ще спестите и пари и нерви !

21

Анонимен

преди 5 години

Как да пестим от парно?-Никак! Даже и да не ползваш парно, идва рекета наречен "дялово разпределние" , при което един вкарва топлото в блока, за да се топли, но ти го подпомагаш !

20

Анонимен

преди 5 години

По,добре по-далеч от тая мафия че там нещата са на ниво най-лошото от комунизма и най-лошото от капитализма.В по големите безумие-половината съседи гепят вода,парно и загубите си ги делят всички по равно.Те казват:" оправяйте се със съседите си това нас не ни интересува" И как ще накараш съседът ти да не краде? Другарски съд?Порицание от комсомола?Вписване на името на "стената на позора"? На практика в България няма законов механизъм който да спре кражбите и плащането им от страна на коректните

19

ined

преди 5 години

Най-добре се пести като се преместиш да живееш в сграда без парно, където топлофикация няма да те третира като крепостен селянин и да те дере със сметки както намери за добре

18

ай сиктир

преди 5 години

Поредната серия на порното с парното и всяка година се обяснява как да ни е по-гот. Никой не бяга от хубавото, но откакто съм на ел. отопление ми отпаднаха проблемите с крадливи комшии, сградна инсталация, изравнителни сметки и т.н., а сметките в никакъв случай не са по-високи.

17

Анонимен

преди 5 години

Да ви споделя аз как пестя вече 10 години.Инвестирах в 3 климатика и сметката ми за парно от 300 лв стана на 50 (сградна инсталация, водата не я броя). Токът ми в най-студените месеци не скача повече от 80 лв. Равносметката е избита инвестиция за климатиците за два сезона. и от там насетне 160-70 лв по-малко. Кой колко краде не знам, но цифрите сами говорят. Пък и лятото на жегите не е зле да се разхладиш. Факт е, че по-комфортно отопление от парното няма, но с тези ценови разлика сме така!

16

Анонимен

преди 5 години

Всички търговци ни карат да купуваме повече, а тези искат да купуваме по-малко от тях. Най-добрият съвет от Топлофикация:Откажете се от парното ни и си купете бойлер и климатик.

15

Топлофикация

преди 5 години

Вижте сега, заложили сме план за дране на кожи- ноември е, традицията повелява, че по това време е кочан навън, значи включваме парното, а вие почвате да плащате. Всичко е точно.

14

Схема

преди 5 години

Няма пестене от тая мафиотска структура. Формулата по която изчисляват е най обикновена кражба. Изчисляват площа на жилището, като чели при по голяма стая чугунения радиатор е компютър и ще почне да топло отдава по голяма топлина в зависимост от големината на помещението.

13

Анонимен

преди 5 години

Да преминем само на лятно време? :D

12

Анонимен

преди 5 години

На Порното отдавна му бих дуспата. Хем си плащах за порно хем плащах за лекарства за децата защото температурата не надвишаваше 16 градуса при санирано жилище и сменена дограма.. Накраят им теглих една тлъста майна и си купих печка на твърдо гориво с водна риза. Вързах радиаторите към нея и температурата в целият апартамент мина 24 градуса при 16 градуса с порното. Децата спряха да боледуват и не плащам по 1 500 лв на сезон за студено порно. С 10 кубика дърва за 600 лв изкарвам зимата..

11

12 съвет

преди 5 години

Махнете радиаторите, спрете псевдотопла вода!Потърсете друг начин да се отоплявате!

10

Джедай Мастър

преди 5 години

Най-много ще спестим, ако не ни пускат парно зорлем на 20 градуса, за да ни грабят, гну*ни крадци.

9

Анонимен

преди 5 години

Урааааааааааааааааааааа ПАРНО най-сетне

8

съвет

преди 5 години

Топлофикация да ми плаща наем за преминаващите и тръби през апартамента ми.Аз топлината им не ща и не ползвам.