32

Хахаха

преди 5 години

До 35 СтефановПредназначението на интернет е прехвърляне на класифицирана информация от една лаборатория към друга. Първо военните са тествали дали ще могат да свържат два компютъра от разстояние. Въпросния господин нищо не е създал. Той просно е плевърнал нета в бизнес. Маркетингов стратег. Иначе всичко започва от военните

31

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 22Абе *** плешив ти ли разбираш повече или човека от снимката бе ***. Бегай се регистрирай където искаш и стига си ни зaнимавал с голите си снимки на дебелата си травеститна жена от фейсбоклука.

30

Анонимен

преди 5 години

Съгласен съм с бащицата на нета. Аз лично дори не ползвам Фейсбук. Имам акаунт, но не влизам. За мен това е една гигантска кофа за ***. Един клюкарник - кой какво правил, кой къде ходил, кой с кого се чифтосвал, абе кифленска работа, кyрник Да споделяш живота си в интернет пространството си е ***. Иначе да, фейсбук има някакви плюсове, но те не ме "бригат". Живял съм преди фейсбук, ще живея и след него. Няма да пророня и сълза след *** му ;)

29

Стефанов

преди 5 години

До Анонимен23 - "Някой ще ми обясни ли с прости думи какво е това интернетът, моля?" - с прости думи не може. Налага се да се попрочете нещо.

28

Стефанов

преди 5 години

До Хахаха33 - За да стане нета световна мрежа, въпросният професор (наречен от тебе "тоя") е "измислил" правилата на обмен на информация. Информацията "тече" на малки пакети, които си търсят получателя точно с тези протоколи. Повярвай, въпросният професор съвсем не е случаен човек.

27

Анонимен

преди 5 години

До хахаха Ти си промит батко ... земи стига спами се едно ти е нааканата стена ...

26

Хахаха

преди 5 години

Цветните революции в Близкия изток станаха благодарение на фейсбук и туитър.

25

Хахаха

преди 5 години

Къв създател на нета бе хахаха. Създателите са военните.Иначе за мен нета е супер. Имам фейсбук, нямам какво да крия. Ползвам го за комуникация и информираност. Тоя говори врели некипели според мен

24

Анонимен

преди 5 години

Не плзавам нито фейса нито туитъра нито което и да е друго приложение. Там в тези приложения се регистрират само Умните Красивите и Нормалните.

23

Аман...

преди 5 години

Абе спирайте го тоя интернет бе...да останат само локални мрежи между държавните институции, банките и фирмите, таман ще спрат да се харчат пари за глупости, да се крадат лични данни, край на виртуалните престъпления и всичко ще си дойде на мястото...даже и секса !

22

Циник до 23

преди 5 години

Комуникация...общуване...манипулация...търговия....измами....сekc...рекламиДостатъчно прости ли са думичките

21

Анонимен

преди 5 години

Хах и кво мислеш че като се изтрие профила изчезва ли?Първо се научи, да пишеш граматически и смислено правилно и след това раздавай мозък.Умрял е някой за зелената им карта!

20

Циник

преди 5 години

Никога не съм създавал профилВ крадената еврейска измислица Фейсбук...място за педофили и ексхибиционисти...но прав е човека...свободата е илюзия...анонимността също...1% от населението на земята - държи 90% от богатството....не знам - дали и в друг някой живот - това ще се промени...не ми се вярва

19

Анонимен

преди 5 години

Хах и кво мислеш че като се изтрие профила изчезва ли?

18

Анонимен

преди 5 години

Някой ще ми обясни ли с прости думи какво е това интернетът, моля?

17

Анонимен

преди 5 години

Няма да се унищожат за съжаление. Хората са дъобоко свикнали с индексирането на гугъл и клюката от фейса. Те не го искат това унищожение. Такива са реалностите. Опиянението е масово, а ако някой им рече че са пияни, започват да го хранят. Това е.

16

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 15Това за Военната стая е факт оот думите Зукъпрърг туй, че ти не знаеш не значи, че са слухове имаш гугъл ползвай го по предназначение докато не са го закрили после се дрищи.

15

Анонимен

преди 5 години

ТОЯ ПА ПСИХАР ДА СЕ ГРЪМНЕ!

14

House M.D.

преди 5 години

Очевидно Павката не е и чувал за ARPA и затова пише пълни глупости.

13

Анонимен

преди 5 години

Напълно съм съгласен със съгласната 6. Усетих нещата още през 1996 г. и не съм имал профил, който да ми се налага да изтривам.