31

До Путинофилите

преди 5 години

Аз съм сигурен, че гейовете и наркоманите в Раша са повече от в САЩ! За пияниците да не говорим

30

Do 30

преди 5 години

Соца свърши, чиче********************И затови всички трябва да станат хомосексуалисти??? Аре у лево при дружките ти.

29

Всеки взе своето

преди 5 години

Тръмп взе сената, а демократите - долната камара.Изводите: белите гласуваха за републиканците, а цветнокожите и латиносите - за демократите. Другото е ала-бала.

28

Анонимен

преди 5 години

29, гейовете ще правят каквото си искат, стига да е в рамките на закона, така че свиквай. Соца свърши, чиче. Явно си добре запознат какво се случва по въпросните гей-паради и какво ти "навират в лицето", да не си ги посещавал лично? Проблема си е изцяло твой щом водиш децата си на гей паради. Аз лично дори не съм виждал гей парад. Просто не ме интересува. Но вие прикритите само за тях мислите!

27

До 28

преди 5 години

Не гейовете са проблем, а парадиращите гейове! Не ми дреме, че си гей, прови си вкъщи каквото искаш, но да ми навираш в лицето, пред децата ми твоята извратена ненормалност, това няма да стане.

26

Анонимен

преди 5 години

А кой си ти да се обявяваш срещу цели групи хора бе? Дядо Боже ли? Всяко човешко същество има право да бъде каквото иска и да живее щастливо, стига да не наранява останалите. Вие *** сте пълни *** и реднеци. Озлобени мухльoвци с патологичен страх от гейовете защото явно сте прикрити гейове. Ето аз не съм гей и не изпитвам страх или ненавист към тях защото съм наясно със сексуалността си.

25

Анонимен

преди 5 години

И Никсън беше наричан комунист и съветофил !Защото беше против гейовете ,мюсюлманите и черните !Всеки в САЩ ,който не е гей следва да е простолюдие с русофилски наклонности !Новата опорна на *** !

24

Анонимен

преди 5 години

А какво ни интересува това нас, нормалните хора?С тази заучена фраза, вече и патките на двора, научиха, че си платен *** на щат към Кремль!

23

Анонимен

преди 5 години

Очевидно е, че за обикновеното проcтолюдие подкрепящо Русия и партия Атака, думички свързани с "демокрация" са едва ли не мръсни. Виждаш ли ти, защото на тях 45 години им обясняваха, че капиталистическите държави са зло, а там властва демокрацията... значи и тя е зло. И някак си, сега като чуят "Демократическа партия" или нещо от сорта и веднага си мислят, че "щом тия са демократи, значи ние ще сме за другите" и им идва удобно това, че Русия спечели изборите на Тръмп, да стане президент.

22

Истината

преди 5 години

Републиканците печелят гласовете на повечето реднеци, разни ***, хора от фамилии свързани с ККК и откровени простаци. На другият лагер са демократите, чиито гласоподаватели са повечето образовани и интелигентни хора, хора занимаващи се с наука и изкуство, доктори и тем подобни.Всички умни хора знаят как идват републиканците, прокарват едни пътища за война (пример са всички американски президенти от Републиканската партия), а после като дойдат демократите се чудят как да изчистят след тях

21

Анонимен

преди 5 години

Не знам как демократите имат нахалството да твърдят че печелят в Конгреса, като нищо не е сигурно още там?

20

Анонимен

преди 5 години

Разбира се, че ще доволен - първо в Сената републиканците не просто печелят, а вече ще имат безспорно мнозинство - вееч имат 55 срещу 45 и имат 5 щата за разпределиен. Демократите не могат да ги мръднат.В конгреса е по-тегаво, демократите водят, но републиканците могат да си върнат преднината - има 30 гласа неразпределени, а им трябват 25. за равенство.

19

Анонимен

преди 5 години

Имам един въпрос... А Тръмп коя степен масон е и в коя масонска ложа членува?

18

Анонимен

преди 5 години

"Унижавате себе си сравнявайки величието на Доналд Тръмп с крадеца Борисов ."Аз пък не го сравнявам. Но за мен няма "величия". Не се кланям на никого!А Тръмпанара е най-обикновен клоyн, той не е величие, а е нищожество. Всичко което е постигнал в живота си е благодарение на мръсни пари от руски псевдодисиденти в САЩ и Канада (да се разбира, руска разведка). Бизнесът му е нарастнал нечестно, неморално и е признак на лош вкус, мекошавост, безочие и *** душа, ако кумирите ти са такива.

17

Анонимен

преди 5 години

Унижавате себе си сравнявайки величието на Доналд Тръмп с крадеца Борисов .

16

Анонимен

преди 5 години

До Пешо,На предизборен митинг в Благоевград , комунисте Борисов обеща 160 депутати от СОБСТВЕНАТА МУ ГЕРБ ! Тогава Бареков и Манолова разкриват ,, Костинбродските складове с готови 600 000 гласа " за Тиквата , подготвени от сегашния министър на транспорта ! От мен до Пешо : комунистите не стават ! Ти определи от кои комунисти си ???!!!!

15

Анонимен

преди 5 години

Кацнал Тръмпел на трънка,и започнал да бръмка. Дочула го републиканка,дето е леко в дрямка.Видели ги сенатори бозави,с обещания розави.

14

Пешо

преди 5 години

Тоя е, като нашите комунисти: губят места, но обявяват победа. Доста елементарен подход.

13

Анонимен

преди 5 години

Това че имаше много германци в САЩ не попречи на Америка да воюва с Германия два пъти !

12

Анонимен

преди 5 години

Руснаците да като евреите ,скоро на запад ще изложат жълти звезди !